Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Licno preuzimanje?

Ne bih ni ja..Tako je svako ima prava da postavi svoje uslove,a na nama je da li cemo to da prihvatimo ili ne.Svakako je to na stetu prodavca,posto verovatno dosta devojaka razmislja isto i nece se odluciti za kupovinu...Ne podnosim imperative u opsima,aroganciju..U 99% slucajeva iako mi se neka stvar dopala,preskocim.Imam utisak da ta osoba vec vice na mene i pre kupovine..A opet uopste ne mora da bude tako :D
2019 03 20
Ana, upravo sam imala licno preuzimanje i to je devojka dosla do mog ulaza, iako sam ja trebala po nepisanom pravilu da odem njoj na noge jer sam kupac. Sama je predlozila da dodje ona do mene. Svaka joj cast!!! Ne bih pominjala njeno ime mozda joj to zasmeta. Uvek sam za licno preuzimanje ukoliko to mogucnosti dozvoljavaju. Jako skupe stvari nikada ne kupujem na nevidjeno a i sama licno ne nudim takve stvari na profilu.
2019 03 20
Ok da nece po gradu da se nalazi ali moze u svom komsiluku, bas toliko da nema vremena ma daj. Pa thrdaywalmergirl rade licno preuzimanje vikendom ispred svoje kuce..... A one imaju ne znam koliko saradnji ....
2019 03 20
Pa iskreno meni to ispada da se krije nesto,ja sam u stanju da neku stvar i za 200 i za 10000din idem kod kupaca na noge,nije mi problem. Milion puta sam isla samo da se nadjem sa devojkama u centar(iako mi nije blizu),pa devojkama nisu odgovarale stvari i lepo nista od kupovine,ali opet bi.
2019 03 20
> MARIJANA832: > Ok da nece po gradu da se nalazi ali moze u svom komsiluku, bas toliko da nema vremena ma daj. Pa thrdaywalmergirl rade licno preuzimanje vikendom ispred svoje kuce..... A one imaju ne znam koliko saradnji .... Pa, zato, Maro kažem.neko prosto ne želi. Neko možda ima neki baš zajeb zdravstveni problem, pa ne može, nekoga miž ne pušta iz kuće.. ima raznih ljudi, raznih žena. Štp opet ne znači u startu da će te taj neko prevariti. Kao što ne mora da znači da neće, ako se nalazite lično. ja sam kupovala sebi prošle godine neke stvarčice od devojke na KP, lično preuzimanje. I pošto su bile za muža stvari, dosta su bile glomazne, a za mene sandale i patike, koje je namazano stavila na dno te baš ogromne kese. Pošto sam žurila kući baš, pa trčala kod lekara, naravno nisam kao gankaci na ulici vadila sve iz kese, da bih došla do obuće. Uveče uzmem da vadim sve ono, odeća đene đene, nosiva, ali obuća užas! Na patikama đon pukao odpzdo na pola, prljave, neupotrebljive, sandale izlepljene, baš užas. Naravno, dobila sam odgovor u fazonu: šta si očekivala za te pare (nije bilo malo para) i dobićeš poklon, alo opet budeš kupovala od mene. Tako da ništa u životu nije sigurica, realno
2019 03 20
I ja radim licno preuzimanje, ali retko, jer radim takav posao da sam i van posla na poslu tj. nosim posao kuci i stalno sam na nekom stendbaju 😔 Naravno, kad god sam u mogucnosti izadjem u susret, doduse sa poslednjih nekoliko sam uspela da se iskombinujem da se nadjemo sto je super 😊 Ali kada je kupovina tako skupih stvari u pitanju, i ja mislim da tu nesto nije kako treba... 🤔 Pogotovo ako kupac zeli prodavcu da dodje '' na noge ''.
2019 03 20
meni je to "nemam vreme" tacno da prevrnem ocima. Ako neko nema vremena to sam ja, pa ipak uvek nadjem vremena da se nadjem sa devojkom da preuzme krpicu koju je kupila. Nije malo da ti pare za psotarinu i cekati postara.
2019 03 22
1 2