Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kome stvarno “pozavidis”

Признајте и дајте признање онима које ни не познајете! Позавидела бих можда некоме од Вас , тако да то примите као комплимент и да знате шта имате ! <3 1. Дивим се онима који теже мислећи да нису много постигли. Имати свој живот и улагати где треба, дивим Вам се! 2. Дивим се онима чији баба и деда могу да им и дан -данас скувају домаће млеко! Дивим се! 3. Бити близу својих и стално их имати за пријатеље... дивим Вас се! 4. Имати истанчан укус а бити скроман у томе - дивим Вам се ! 5. Дивим се људима које више не виђам јер нас је време раздвојило, прође деценија, две а они су и даље недостижни и инспиративни! Сви су одговорни и чине се савршени. Увек благо насмејани, нежни и мудри. Увек у току и у некој журби. Дивим Вам се !
2019 03 13
Divim se onima od kojih imam sta da naucim, a koji su mene naucili da slusam i mozda prenesem iskustvo i znanje dalje. Divim se onima koji umeju da sputaju ego i sujetu. Divim se onima koji se ne zale na svoju situaciju, ne krive druge za istu, vec se bore da svaki dan bude poseban i bolji. U ovu kategoriju posebno svrstavam sve mame i tate koje nemaju previse posla da bi se bavili svojom decom. Jednom recenicom divim se onima koji umeju da se dive drugima 😉.
2019 03 13
Ja se divim narodima koji žive i dan danas u prirodi, daleko od civilizacije, u skladu sa prirodom i ne dotiče ih šta se dešava u našem ,,stvarnom'' svetu, jer oni znaju šta je zaista važno u životu. Da imam hrabrosti, tako bih živela.
2019 03 13
Zavidim jedino onima koji su uspeli da im deca budu pametna, kulturna i vredna u danasnjem vremenu.Nije isto zavideti i diviti se...
2019 03 13
Divim se onima koji su puni energije NON STOP. Iskreno priželjkujem isto, ali ne zavidim.
2019 03 13
Различито јесте али је танка линија некима бисмо могли позавидети иако не желимо из принципа. Да ли смо сигурни да знамо коме бисмо позавидели? Слажем се са Вама да је другачије и драго ми је да сви имате одговор на то коме бисте се заиста дивили! Ваш одговор вас је довео на пут смисла живота. А могла бих позавидети ушушканим унуцима који заборављају да одрасту али се надам да су они још срећнији. Има нешто јаче од зависти. Надам се да сте прво њу освестили (замислили шта би Вама изазвало завист) а затим је окренули у то јаче !
2019 03 13
Divim se deci . Tako su divno nevina, slobodna u svojim maštarijama, zaigrana, očiju punih očekivanja , ruku raširenih da prime sve radosti života koji se prostire ispred njih .Divim se vremenu koje je ispred njih i koje mogu da troše najbolje što znaju.. Divim se starcima koji su upili svu mudrost življenja, pa im i ne trebaju reči , oči govore , pokreti nežni, blagi, godine kao patina daju sjaj proživljenim danima. Pogotovo se divim starim parovima koji i u dubokoj starosti umeju da se drže za ruke i miluju se pogledima , kao da ne postoji iko više osim njih na ovom svetu. Divim se toj magiji ljubavi koja je opstala kroz decenije. Divim se svakom onom koji ume da voli bez mnogo reči. Koji ume da raduje druge . Nikom ne zavidim, radujem se tuđem "imanju" ! Volim da vidim sreću. Rastužuje me i ljuti kad vidim oko sebe večito nezadovoljstvo, bes , nekulturu, pljuvanje po drugima.. a sami su isti takvi. Zato se divim svakom ko nosi dobrotu u grudima. Samo se nadam da će vreme koje mi je preostalo moći da me učini mudrijom, doslednijom , slobodnijom , boljom ...
2019 03 14