Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Poznate fraze:-)))

Da li ste primetile,meni vec postaje smesno,u opisima vec dobro poznata objasnjenja..A to su,"Kostalo mnogo vise","Cena simbolicna,ne znam sta cu sa stvarima","Znate koliko ovo kosta,ali ja prodajem po simbolicnoj ceni","Sve je kao novo,nego cistim orman"ahahahahh. Verujem da svi mislimo da smo povoljni,ali ovaj nacin "ubedjivanja",odnosno reklame da je bas njihova stvar prava stvar,mi je presmesan... Kako se vama ovo cini.?Mislim ne znam mozda ima efekta ,:) U mom slucaju nema,stavise odbija me...
2019 03 12
> jelena2606: > Da li ste primetile,meni vec postaje smesno,u opisima vec dobro poznata objasnjenja..A to su,"Kostalo mnogo vise","Cena simbolicna,ne znam sta cu sa stvarima","Znate koliko ovo kosta,ali ja prodajem po simbolicnoj ceni","Sve je kao novo,nego cistim orman"ahahahahh. > Verujem da svi mislimo da smo povoljni,ali ovaj nacin "ubedjivanja",odnosno reklame da je bas njihova stvar prava stvar,mi je presmesan... > Kako se vama ovo cini.?Mislim ne znam mozda ima efekta ,:) U mom slucaju nema,stavise odbija me... Imam ja to u par opisa hahaha 😂😂 iskreno nisam ni razmisljala puno kad sam stavljala kako ce uticati, eto palo mi napamet.
2019 03 12
Nije to nista strasno sto se stavlja u opise...Nego gledajuci sebe,par puta sam prodala neku stvar,koja je popularne ili moderne,a meni toliko odvratna...I onda zamisljam moje misli"Kosulja je brendirana i nova prodajem je zato sto mi je toliko odvratna da ne mogu da je gledam"ahahahahah...Naravno to niko nece staviti u opis...Nego je ovo nesto sto je prihvatljivo,a generalno uopste ne treba da se pravdamo zasto nesto prodajemo....A to kada napisu kostalo mnogo vise,me vec iritira ,:)
2019 03 12
Cena simbolična- kod mene baš upravo tako i piše u većini opisa, na kraju. Ne da bih bilo koga ovde ubeđivala da baš od mene kupi "to nešto", niti da je ta neka moja stvar naj, naj, naaaj.. Ne, ni u kom slučaju!! Samo pišem iskreno, jer ako ja stavim cenu, lupam, 250din. za nešto što realno košta npr. 800din., svakako da je cena i više nego simbolična. 😊😊 Mene, recimo, odbijaju nazivi (ne opisi, nego baš nazivi) tipa "VRH pantalone", "NAJLEPŠA haljina!", "PREEEDOOOBREEE patke!"... Takve oglase nemam uopšte volju ni da otvaram, kada je naziv takav mogu samo misliti šta piše u opisu, a možda ipak ne piše ništa osim prekopiranog naziva. 😁😁😁 Generalno, svako ima apsolutno pravo da svoje predmete opisuje onako kako to želi, jer trgovina zapravo i jeste jedan vid ubeđivanja- ko se razume, zna to veoma dobro. A, na nama je već to da li će nam se i šta dopasti ili ne, da li će nas i šta odbijati ili ne... 😉😊
2019 03 12
* patike (ne patke) 😂😂😂 Izvinjavam se zbog greške... 😂😂😂😂 Ali, kako je krenulo ovde "sve i svja" da se "tura/gura" uopšte me nebi čudilo da "osvane" i pernata živina jednoga dana... 😁😁😁
2019 03 12
Lady ni u jednom trenutku nisam napisala da li neko ima prava ili nema...Nego da mi je smesno..Simbolicno je relativan pojam..Da li je simbolicno ili povioljno nesto,odlucuje kupac ,a ne prodavac...Kada se pare daju uvek je puno,a kada se uzimaju uvek je malo..To je nepisano pravilo :D
2019 03 12
> LadyBlye: > * patike (ne patke) 😂😂😂 > Izvinjavam se zbog greške... 😂😂😂😂 > Ali, kako je krenulo ovde "sve i svja" da se "tura/gura" uopšte me nebi čudilo da "osvane" i pernata živina jednoga dana... 😁😁😁 Slatko ste me nasmejali sa predobrim patkama. 😂😂😂 Videla sam tek kad ste se ispravili. 😁
2019 03 12
Jelena, samo sam najnormalnije iznela svoje mišljenje. 😊😊 Tebi je nešto ok a meni nije, i obrnuto. Tu nikada ne mož' svima udovoljiti. 😁😁
2019 03 12
A, pa imam i ja u opisu jedne haljine to :) Mada, nisam ni razmisljala kako to utice na prodaju (nema nijedan lajk a presavrsena je :') :') :') :) vec sam samo dala detaljan opis sta i kako :D
2019 03 12
> Borovniica: > > LadyBlye: > > * patike (ne patke) 😂😂😂 > > Izvinjavam se zbog greške... 😂😂😂😂 > > Ali, kako je krenulo ovde "sve i svja" da se "tura/gura" uopšte me nebi čudilo da "osvane" i pernata živina jednoga dana... 😁😁😁 > Slatko ste me nasmejali sa predobrim patkama. 😂😂😂 Videla sam tek kad ste se ispravili. 😁 Hej, evo još uvek mi je smešno... 😂😂😂 Ogladneh... 😁😁😁
2019 03 12
> MinaMasa: > A, pa imam i ja u opisu jedne haljine to :) Mada, nisam ni razmisljala kako to utice na prodaju (nema nijedan lajk a presavrsena je :') :') :') :) vec sam samo dala detaljan opis sta i kako :D E, to moram sada da vidim. 😁😁😁 Ako je xl "lupiću" ti lajk 😂😂😂
2019 03 12
I ja sam citajuci ovde oglase,pocela da piskaram objasnjenja zasto nesto prodajem, iako mi je bilo cudno...A doslo je do toga ,jer su cene bile niske,opet iz mog ugla prodavca,pa su me zapitkivali da li je sve ok...I onda rekoh sebi,dosta ,:) Ali smesno je jer ispade da ovde 90% zena u sirotoj Srbiji,ne zna sta ce sa stvarima ,:) ,:)
2019 03 12
Po mom mišljenju deluje ružno nekako napisati "Hoću da se što pre otarasim stvari!", jer ja to skapiram ovako "Daj da uvalim kome šta mogu!". Eto... 😁😁😁 Meni još one patke u glavi... 😁😁😁😁😁😁😁
2019 03 12
Da i to je "Hocu sto pre da se otarasim"ahahahahah..Pa ima za to Crveni krst,i verovatno jos puno mesta da se otarasi..Da ne pricam da postoje i kontejneri...Nema nikakve potrebe da se izlaze roba na sajtu ,:) ,:)
2019 03 12
Nije ni sustina kako neko opisuje svoj oglas,nego objasnjenje zasto prodaje i da je bas to jeftino..A razlozi su hit ,:) ,:)
2019 03 12
1 2 3