Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Smaračice.

> jelena2606: > Fashionstory..Pa nije samo kod Vas i kod mene gomilu puta,nista...A evo sada gledam rubriku trazim...Sve po par ponuda,kada neko trazi,konkretnu stvar..A naravno po inboxima ne znam sta se desava.. Po Inboxu je, uglavnom, puno poruka. Mada, retko da je u ponudi baš, baš ono što se i traži. Evo, npr. ja tražim već neko vreme dugu košulju za razmenu xl-xxl, a dobijam ponude za veličinu 40, iliti M. Ništa, zahvalim se i napišem da nije to to što ja tražim. No, ona članica koja mi je vazda nudila npr. belo umesto crnog, sa izgledom "niđe veze" ni približno onom što tražim, plus cene ufff...zaista mi je bila već dozlogrdilo, i nije tu bila stvar u tome da se ona na takav način nešto reklamira, obzirom na to da su joj sve ponude bile u Inboxu a ne u temama. ;) :D
2019 03 19
Ja ne dobijam ponude ni u temi ni u inboxu... :D
2019 03 19
To je vec ludilo...Potrosi i ta svoje vreme da posalje stvar u neodgovarajucem broju i druge boje ili kroja,u inbox ,:) ,:) E to je vec zabrinjavajuce ,:) Mislim po osobu koja salje ponude
2019 03 19
> jelena2606: > Vidim da to ovde mnogima smeta.Zasto?Nikoga ne ometaju nesto u tome..A realno nikada se ne zna,mozda ali mozda,vam se i vise svidi ta slicna. > Ja sam pocela da pisem isto, imate kod mene na profilu...Posto sam par puta nesto ponudila,po meni, po opisu i dobila neku vrstu packe,da ne objasnjavam sada... > Sustine i ne nudim vise,jer ne kapiram besne komentare,otprilike, sta mi to nudis Da, ni meni to ne bi smetalo, jer zaista mozda mi se nesto slicno dopadne ...
2019 03 19
Mene ode najvise nervira kad potencijalni kupac krene sa hocu jos slika,pa nije dovoljno pa hocu jos nekoliko.pa dajte mi mere,onda moze li jos nekoliko dodatnih mera i tako do besvesi.Naravno uradite sve to i naravno pravo kupca je da odustane od kupovine,nemam nista protiv toga.Ali tada se napise izvinita ako sam bila dosadna (ili nesto slicno0ali ipak mi ne odgovara.Umeesto toga posle silnih slikanja,merenja one jednostavno nestanu.Na pitanje da li vam predmet ne odgovar ne odgovore na poruku,a treba samo da napisu-ne odgovara pa zar je to tesko
2019 03 20
> DanijelaSavev: > Mene ode najvise nervira kad potencijalni kupac krene sa hocu jos slika,pa nije dovoljno pa hocu jos nekoliko.pa dajte mi mere,onda moze li jos nekoliko dodatnih mera i tako do besvesi.Naravno uradite sve to i naravno pravo kupca je da odustane od kupovine,nemam nista protiv toga.Ali tada se napise izvinita ako sam bila dosadna (ili nesto slicno0ali ipak mi ne odgovara.Umeesto toga posle silnih slikanja,merenja one jednostavno nestanu.Na pitanje da li vam predmet ne odgovar ne odgovore na poruku,a treba samo da napisu-ne odgovara pa zar je to tesko To i meni smeta najviše, prevare su posebna tema.
2019 03 20
> DanijelaSavev: > Mene ode najvise nervira kad potencijalni kupac krene sa hocu jos slika,pa nije dovoljno pa hocu jos nekoliko.pa dajte mi mere,onda moze li jos nekoliko dodatnih mera i tako do besvesi.Naravno uradite sve to i naravno pravo kupca je da odustane od kupovine,nemam nista protiv toga.Ali tada se napise izvinita ako sam bila dosadna (ili nesto slicno0ali ipak mi ne odgovara.Umeesto toga posle silnih slikanja,merenja one jednostavno nestanu.Na pitanje da li vam predmet ne odgovar ne odgovore na poruku,a treba samo da napisu-ne odgovara pa zar je to tesko Da da daaaa!!! Ovo je tek posebna prica. Izdopisivala se sa devojkom sat vremena, sve super, hoce predmet i samo nestane. Ja joj posle 4-5h napisem Pa sta je bilo, je l' hoces da kupis ili ne, a ona meni odgovara Pa odustala sam, logicno... u fazonu cim se ne javljam. Pa ALOOOO!!! NAPISI, NECU DA BULJIM U PASULJ
2019 03 20
> FashionStory: > > DanijelaSavev: > > Mene ode najvise nervira kad potencijalni kupac krene sa hocu jos slika,pa nije dovoljno pa hocu jos nekoliko.pa dajte mi mere,onda moze li jos nekoliko dodatnih mera i tako do besvesi.Naravno uradite sve to i naravno pravo kupca je da odustane od kupovine,nemam nista protiv toga.Ali tada se napise izvinita ako sam bila dosadna (ili nesto slicno0ali ipak mi ne odgovara.Umeesto toga posle silnih slikanja,merenja one jednostavno nestanu.Na pitanje da li vam predmet ne odgovar ne odgovore na poruku,a treba samo da napisu-ne odgovara pa zar je to tesko > Da da daaaa!!! Ovo je tek posebna prica. Izdopisivala se sa devojkom sat vremena, sve super, hoce predmet i samo nestane. Ja joj posle 4-5h napisem Pa sta je bilo, je l' hoces da kupis ili ne, a ona meni odgovara Pa odustala sam, logicno... u fazonu cim se ne javljam. Pa ALOOOO!!! NAPISI, NECU DA BULJIM U PASULJ Ju, ja čekam odgovor već mesec dana. Ni na moja pitanja da li su odustale ne odgovaraju.
2019 03 20
> AppleRed: > > FashionStory: > > > DanijelaSavev: > > > Mene ode najvise nervira kad potencijalni kupac krene sa hocu jos slika,pa nije dovoljno pa hocu jos nekoliko.pa dajte mi mere,onda moze li jos nekoliko dodatnih mera i tako do besvesi.Naravno uradite sve to i naravno pravo kupca je da odustane od kupovine,nemam nista protiv toga.Ali tada se napise izvinita ako sam bila dosadna (ili nesto slicno0ali ipak mi ne odgovara.Umeesto toga posle silnih slikanja,merenja one jednostavno nestanu.Na pitanje da li vam predmet ne odgovar ne odgovore na poruku,a treba samo da napisu-ne odgovara pa zar je to tesko > > Da da daaaa!!! Ovo je tek posebna prica. Izdopisivala se sa devojkom sat vremena, sve super, hoce predmet i samo nestane. Ja joj posle 4-5h napisem Pa sta je bilo, je l' hoces da kupis ili ne, a ona meni odgovara Pa odustala sam, logicno... u fazonu cim se ne javljam. Pa ALOOOO!!! NAPISI, NECU DA BULJIM U PASULJ > Ju, ja čekam odgovor već mesec dana. Ni na moja pitanja da li su odustale ne odgovaraju. Nekultura... besna sam, majke mi. Ovo je samo 1 od 100 primera gde se "gospođa" udostojila da odgovori. Ostalih 99 se nisu javile vise nikad.
2019 03 20
Da, 1 od 100, upravo tako. Pa šta ću, smaračica sam, eto odgovor na temu. 😂😂😂😂😂
2019 03 20
1 2 3