Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

BB krema- preporuka

Devojke, ako možete da mi preporučite neku dobru BB kremu za mešovitu do masnu kožu koja je pritom osetljiva. Dakle neku koju ste probale a da ne izaziva bubuljice, iritacije itd. Zanima me neka povoljnija varijanta. Koristila sam Noreva toniranu kremu, ali je ona poprilično skupa. Pa ukoliko neko ima pozitivna iskustva sa nekom jeftinijom, drogerijskom varijantom BB kreme, pišite. :")
2019 03 05
Multiactiv BB, Bioten BB i CC kreme su sasvim ok, a pri tome nisu ni skupe. 😉😊 Van ovih drogerijskih najiskrenije preporučujem Farmasi CC kremu. 😊😊
2019 03 05
Bioten CC oko 350 budu kada su na snizenju, mada i garnier BB one clasic. Imalo je skoro pakovanje BB krema i micelarna voda oko 600 dinara :)
2019 03 05
Hvala vam zenske, odlucila sam se za Bioten, nadam se da ce biti dobra :")
2019 03 05
Cosdna i ja koristim, upravo sam kucala sastojke Bioten kreme, uzas, ima nekoliko "crvenih" sastojaka koji bas iritiraju kozu.... Multiactiv izgleda po sastojcima puno bolja od nje... Bas u ovom trenutku sam kucala sve to... Koristim sampone Alverde, jer sam se sto se tice kose prebacila na prirodnu kozmetiku, i mene sada zanima cena ove Alverde... Hvala vam na preporuci :")
2019 03 05
Ako želiš kremu koja će samo malo da ti popravi i osveži ten, da nema toliko efekat pudera i da ne guši kožu, moja preporuka je NiveaQ10 CC. Postoji samo jedna nijansa i super se prilagođava svakom tenu, lagana je i ne guši. Koristim je godinama i zadovoljna sam. Probala sam razne BB i CC jer ne koristim puder i većina mi je bila kao da sam puder a ne kremu namazala na lice, a ova Nivea se lepo upije, da nekako zdrav i osvežen izgled a i dalje je to samo krema. I da napomenem da nemam problematičnu kožu, za to ne znam šta bih preporučila.
2019 03 05
Hvala puno svima na preporukama. :") Kupila sam Multiactiv ipak, a prvom prilikom kada je pronadjem kupicu Alverde. Svakako cu ostaviti temu otvorenu, mozda nekome jos pomogne pri odabiru BB kreme. <3 p.s. Ukoliko neko zna jos neku BB kremu na prirodnoj bazi osim ove Alverde, pisite :")
2019 03 05
Meni Alverde uopšte ne odgovara, dugo sam koristila Niveu ali mi to jedna boja za sve uopšte ne pali jer imam bas svetliji ten. Svako sam treba da nadje šta odgovara.
2019 03 05
> AppleRed: > Meni Alverde uopšte ne odgovara, dugo sam koristila Niveu ali mi to jedna boja za sve uopšte ne pali jer imam bas svetliji ten. > Svako sam treba da nadje šta odgovara. Naravno, ali treba pogledati i deklaraciju i voditi racuna da trujete sebe. 😊 Nisu svi Alverde proizvodi isti, postoji Sensitive u istoj ambalazi kao taj gore Hydro i grozan je, losa struktura i pokrivna moc. A Hydro odlican. Elem, sad sam se prosetala do Dm-a, cena je 349 za Hydro puder.
2019 03 05
Farmasi, Farmasi i zauvek Farmasi. Bas kako si opisala, takav tip koze imam. Farmasi mi je spas, a sasvim slucajno sam je probala i evo vec skoro 3-cu godinu sam joj verna. U medjuvremenu je izasla i bb krema sa cajevcem, koji leci akne, medjutim meni je i najsvetlija nijansa tamna :) A pokrivna moc odlicna, nije preblaga, lepo pokrije, ne masti dodatno, spas i za masnu kozu :")
2019 03 06
> MKprodaja: > Farmasi, Farmasi i zauvek Farmasi. Bas kako si opisala, takav tip koze imam. Farmasi mi je spas, a sasvim slucajno sam je probala i evo vec skoro 3-cu godinu sam joj verna. U medjuvremenu je izasla i bb krema sa cajevcem, koji leci akne, medjutim meni je i najsvetlija nijansa tamna :) A pokrivna moc odlicna, nije preblaga, lepo pokrije, ne masti dodatno, spas i za masnu kozu :") I love Farmasi CC cream 💖💖💖
2019 03 06
Ne dopada mi se uopste ova Multiactiv, tako da ako neko ima ko je koristi, prodajem je... Ne odgovara mojoj kozi, ostaje mi da probam tu Alverde... 😔
2019 03 08
Mali update: Kupila sam Alverde Hydro u nijansi 20,malo je reci da sam odusevljena, jutros sam ga prvi put probala ali vec sada mogu reci da sam pronasla idealnu zamenu za tezi tecni puder :") Regularna cena je 340 dinara, na snizenju je verovatno jos jeftiniji :-) @OljaRaletic hvala puno da preporuci, takodje sam zapratila i onu stranicu na istagramu, fenomenalni su :")
2019 03 09
> VBarbarez: > Mali update: > Kupila sam Alverde Hydro u nijansi 20,malo je reci da sam odusevljena, jutros sam ga prvi put probala ali vec sada mogu reci da sam pronasla idealnu zamenu za tezi tecni puder :") Regularna cena je 340 dinara, na snizenju je verovatno jos jeftiniji :-) > @OljaRaletic hvala puno da preporuci, takodje sam zapratila i onu stranicu na istagramu, fenomenalni su :") Drago mi je da sam bila od pomoci, a jos draze da je jos jedna devojka vishe odlucila da odbaci stetnu hemiju i posveti se svom zdravlju i lepoti usput 🌷🌷
2019 03 09
Kupila sam pre par dana alverde puder, a bas sam htela da kupim tu bb kremu, međutim nije u toj radnji bilo nijanse za mene. Pre toga sam koristila eucerin koji mi je bio okej, pa nije (inače koristim onu aplikaciju za sastojke kozmetičkih proizvoda i ona je u crvenoj zoni, kasno sam skenirala). Pre toga sam koristila Nuxe, koja je okej po sastojcima, nije bila loša, nista spektakularno.
2019 03 17