Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Licno preuzimanje?

Koja je fora da devojke nece da rade licno preuzimanje,a uglavnom su to devojke koje prodaju tasne original,novo,bar tako pise na oglasu po ceni od200-300€ I u opisu pise ne radim licno preuzimanje. Okej imas puno obaveza i sve to stoji,ali sigurno mozes odvojiti 5min da izadjes ispred zgrade/kuce i da se devojka uveri u to. Ipak nije to torbica od 300din,vec 300€ Po meni je to bas bezobrazluk Sva vi kazete? ☺️
2019 03 20
Iskreno mislim da tu nisu čista posla. Da je ona sigurna da je torba bas kao u opisu, zasto ne bi sišla ispred zgrade da uzme 300€? Nema nikakvog smisla.
2019 03 20
Ja isto mislim da tu nešto smrdi kad se o tolikoj sumi radi. Ajde da je BG pa neće da se cima kroz grad to mi jasno. Razumem i to što vas neko ne pušta u stan ali da vi dođete do nje i pogledate pre kupovine, to mi nije jasno. Meni ni to nije jasno da u mom malom gradu bi trebala poštarinu da platim nekome jer ne radi lično preuzimanje. Pa pobogu, ceo grad se može obići za 20 minuta. Ima kad sam srela članicu ispred Meka i sele na klupu, probala sam sandale i platila joj. Malo sam skrenula sa teme. Sorry.
2019 03 20
Kao sto rekose ostale clanice, to nisu cista posla, i vecina na takvu saradnju ne pristaje , ali nazalost svedoci smo da ima i onih malo lakovernijih na ovom sajtu, pa se posle otvaraju teme umesto patika stigla cigla ili umesto tasne drva...
2019 03 20
I meni tu nesto smrdi, kao sto su claninice pre mene napisale. Kad se tako desi onda ni ne kupim od te clanice, jer ipak je to macka u dzaku i veca verovatnoca da ostanem i bez para i bez stvari. Ja u svom gradu radim licno preuzimanje, i ako idem u ns ili bg u skorije vreme napisem na profilu da znaju clanice upravo zbog toga...
2019 03 20
Nije normalno. Najkraće i najprostije rečeno.
2019 03 20
Slazem se. Posebno kada su skupe stvari u pitanju kupac treba da pogleda u kakvom je stanju predmet, da li mu odgovara... A ako zivi u istom gradu kao i prodavac zasto da ne? Ako je neko bas zauzet, radi ceo dan, pa onda vikend bar.
2019 03 20
Delim mišljenje svih da to nije baš najnormalnije, međutim puno puta mi se dogodilo upravo sa osobama koje imaju 100+utisaka i prodaju vrednije stvari. Nemaju vremena da ga troše na nalaženje, veoma su zauzete. Ne razumem, i to mi je siguran znak da ne treba ikada više da ih kontaktiram. Lično imam puno obaveza ali uvek pronađem vreme ( čak i moj dragi) da izađem u susret za lično preuzimanje kada god kupac preferira tu opciju. Pri čemu ne pravim razliku između stvari koja košta nekoliko stotina dinara ili nekoliko hiljada /desetina hiljada. Za vrednije stvari mislim da je to uvek najbolje, kako ljudi ne bi brinuli šta kupuju. Oni koji već imaju iskustvo u kupovini su relaksirani.
2019 03 20
Ja sam upravo odustala od farmerki koje sam htela da kupim,jer clanica ne radi licno preuzimanje....Vec nisam sigurna u model i placam na slepo, i rizik da mi ne stoje dobro, i kada u to i uracunam ptt,ne isplati mi se rizik. Ne mora da znaci da nisu cista posla,mozda ne vole nikakvo "druzenje" ili vidjanje sa clanovima. Ali svakako postoji razlog da se posumnja da nesto nije kako treba. Najvise volim licna preuzimanja,jer osoba vidi sta kupuje i moze i da odustane,u slucaju da mu se ne svidi(bar u slucaju kada sam ja prodavac)
2019 03 20
Puca sajt od originala torbe po 600 eura cipele 1000 eura sve kupljeno u Italiji noseno dva puta, kao novo
2019 03 20
Meni ne smeta ni jedna cena, ni jedan prodavac. Nemam apsolutno nikakve predrasude, ali to nije tema. Suštinsko pitanje za mene je zašto ukoliko imate to što pišete niste spremni uživo to da pokažete kupcu pa on da se uveri ukoliko razume gde šta treba da piše. Tu nema tajni i nedostatka vremena bar po mojim shvatanjima. Zašto bi mi neko verovao i uplatio veliki novac pre nego što proveri? Suštinski, ja imam zaista divne kupce koji su se uverili i veruju mi što je za mene veliki dar . Međutim, poštujem i one koji ne veruju. Za svoj novac svako ima pravo da traži ono što misli da treba. Ukoliko he to realno ok, ukoliko nije pošteno je to reći.
2019 03 20
Nemam problem sa tim što neko ne radi lično. Neko ne želi da izgubi ni minut vremena na nalaženje sa nepoznatom osobom, to mi je ok. U principu je ista stvar kao i sa uplatama unapred. Pošto ovde prodavci ppostavljaju svoja pravila, na kupcu je da odluči da li mu uslovi odgovaraju ili ne i to je to
2019 03 20
E pa za 300 jura bas je nezahvalno slanje postom pa da li da platis unapred ili pouzećem pa se skupi veca cifra. Nikad ne bih kupila tako . ..
2019 03 20
> MARIJANA832: > E pa za 300 jura bas je nezahvalno slanje postom pa da li da platis unapred ili pouzećem pa se skupi veca cifra. Nikad ne bih kupila tako . .. Potpuno se slažem. Za tu cifru se već ne ide na poverenje.
2019 03 20
> MARIJANA832: > E pa za 300 jura bas je nezahvalno slanje postom pa da li da platis unapred ili pouzećem pa se skupi veca cifra. Nikad ne bih kupila tako . .. Ne bih ni ja, ali opet to su nečiji uslovi, a uvek ima ko hoće, o tome se radi.. ja ni unapred ne uplaćujem, retkoo zo he moj izbor, a na prodavcu je kakve će uslove postavit i
2019 03 20
1 2