Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Poznate fraze:-)))

Kada nađem PREEEDOOOBREEE patke, e tad ću sajt možda i napustiti. 😁😁😁 Do tada ću se smejati opisima tipa "Starke očuvane, nemaju oštećenja nego su prljave ali one se takve nose", sa sve cenom od 1500din. 😂😂😂 Ooo živote!!! 😂😂😂
2019 03 12
Meni to moze da bude i primamljivo, ustvari draze mi je i da "nakite" opis nego stave jednu fotku, nije noseno, pa se ti pitaj 🙄. Ima i simpaticnih opisa poput "mozda moze i S, ako nemate stomak kao ja" 😂. Pocela sam i ja da se pravdam 😁, ali vise sebi, kao ovo mi je mnogo dobro, ali vec imam jedno 565 slicnih stvari pa ne stignem da nosim, a izbacujem na eci-peci 😂. Cesto se pitam da nije neko pogresio cenu za 0 manje, jer je stvar kvalitetna i deluje na slici ocuvano, u tom smislu mi pomogne fraza "simbolicna cena", sramota bi me bilo da pitam da se niste slucajno zeznuli 😁.
2019 03 12
> jelena2606: > Nije ni sustina kako neko opisuje svoj oglas,nego objasnjenje zasto prodaje i da je bas to jeftino..A razlozi su hit ,:) ,:) Kada je nešto npr. uzeto u razmeni pa ne odgovara iz bilo kog razloga (veliko, malo, ne stoji dobro i sl.) onda mi je nekako ok napisati razlog, u protivnom malo bezveze deluje ono imam previše stvari, a svako malo se oglašava u pdf Tražim da traži gomilu stvari...mislim, malo mnogo nema smisla, zar ne?
2019 03 12
To sto si Luna napisala mi je simpaticno .I ja vidjam takve opise...Vidjala sam ja i simbolicne cene i po 3000 din..Mozda je ta stvar kostala 15000din,ne znam...Samo je 3000 relativno,za nekoga je simbolicno,a neko nikada ne moze da skupi,kakva simbolika ,:) ,:)
2019 03 12
> jelena2606: > Da li ste primetile,meni vec postaje smesno,u opisima vec dobro poznata objasnjenja..A to su,"Kostalo mnogo vise","Cena simbolicna,ne znam sta cu sa stvarima","Znate koliko ovo kosta,ali ja prodajem po simbolicnoj ceni","Sve je kao novo,nego cistim orman"ahahahahh. > Verujem da svi mislimo da smo povoljni,ali ovaj nacin "ubedjivanja",odnosno reklame da je bas njihova stvar prava stvar,mi je presmesan... > Kako se vama ovo cini.?Mislim ne znam mozda ima efekta ,:) U mom slucaju nema,stavise odbija me... :D Najsmesnije su mi ove sto prodaju sve za "dz" jer im je hitno, zbog selidbe :D
2019 03 12
Ahahahhahah..Mozda je negde to i tacno,odnosno kod nekih clanica ali bas je dosta njih u selidbi ,:)
2019 03 12
Masovna migracija iz Srbije, a druga polovina ima previše stvari... 😁😁😁
2019 03 12
Meni je zanimljivo kada postoji licna nota u opisu- nosila sam ovako,kupila sam tamo,ugojila sam se/smrsala... volim price 😊 A ovo sa selidbom me bas brinulo 😧 mi kad se selimo,sve nosimo ... 🚘
2019 03 12
I ja cesto stavim u opisu simbolicna cena , zato sto takve i stavljam ... Ne znam sta je tu bilo kome nesto smesno .. Otvarate teme * Precenjeno* , sada Vam smeta i simbolicno .. Zaista ne razumem nacin razmisljanja . Pa simbolicno je . Jer na primer farmerke placene 2500 obucem jednom , ne svidja se kako meni stoje , a bila mi je ok velicina pri probanju i prodajem ih za 800 nije simbolicno ?Zavisi kako ko razmilja . Ako znam da ih necu nositi zasto da mi stoje , ili kako da ocekujem da cu ih prodati za 2000+postarina . Osvanucu na precenjeno , i nikada necu prodati ... Navela sam primer . Svejedno , sestra , majka ja ,uvek se nadje neko kome nesto ne odgovara ..Takodje razmene ne radim , jer imam dovoljno svojih stvari ,posto i ta fraza smeta..Pa da kazem i za to svoje misljenje . Ne zelim da mi nude razmene ,po ceo dan , gubim vreme , ako nesto zelim kupicu , ili razmeniti za omiljeno ..Iz tog razloga ne volim razmene . Takodje ne znam zasto su razlozi cudni . Neko ima stvari koje ne nosi vise , ili mu se ne dopadaju , ne trebaju ... Sto se selidbe tice , to jeste glupa izjava za vecinu .. Mene vise bune prodavci koji prodaju po 300 artikala konstantno . Odakle ?
2019 03 12
> Icka89: > I ja cesto stavim u opisu simbolicna cena , zato sto takve i stavljam ... Ne znam sta je tu bilo kome nesto smesno .. Otvarate teme * Precenjeno* , sada Vam smeta i simbolicno .. Zaista ne razumem nacin razmisljanja . Pa simbolicno je . Jer na primer farmerke placene 2500 obucem jednom , ne svidja se kako meni stoje , a bila mi je ok velicina pri probanju i prodajem ih za 800 nije simbolicno ?Zavisi kako ko razmilja . Ako znam da ih necu nositi zasto da mi stoje , ili kako da ocekujem da cu ih prodati za 2000+postarina . Osvanucu na precenjeno , i nikada necu prodati ... Navela sam primer . Svejedno , sestra , majka ja ,uvek se nadje neko kome nesto ne odgovara ..Takodje razmene ne radim , jer imam dovoljno svojih stvari ,posto i ta fraza smeta..Pa da kazem i za to svoje misljenje . Ne zelim da mi nude razmene ,po ceo dan , gubim vreme , ako nesto zelim kupicu , ili razmeniti za omiljeno ..Iz tog razloga ne volim razmene . > Takodje ne znam zasto su razlozi cudni . Neko ima stvari koje ne nosi vise , ili mu se ne dopadaju , ne trebaju ... Sto se selidbe tice , to jeste glupa izjava za vecinu .. Mene vise bune prodavci koji prodaju po 300 artikala konstantno . Odakle ? Slažem se apsolutno za sve napisano. Po pitanju ovog poslednjeg- iz džakova koje kupuju na veliko, iliti na kilograme..ili kako to već ide.
2019 03 12
Icka ,meni ne smeta nista sem prevara..Ova tema je otvorena iskljucivo radi zabave.Ne radi podsmeha ili prozivke...I ja imam Diesel farmerke koje sam platila 90e pa ih prodajem za 900 din,obucene 5 puta i ne pisem simbolicno...Kao sto sam i kod sebe svojevremeno pisala opise da se smejem samoj sebi,a mozda je i ostao jos koji biser opis...Takodje u pocetku,kada sam ovde tek dospela na 70% fotografija je slika i mojih carapa ili rep psa i tako dalje ,:) Jednostavno sam napisala sta mi je smesno i ne vidim sta je tu lose..Jer svi ti nasi biseri i cine jednim delom ovaj sajt zabavnim :)
2019 03 12
Slobodno nastavite , ponekad su i meni smesni , na odredjenim profilima ... Ali samo sam htela da kazem da ako neko za nesto tako napise ne mora da znaci da to nije tacno ,ne vazi za sve , situacije su razne... Kada smo kod selidbe ,isti slucaj , samo ne verujem da sebas toliko profila seli . Ja sam se selila zbog posla pre nekih 7 meseci i naravno da nisam mogla nositi sve stvari sa sobom , imam i kucu gde inace zivim , nemam gde nositi sve te stvari u drugi grad . Tako da sam imala problema sa stvarcicama ovde , jer su mi neke bile kuci , i nisam mogla slati ,dodatno meriti itd..do vikenda dok ne odem nazad .Ali i to je proslo ..Ovde sam kupila dosta divnih brendiranih komada po povoljnim (simbolicnim)cenama , zato obozavam ovaj sajt . A i parice zaradjene ovde su mi nekako sladje od sopstvene plate ,verujte , svaki dinar odavde odvojim i kupim sebi odmah nesto drugo ,novo i tako u krug :") ..Nekako drugaciji osecaj nego kada primis platu :")
2019 03 12
I ja pišem često simbolična cena, jer 50, 100 din mislim da je stvarno simbolična cena, ali ja vipe pišem tako nešto u nedostatku teksta za opis, jer ne znam šta bih pisala hahahahah
2019 03 12
> Debela_devojka: > I ja pišem često simbolična cena, jer 50, 100 din mislim da je stvarno simbolična cena, ali ja vipe pišem tako nešto u nedostatku teksta za opis, jer ne znam šta bih pisala hahahahah Ala ti tek nemas mesta u ormanu kada prodajes po 50 i 100 :') :') :') :') ,da bi dosla do slobodnog prostora ,:) ,:)
2019 03 12
Ahaahahhahaahahaahahahhahaa, gužva , brate, stiže drugo dete, pa zato buhahahahha
2019 03 12