Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Sta kupujemo po radnjama?

Danas sam baš otkrila slučajno jedan SH kod mene u kraju i kupih bukvalno novu COS bluzu za neverovatnih 510din i duksericu za 450din. Dođe mi da ih slikam i okačim u temi koliko sam se zaljubila u obe stvari hehehe.... A fora i jeste u tome što ti nije namenjeno za naše tržište, materijal je neopisivo lep i kvalitetan
2019 03 09
Ljudi....pa ni eurokrem nije više eurokrem! (A po meni je eurokrem iznad nutele) Inače.... evo jedan primer....tražim za klinca bicikl, već neko vreme...I kao nećemo da kupujemo one mountain bike jer su teški kao tuč, pa da vidimo neke...koje ? Nemam pojma....nisam neki poznavalac.... vrtim oglase, čoveče, ljudi kupili nekada, vozili, i prodaju za od 250€ pa naviše.... E sad,ima tu raznih kategorija, ali eeee.... Uglavnom.... kupimo poluprofesionalni za 180€ od cige, uz cenjkanje, maltene nov, ali to je u Švapskoj staro i ne te vrednosti....daleko ispod.... Svesna sam toga da to nije bicikla za njega (bar ne sada) ali neću da dajem za nov minimum 15000 rsd kod nas (a nije dobar) kad se može naći tako nešto mnoooogo bolje ali polovno, za zaista malo više novca.... I to važi i za krpe i belu tehniku i štošta...
2019 03 09
Samo da dodam odgovor na sam naslov teme: "Ono za šta imamo para". 😁😁😁 Jaffa, Manč, Smoki, Čačanski čips, Plazma (ova klasična)...to je nešto što od svog detinjstva jedem i rado ću uvek jesti, ukusi apsolutno isti kao nekada. 😉😊 Što se odeće tiče, marke mi nisu bitne, bitno mi je da je stvar "urađena" kako treba i da je kvalitetana, po mogućstvu da je pamuk. 😊😉
2019 03 09
Upravo došla iz H&M I C Und A. Praznih ruku. Materijali su katastrofa, cene visoke, krojevi glupi. Ostajem pri Krpicama.
2019 03 09
> lokibg: > Danas sam baš otkrila slučajno jedan SH kod mene u kraju i kupih bukvalno novu COS bluzu za neverovatnih 510din i duksericu za 450din. Dođe mi da ih slikam i okačim u temi koliko sam se zaljubila u obe stvari hehehe.... > A fora i jeste u tome što ti nije namenjeno za naše tržište, materijal je neopisivo lep i kvalitetan Ja kupila za 100din Rip Curl duks iz premium kolekcije u sh ,:),kao nov! To je ono poslednje snizenje...Inace u sh udjem jednom u 6 meseci i to kada prolazim pa vidim da je sve za 100 din.I svaki put pronadjem po jednu takvu krpicu odredjenog dobrog brenda,koji nije "in" ,:) u nasega naroda :D
2019 03 09
> LadyBlye: > Samo da dodam odgovor na sam naslov teme: > "Ono za šta imamo para". 😁😁😁 > Jaffa, Manč, Smoki, Čačanski čips, Plazma (ova klasična)...to je nešto što od svog detinjstva jedem i rado ću uvek jesti, ukusi apsolutno isti kao nekada. 😉😊 > Što se odeće tiče, marke mi nisu bitne, bitno mi je da je stvar "urađena" kako treba i da je kvalitetana, po mogućstvu da je pamuk. 😊😉 Meni su brendovi veoma bitni kada kupujem preko interneta,jer jedino tako znam sta kupujem...Dobar brend,vuce za sobom odredjeni kvalitet...Sto ne znaci da su bezimene stvari lose,ali kupovinom putem neta ne mogu da pipnem materijal i da probam da vidim kakav je kroj....Tako da onda ostajem pri onom sta mi je poznato,ako nisam sigurna konsultujem se... Ali uzasno je kada neko placa odredjeni kvalitet puno para,ocekujuci da mu traje i sve ostalo,a dobije s klasu :(
2019 03 09
Ne dotice me. Po brendiranim radnjama ne kupujem, a nutelu i milke nabavljam na pijaci a ne u radnji. Skoro sam bila u H&M cisto da se nacudim koje smece ljudi kupuju za velike pare. U zivotu ne bih dala dinar za onu sintetiku. U Zari sam ranije kao srednjoskolka kupila neke strava stvari i sluze me i dalje. Vec 4-5 godina imam dzemper koji sam kupila na snizenju za 1500 dinara, pamucan i vrlo atraktivan. Mada i Zara je prepuna gluposti, ja sam samo izbirac pa kupim ono sto vidim da ce da traje.
2019 03 11
Pa i nije neka razlika u ceni slatkiša tih sa pijace i u radnji, a smeće i jedno i drugo, u odnosu na zapadno tržište. Jedino što je svuda isto je Corona, jer se toči samo u Mexicu :D obožavam je :D
2019 03 11
A kod Kineza ne bih kupila ni da mi od toga zivot zavisi. Jedino za sta su mi sluzili je da kupim selotejp traku i sl, drugo nista. Kisni mantil kod njih oko 4000 sa uzasnom trash postavom, a u Textil house nov (isecena etiketa) za 1700 iz nove kolekcije, neki nemacki brend.
2019 03 11
> Debela_devojka: > Pa i nije neka razlika u ceni slatkiša tih sa pijace i u radnji, a smeće i jedno i drugo, u odnosu na zapadno tržište. Jedino što je svuda isto je Corona, jer se toči samo u Mexicu :D obožavam je :D Mozda nije neka razlika ako su u prodavmici na akciji, inace meni je preko 100 dinara razlike u ceni dovoljan razlog da ne kupujem po radnjama. A na kvalitet nemam primedbe. Na pijaci 180 dindzi antiperspirant koji je u DM-u 400. Znaci, nisam luda da bacim pare.
2019 03 11
I ja kupujem Dove dezodorans na pijaci ili u DVG na sniženje za 180, a u DM ili Lilly preko 300. Inače sam danas u besu što ništa nisam našla u šoping centru ušla u SH i našla predivne 3/4 pantalone Sisely za 500 din.
2019 03 11
I ja Lady speed stick isto kupujem.na pijaci. Ma, naravno gde je jeftinije, svakako treba iskoristiti, ali opet su to skupe zanimacije tipa Nutela i ti skupi slatkiši i u radnji i na pijaci, a niđe veze kvalitet za te pare
2019 03 11
Apple .Mnogo su dobre,javljaj kada budes htela da ih se resis ,:)
2019 03 11
Hvala, ako se ne ugojim, sumnjam. ;)
2019 03 11
> angelap: > > Debela_devojka: > > Pa i nije neka razlika u ceni slatkiša tih sa pijace i u radnji, a smeće i jedno i drugo, u odnosu na zapadno tržište. Jedino što je svuda isto je Corona, jer se toči samo u Mexicu :D obožavam je :D > Mozda nije neka razlika ako su u prodavmici na akciji, inace meni je preko 100 dinara razlike u ceni dovoljan razlog da ne kupujem po radnjama. A na kvalitet nemam primedbe. > Na pijaci 180 dindzi antiperspirant koji je u DM-u 400. > Znaci, nisam luda da bacim pare. Na pijaci kod ljudi koji donose robu iz Mađarske slatkiši baš po pristupačnim cenama, kozmetika takođe...i ne fali im apsolutno ništa. Na pijaci kod stalnih jednih te istih ljudi kupujem kozmetiku- Nivea roll-onovi 200din, Nivea, Dove i BU dezodoransi isto po 200din, Syos šampon (zeleni) 500ml za 250din, Mlečnu masku 1kg za 300din, brijači i ostalo za muškarce takođe sve daleko jeftinije nego u radnjama čak kada je i na akcijama. Jedino meso ne bih kupovala na pijaci, nekako mi je to..nečisto, ili nemam pojma kako bih to nazvala.
2019 03 11