Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako izgraditi poverenje kao novi član?

Drage dame, pošto sam nova na ovom sajtu, interesuje me koliko ste čekali na svoje prve kupce kada ste napravile naloge? I da li su ljudi generalno nepoverljivi prema novim članovima pošto nemaju ocene ni pratioce? 🤗
2019 03 16
Poštovanje i dobrodošli. 😊😊 Ja sam se ovde na ovaj sajt registrovala 08.07.2017., i u roku od par dana odmah sam imala nekoliko saradnji- i prodaje, i razmene, i kupovinu. Tada je stanje na sajtu bilo nešto malo bolje nego sada, na žalost sada je sajt u opštem rasulu i haosu u "odsustvu" admina, jer ne ulazi baš često na sajt tako da oni koji rade prevare "haraju" slobodno ovuda, prave 103 profila i slično. Bitan je Vaš stav i ophođenje prema potencijalnim kupcima, znači poverenje gradite svojom iskrenošću i ljubaznošću. Pri svemu ovome ipak morate paziti da kim sarađujete, imate ovde u forumu baš dosta tema pa ih pogledajte jer tu možete pročitati koje osobe nisu pouzdane za saradnju, ali isto tako i koje jesu. Naravno, ne posećuju sve članice forum na sajtu, ja sam tek nakon nekih pola godine mog boravka ovde "otkrila" forum. 😊😊 Kao novom članu, ne bih Vam savetovala da tražite uplate unapred, idite na to da se u razgovorima sa potencijalnim kupcima dogovorite oko načina plaćanja, jer zbog svega lošeg što se dešava ljudi su nepoverljivi. Ima dosta korisnih i lepih tema na forumu, pa se nekada uključite svojim komentarima u nekim temama jer tako će Vas brže zapaziti na sajtu. Takođe, imate i podforime za Rasprodaje, Aukciju, Kozmetiku i sl. gde možete otvarati svoje teme da prodajete nešto po povoljnim cenama. U svakom slučaju, srećno i želim Vam uspešne saradnje! 😊😊
2019 03 16
> LadyBlye: > Poštovanje i dobrodošli. 😊😊 > Ja sam se ovde na ovaj sajt registrovala 08.07.2017., i u roku od par dana odmah sam imala nekoliko saradnji- i prodaje, i razmene, i kupovinu. > Tada je stanje na sajtu bilo nešto malo bolje nego sada, na žalost sada je sajt u opštem rasulu i haosu u "odsustvu" admina, jer ne ulazi baš često na sajt tako da oni koji rade prevare "haraju" slobodno ovuda, prave 103 profila i slično. > Bitan je Vaš stav i ophođenje prema potencijalnim kupcima, znači poverenje gradite svojom iskrenošću i ljubaznošću. Pri svemu ovome ipak morate paziti da kim sarađujete, imate ovde u forumu baš dosta tema pa ih pogledajte jer tu možete pročitati koje osobe nisu pouzdane za saradnju, ali isto tako i koje jesu. Naravno, ne posećuju sve članice forum na sajtu, ja sam tek nakon nekih pola godine mog boravka ovde "otkrila" forum. 😊😊 > Kao novom članu, ne bih Vam savetovala da tražite uplate unapred, idite na to da se u razgovorima sa potencijalnim kupcima dogovorite oko načina plaćanja, jer zbog svega lošeg što se dešava ljudi su nepoverljivi. > Ima dosta korisnih i lepih tema na forumu, pa se nekada uključite svojim komentarima u nekim temama jer tako će Vas brže zapaziti na sajtu. > Takođe, imate i podforime za Rasprodaje, Aukciju, Kozmetiku i sl. gde možete otvarati svoje teme da prodajete nešto po povoljnim cenama. > U svakom slučaju, srećno i želim Vam uspešne saradnje! 😊😊 Hvala vam puni na savetima. Juče sam se baš bavila forumom i gledala da upijem sve moguće savete 😂. Vidim da se dosta ljudi "opeklo" pri kupovini ili prodaji i zato imam utisak da ljudi sve manje veruju jedni drugima. Nadam se svom prvom kupcu, ali polako tek sam tu koji dan. Hvala vam još jedom na savetima. Divni ste. 😊
2019 03 16
Najbolje je da u početku malo menjaš i kupuješ, tako će sve lakše da krene.
2019 03 16
> Debela_devojka: > Najbolje je da u početku malo menjaš i kupuješ, tako će sve lakše da krene. Hvala na savetu. Upijam od vas iskusnih. 😄
2019 03 16
Nema na čemu, i srećno! ;) :)
2019 03 16
Slazem se sa obe clanice, dodajem da mozete i nesto da poklonite, imate podforum "poklanjam" dok ne nakupite malo utisaka, posle ce ici lakse. Mada ni veliki broj ocena nije 100%ni garant ni pverenje. Postoji nepoverenje prema novim clanovima s obzirom na veliki broj prevara, ali vremenom sve legne. Ja sam u pocertku slala pouzecem, kasnije sam proredila s obzirom na lose iskustvo. Reklamirajte se, budite strpljivi, korektni i obazrivi. Sto bolje slike, velicine, mere...da predupredite eventualne nesporazume. Dobrodosli, zelim vam lake i uspesne saradnje :")
2019 03 16
> Marija-Maja: > Slazem se sa obe clanice, dodajem da mozete i nesto da poklonite, imate podforum "poklanjam" dok ne nakupite malo utisaka, posle ce ici lakse. Mada ni veliki broj ocena nije 100%ni garant ni pverenje. > Postoji nepoverenje prema novim clanovima s obzirom na veliki broj prevara, ali vremenom sve legne. > Ja sam u pocertku slala pouzecem, kasnije sam proredila s obzirom na lose iskustvo. > Reklamirajte se, budite strpljivi, korektni i obazrivi. Sto bolje slike, velicine, mere...da predupredite eventualne nesporazume. > Dobrodosli, zelim vam lake i uspesne saradnje :") Hvala vam puno na savetima. Nadam se da ću uskoro imati zadovoljne kupce. 😊
2019 03 16
Slozila bih se sa ostalim clanicama, a merilo na sajtu da bi stekla poverenje je nekih 10-ak utisaka do kojih ces jako tesko i sporo doci... najbolje u pocetku da poklanjas i da se menjas, dok ne dodjes do tih famoznih 10 utisaka... Srecno i dobro nam dosla! 🌹
2019 03 16
> Beba24: > Slozila bih se sa ostalim clanicama, a merilo na sajtu da bi stekla poverenje je nekih 10-ak utisaka do kojih ces jako tesko i sporo doci... najbolje u pocetku da poklanjas i da se menjas, dok ne dodjes do tih famoznih 10 utisaka... > Srecno i dobro nam dosla! 🌹 Hvala puno!🌷Mislim da se polako snalazim u ovom svetu. 😂
2019 03 16
Slazem se u potpunosti sa ostalim clanicama, nekako kako god okrenemo,svi pri kupovini,prodaji ili razmeni uvek bacimo pogled na broj utisaka clanice a licno ja i procitam razlog za negativne ako ih ima mada me to ne opredeljuje za konacnu kupovinu.Jedina stvar koju sam primenila par puta ali je ne bih savetovala bez obzira sto ste novi,je ne traziti placanje unapred,zbog toga se u mom slucaju niko nije bunio pa mislim da je to fer.A sto se tice foruma,oni su super,uvek saznas nesto novo i u toku si sa desavanjima na krpicama,pomalo se reklamiras.. :")
2019 03 17
Hej 🤗 Dobrodošla! 🌼🌸 Evo ja sam imala sreću da jako brzo prodam prvu majicu, mozda 2 dana od postavljanja oglasa. Devojka nije htela ni o čemu da se raspituju, ja sam joj gurala informacije 😂, i insistirala je da plati unapred. Bilo mi je čudno to, ali kao sto rekoh, imala sam sreće. I sledeće prodaje su išle dosta brzo. Veoma je važno azurno odgovaranje na poruke, ok slike, povoljne cene. Treba ovo da vidimo kao način da uzmemo nešto parica, za ono što je ok ali ne nosimo više ili smo promašili boju, velicinu, a ne kao neku zaradu... Skupi se svakako, i znaci kada se proda, ali niko neće preplatiti predmet. Divan sajt, sve u svemu 💗😊
2019 03 17
Jos jednu stvar sam zaboravila i mislim da je zanimljiva..pokloncici su uvek dobro dosli uz prodate artikle,ja sam ih slala svojim kupcima kao znak zahvalnosti za lepu saradnju :")
2019 03 17
> Grejsi: > Hej 🤗 Dobrodošla! 🌼🌸 > Evo ja sam imala sreću da jako brzo prodam prvu majicu, mozda 2 dana od postavljanja oglasa. Devojka nije htela ni o čemu da se raspituju, ja sam joj gurala informacije 😂, i insistirala je da plati unapred. Bilo mi je čudno to, ali kao sto rekoh, imala sam sreće. I sledeće prodaje su išle dosta brzo. > Veoma je važno azurno odgovaranje na poruke, ok slike, povoljne cene. Treba ovo da vidimo kao način da uzmemo nešto parica, za ono što je ok ali ne nosimo više ili smo promašili boju, velicinu, a ne kao neku zaradu... Skupi se svakako, i znaci kada se proda, ali niko neće preplatiti predmet. > Divan sajt, sve u svemu 💗😊 Evo ja baš sutra šaljem prvu suknju i baš mi je drago da se neko javio. Nadam se da će nastaviti polako da se gradi poverenje. 😍
2019 03 17
> PINAKOLADA: > Jos jednu stvar sam zaboravila i mislim da je zanimljiva..pokloncici su uvek dobro dosli uz prodate artikle,ja sam ih slala svojim kupcima kao znak zahvalnosti za lepu saradnju :") Obavezno poklončić. 😊 Baš sutra šaljem prvu stvar. Drago mi je što ima finih ljudi na sajtu s kojima se lepo komunicira 😍, jer je prvi utisak bio pomešan. Delovalo mi je kao da su se prevaranti namnožili svuda.
2019 03 17
1 2