Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Koji film vas je rasplakao

Daaa "Sjaj u travi", :(
2019 03 19
"Sjaj u travi" staaariii film, ali odlično urađen i za ovo sadašnje vreme. Fali više takvih filmova. Ovo od SF-a da izludiš više, maltene svaki drugi noviji film je SF... Meni se i "Led" (ruski) dopao film, nisam plakala ali nekako film, ono što se kaže, ima dušu..plus toga volim umetničko klizanje.
2019 03 19
Duga je lista :) Pored onih koji rasplacu pola nacije, mene rasplacu i oni koji imaju biografski deo na kraju u vidu fotografija i propratnog teksta - cak iako se desi da je film ekstremno dosadan, to me pogodi. Juce sam gledala trejler za "Tolkina" i kad je Holt u trejleru rekao "a fellowship" raskukala sam se kao malo dete :) Ko voli Tolkina, shvatice :)
2019 03 19
Uf, mene skoro svaki rasplače. To me valjda drži od malena. Kao dete plakala sam za "Pas košarkaš", a skoro sam gledala "Me before you" - drama, ljubavni, komedija. Svega ima, al' isplakala sam se za celu godinu :D
2019 03 19
Maculi, naklon za "Jelenu", da li si citala i 2.deo?
2019 03 19
Ju, ju baš ste emotivne :) pobeda je moj drug koji je gledao Menjam ženu i došao kod mene uplakan, jer je porodica sa lovom, poklonila nekim siromasima i svoju nagradu buhahahahahah
2019 03 19
Hahaha, DD, bog :D Ja samo kad su filmovi u pitanju, ovako sam santa leda.
2019 03 19
Hahaha, kako ti znas da podsetis na situacije koje mi sada izgledaju smesno 😀. Revolutionary road, drama, a i ja sam bila u posebnom psihickom stanju, muziku pisao Tomas Newman, ma grcala sam! To je kao kad slusam Floyd-e, uvek budu neki prelomni momenti i onda ne umem da se zaustavim.
2019 03 19
"Zelena milja"... 😪
2019 03 19
> MinaMasa: > Duga je lista :) Pored onih koji rasplacu pola nacije, mene rasplacu i oni koji imaju biografski deo na kraju u vidu fotografija i propratnog teksta - cak iako se desi da je film ekstremno dosadan, to me pogodi. Juce sam gledala trejler za "Tolkina" i kad je Holt u trejleru rekao "a fellowship" raskukala sam se kao malo dete :) Ko voli Tolkina, shvatice :) Razumem. Mogu da čitam ili gledam od jutra do sutra Tolkina. Najveći, jedini.
2019 03 19
Decak u prugastoj pidzami😪😪😪
2019 03 19
Perl Harbor... ridala!
2019 03 19
> MinaMasa: > Maculi, naklon za "Jelenu", da li si citala i 2.deo? Jesam. I taj je strašan , ali prvi me je baš ubio od suza. :'(
2019 03 19
Maculi, ne znam koji je tezi, svaki na svoj nacin...Uvek joj se vracam kroz odredjen broj godina, i svaki put je dozivim na drugaciji nacin. Najbolja, neprevazidjena.
2019 03 19
1. Jecaj sunca. Monika Beluci I Brus Vilis u glavnim ulogama. 2. Marli i ja. Doduse, citala sam knjigu, film sam pocela da gledam i nije mi se dopao. Ljudi moji, ja sam ridala na sav glas i danima posle toga nisam mogla da se smirim. Osecala sam se kao da mi slon sedi na grudima. Svi koji su citali ili gledali film ce razumeti o cemu pricam.
2019 03 19