Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Podizanje novca u posti preko post neta

Sve je moguce nemoj se cuditi negi kontaktiraj tu postu preko telefona neka kazu s kojim dokumentima je podignut novac, ako ti ne kazu, posalji mail posti, imaju mail za reklamacije. Da nije posiljalac podigao ?
2019 03 12
Posiljalac nije iz bg, mada ne znam da li posiljalac uopste ima taj broj uputnice ili to samo ja imam
2019 03 12
Hvala na savetu
2019 03 12
Ne znam da li u posti ostaje papir sa potpisom onoga ko je podigao novac
2019 03 12
Ni meni nije jasno kako je neko mogao da podigne novac bez poruke i licne karte. Proveri ti to ponovo. Meni se nikada to nije desilo, sa kuririma da ali post net, ne.
2019 03 12
> jovanica990: > Ne znam da li u posti ostaje papir sa potpisom onoga ko je podigao novac Pošiljaoc na potvrdi o uplati post netom dobija broj koji Vama stiže u sms poruci od pošte. Ukoliko je u pitanju post net uplata novca od otkupa paketa onda onaj ko je preuzeo pošiljku (kupac) nema post net broj. Ne može niko bez Vaše lične karte da podigne novac umesto Vas, a isto tako ne možete ni putem telefona dobiti sve potrebne informacije od pošte gde piše na sajtu da je novac podignut nego morate lično otići u Vašu najbližu poštu pa oni ukoliko su voljni pozvaće poštu Borča, ukoliko ne onda morate otići lično u poštu Borča. Ja kada šaljem na otkup uglavnom naznačim za poštansku uputnicu, tako da mi sutradan poštar donese novac na kućnu adresu. I provizija je manja nego za post net.
2019 03 12
U pitanju je bio novac od otkupa paketa, hvala puno Na objasnjenju
2019 03 12
Ja sam imala isto problem sa postom,trebalo je da mi stigne novac od otkupa na adresu ali su oni greskom dali novac nekom coveku.On navodno nije primetio da je moje ime na tom papiricu posto je imao dosta otkupa taj dan. Uglavnom trazila sam na uvid da vidim ko je potpisao da je preuzeo novac pa su tako ustanovili gresku.Ostavila sam im br telefona da mi jave kada da dodjem po novac a njega su kontaktirali i objasnili mu da je greska. Covek je vratio novac u postu pa sam ga ja preuzela sutradan.
2019 03 12
Najbolje da odete u postu gde je podignuto i tako Vam reše problem.Čak šta više , tražite dokaz da ste vi podigli , papir pa ako treba pozovite se i da cete zahtevati vraćanje kamera da li ste to bili Vi .Sramota. Ja imam račun pa se više ne zamlaćujem tim glupostima Post Neta, ali to je totalno glup sistem da novac može podići bilo ko .
2019 03 12
Ne može bez lične karte ni broja uplatnice niko da digne vaš novac.
2019 03 12
Све ми је личило на стари број -погрешну поруку неку од раније а сада видим исто први пут ситуацију (ако је заиста нова порука и није подигнута уплата) . Треба звати пошту и добро се распитати ,рећи како јесте и звати неколико пошти ако допусте. Постоји могућност да је требало стићи на адресу и поштар означи да је одрадио посао па испланира сутра да донесе или тако нешто,то се мени десило са пакетом. Подигао -потписао моје име :) поштар и оставио у најближој пошти са планом да да после викенда. Била субота то све рекле раднице у главној пошти. Решено у пон. Све ће бити ок. Само зови/питај.
2019 03 12
> jovanica990: > U pitanju je bio novac od otkupa paketa, hvala puno Na objasnjenju Da li ste uspeli da rešite ovu situaciju oko podizanja novca?
2019 03 14
1 2