Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Smaračice.

Nekultura je kada Vas neko psuje,vredja,zalazi u licni prostor,odnosno tamo gde mu nije mesto...Razlozi za nerviranje su bolest,veoma lose materijalno stanje gde je egzistencja ugrozena itd.....Mogu samo da pozavidim osobama kojima su razlozi za nerviranje.,postavljanje predmeta koji ne odgovaraju opisu ,:),odnosno kada im se nude stvari koje im nisu po volji. To su veoma srecni ljudi,koji drugih problema nemaju... :) :)
2019 03 19
> Murderdolly: > > jelena2606: > > Vidim da to ovde mnogima smeta.Zasto?Nikoga ne ometaju nesto u tome..A realno nikada se ne zna,mozda ali mozda,vam se i vise svidi ta slicna. > > Ja sam pocela da pisem isto, imate kod mene na profilu...Posto sam par puta nesto ponudila,po meni, po opisu i dobila neku vrstu packe,da ne objasnjavam sada... > > Sustine i ne nudim vise,jer ne kapiram besne komentare,otprilike, sta mi to nudis > Smeta zato što je jednostavno nekulturno. Nametljivo i nekulturno, tačnije. Mnoge od nas dobijamo milion tako niđe veze ponuda pa kad se nagomilaju u porukama to postaje bukvalno problem. Eto zašto. A kakav problem tacno postaje?:) Radoznala sam..Ne podbadam,stvarno me zanima
2019 03 19
Zalaženje u lični prostor, odnosno tamo gde mu nije mesto - ODLIČNO ste formulisali. Na temi gde tražim crnu stvar za razmenu DEFINITIVNO nije mesto nekome ko mi nudi sivu i to za prodaju. (lupetam sad za sivo i crno, primera radi ali verujem da razumete). Nevezano za temu ali ista takva agresija me odbija i u slučaju SBB-a i Dormea i svih navalentnih call centara koji me, da, UZNEMIRAVAJU i pokušavaju da mi uvale nešto što mi ne treba ili ne želim. Tako da, kao što rekoh... jako mi je odbojno takvo ponašanje i svaka čast svakome kome prija.
2019 03 19
Call centri su nesto drugo i umeju da gnjave,brzo ih prekinem i zavrsim razgovor....Do sada sam trazila neke krpice,pa i meni nude neodgovarajuci broj ili nesto tako,...Ali sta sada,pa neka se reklamiraju,mozda se nekom drugom dopadne,pa kupi...Ne skacu mi po glavi,ne disu mi za vrat,ne zivkaju telefonom...Sednem i procitam sta mi je ko ponudio....Stvarno ne razumem,da bilo koga takve stvari mogu da izbace iz koloseka,a jos manje da se dure i da se brecaju na clanice koje nude...
2019 03 19
Ali koja je svrha otvaranja teme ako će se zatrpavati stvarima koje članica NE traži? Onda svako može da sedne pa da satima lista i prelistava i šta mu treba i šta ne treba i sve veličine, boje i modele. Smatram, ako je već otvorena tema za potražnju vrlo određene stvari, tu nema mesta nutkanju bilo čega osim navedenog. I žao mi je što na ovom sajtu ne postoji opcija blokiranja pa da se bar na taj način oslobodim napasti. A Vama, Vašem strpljenju i sposobnosti da Vas takve stvari ne izbacuju iz koloseka - svaka čast. Da Vam se ne divim, zavidela bih Vam.
2019 03 19
Meni se dosada nije desilo. Ako trazim pantalone da mi neko nudi haljinu.Ili ako sam trazila jaknu da mi neko nudi sesir.Tu su uglavnom bila odstupanja u broju Jednom sam trazila vagu i nudjene su mi po vecoj ceni nego u radnji,pa sam se tu zahvalila,na ponudama i kazala da imam novu za duplo manje para... Ja takodje mislim da mnoge otvaracice tema,otvaraju onako te teme,a u stvari se reklamiraju na taj nacin,odnosno misle da ce da reklamiraju svoj profil na taj nacin.A u stvari niti ista traze,a niti imaju neko pitanje ili pravi problem ,pa im treba misljenje foruma Meni ovaj forum sluzi za zabavu,.Sajt mi je fenomenalan,ne radim takoreci nista,a uzmem neki dinar.Kada bi te situacije pocele da me uznemiravaju odmah bih ga napustila,jer nije vredno mojih zivaca.Toliko je jednostavno.
2019 03 19
Ima i toga, istina, mada ja po forumu počnem da tražim stvari jedino u slučaju da ne uspem u pretrazi preko sajta. Što bi rekli, ima gi raznih, šta znam. Nije >užasno<, ali nije ni lepo. Ne bih nametljivo upala ljudima usred razgovora sa nekom nevezanom temom, pa tako ne bih nudila ni drugima ono što ne traže. Stvar osnovne kulture.
2019 03 19
Murderdolly...I to je jedna od prica koja je cesta na krpicama..Prica o dragocenom vremenu...Sada Vas pitam ali stvarno ,koliko vam treba vremena da udjete u inbox i procitate par poruka i obrisete iste ili odgovorite.?
2019 03 19
Pa kažem, nije poenta u porukama, poenta je u KOLIČINI. A niko nije lud da se žali na dve, tri poruke. Meni nekad stigne 20+ kad tražim nešto. Pročitati svaku ponaosob, pa odgovoriti, obrisati... Do the math.
2019 03 19
Ako je 20+,onda priznajem problem sa vremenom.Odnosno pre je gnjavaza,ako se ne salje ono sto ste trazili..Meni retko stize u inbox,posto napisem da ponude budu u temi..A u inbox max 3 ponude
2019 03 19
Pa ono, ne treba mi priznanje, treba mi da članice malo imaju više obzira prema drugima :D Ja tražim u inbox jer tako lakše sačuvam predmete koji me zaista zanimaju, a uz to i neke informacije iz prepiske, o merama, felerima, npr.
2019 03 19
> jelena2606: > Call centri su nesto drugo i umeju da gnjave,brzo ih prekinem i zavrsim razgovor....Do sada sam trazila neke krpice,pa i meni nude neodgovarajuci broj ili nesto tako,...Ali sta sada,pa neka se reklamiraju,mozda se nekom drugom dopadne,pa kupi...Ne skacu mi po glavi,ne disu mi za vrat,ne zivkaju telefonom...Sednem i procitam sta mi je ko ponudio....Stvarno ne razumem,da bilo koga takve stvari mogu da izbace iz koloseka,a jos manje da se dure i da se brecaju na clanice koje nude... Nikad me ništa na internetu neće do te mere iznervirati, jer imam.mnogooooo veće stvari za nervozu :D slažem se, Jelka :D
2019 03 19
Ja Vam ga i ne dajem.Na sajtu tesko da mozete da trazite obzir ,:) .Ovo je ipak vise kao pijaca :D
2019 03 19
Hahahahahaha a ja bas imam suprotan problem od svega navedenog. Danima trazim neke stvari, niko zivi mi se ne odaziva 😭 smrc
2019 03 19
Fashionstory..Pa nije samo kod Vas i kod mene gomilu puta,nista...A evo sada gledam rubriku trazim...Sve po par ponuda,kada neko trazi,konkretnu stvar..A naravno po inboxima ne znam sta se desava..
2019 03 19