Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ko vas šiša (haircut) :)

Da li vam se ikada desilo da same odsečete šiške, i da vam, naravno, one skoče na vrh čela :) Meni se prvi put desilo nakon nekoliko dana negovanja bolesnog momka...bio je praznik i par dana nisam radila, ali nismo mogli nigde otići jer se razboleo...petog dana vratim se ja kući da se spremam za posao, a njemu došao drug i neka drugarica, ustao čio, vedar, pije kafu. Dobro, pomislim, morao je ustati da ne bude pred njima seka persa. Posle sat vremena ja zovem, oni i dalje tu...posle petog puta, videvši da su tu čitav dan, uhvati me takav talas neizdrža, potkrepljen mišlju da sam magare i da se obrukah pred njima što zovem sto puta, da moram hitno na sebi nešto da promenim... iii ja isečem šiške :) To sam ponovila još bar dva puta u životu, a jednom mi je dete iseklo ... A vi ? Da li vas je ikada šišao neko ko nije frizer, nrp sestra, drugarica, same :)
2019 03 20
Stalno :D ne samo šiške, već komplet kosu kad odlepim :D
2019 03 20
Majka kaze da smo sestra od tetke i ja sisale jedna drugu kao klinke, ali se ja toga ne secam. Imala sam one bozepomozi kose siske koje su morale redovno da se skracuju pa sam ih sama strickala, mada nikad preterano. Mislim da svaka zenska osoba to mora da proba jednom u zivotu, ne znam sto, kao proces inicijacije, sta li :') Inace sam bila preponosna na moju bratanicu kojoj se kosa uplela u gumicu i ona je ladnije od leda sama uzela makaze i odsekla pramen duzine 10 cm :D Majka da je ubije, ja da zaplacem od srece :D To mora tako, jednostavno je :)
2019 03 20
😂 😂 😂 to tako mora... > MinaMasa: > Majka kaze da smo sestra od tetke i ja sisale jedna drugu kao klinke, ali se ja toga ne secam. Imala sam one bozepomozi kose siske koje su morale redovno da se skracuju pa sam ih sama strickala, mada nikad preterano. Mislim da svaka zenska osoba to mora da proba jednom u zivotu, ne znam sto, kao proces inicijacije, sta li :') Inace sam bila preponosna na moju bratanicu kojoj se kosa uplela u gumicu i ona je ladnije od leda sama uzela makaze i odsekla pramen duzine 10 cm :D Majka da je ubije, ja da zaplacem od srece :D To mora tako, jednostavno je :)
2019 03 20
Ahahahahahah imam vise slika kada sam bila klinka sa isecenim siskama maltene do vrha...Pocnem pa bude ukrivo,pa cek jos malo da popravim,pa jos krace i krivlje i tako sve do vrha ,:) ,:) ,:) Nastavila sam tradiciju na svom detetu,svi su se smejali, tacno se znalo kada sam mu ja sisala siske. Posle duge borbe ,moj muz je pobedio i sada ga vodim kod frizera ,:)
2019 03 20
Joj, kad god neko napiše sisala siske, ja d' umrem :D
2019 03 20
> Debela_devojka: > Joj, kad god neko napiše sisala siske, ja d' umrem :D Ahahahahah
2019 03 20
Mene je jednom osisala drugarice, sa duge na paz sa siskama, bile smo na faksu. Bilo je super, mozda je malo prekratila šiške pa sam izgledala kao pomalo luda😁
2019 03 20
Drugarica mi je jednom u srednjoj kratila kosu, probala jednu stranu krace, jednu duze.. sutradan sam otisla kod frizera, morala A sad skoro sam shishke sama, i to ih feniram na stranu pa sam svakog dana po malo kratila i sredjivala i morala lak da stavljam.. sad su ok x-) Tako da, sad samo frizer. Ali farbam se sama oduvek i to ostaje :D
2019 03 20
> Debela_devojka: > Joj, kad god neko napiše sisala siske, ja d' umrem :D Haha, a jbg, ne mogu da menjam pismo, tastatura mi je poluobrisana, pogubim se posle :)
2019 03 20
U osnovnoj skoli smo se igrale frizerke i naravno drugarica je bila frizerka a ja musterija Pocelo je sa tim da ce mi skratiti siske Otsekla mi je siske do pola cela i krenula prema ostatku kose i ubedjivala me da su i to siske ,cela leva strana je bila duzine kao siske Mama se frapirala kad me je videla 😂😂😂😂 Sreca pa sam imala 8 9 god pa mi nije bilo ni bitno kako izgledam
2019 03 20
A trauma iz detinjstva je kad mi je baba sisala siske I uzela rukom stisla ih i otsekla a one skocile skroz goree 😂😂😂
2019 03 20
Hahaha, a to je Sando fora sa siskama, ja sam joj zapretila random skracivanje 😂. Ne brini isprobala sam na sebi, e to je hit kad imas kovrdzavu kosu a hoces da imas ravne siske, sreca pa kad se to ulokna ne primecuje se primenjena umetnost, mada me je frizerka kulturno zamolila da izbegavam slobodne stilove 😁. MinaMasa odlicna fora sa "proces inicijacije" ako smem da uvrstim u ovu kategoriju i prvo cupanje obrva 😂.
2019 03 20
> LunaLuBeka: > Hahaha, a to je Sando fora sa siskama, ja sam joj zapretila random skracivanje 😂. Ne brini isprobala sam na sebi, e to je hit kad imas kovrdzavu kosu a hoces da imas ravne siske, sreca pa kad se to ulokna ne primecuje se primenjena umetnost, mada me je frizerka kulturno zamolila da izbegavam slobodne stilove 😁. > MinaMasa odlicna fora sa "proces inicijacije" ako smem da uvrstim u ovu kategoriju i prvo cupanje obrva 😂. I cupanje i sisanje i skracivanje obrva :'( :'( :'(
2019 03 20
> MinaMasa: > > LunaLuBeka: > > Hahaha, a to je Sando fora sa siskama, ja sam joj zapretila random skracivanje 😂. Ne brini isprobala sam na sebi, e to je hit kad imas kovrdzavu kosu a hoces da imas ravne siske, sreca pa kad se to ulokna ne primecuje se primenjena umetnost, mada me je frizerka kulturno zamolila da izbegavam slobodne stilove 😁. > > MinaMasa odlicna fora sa "proces inicijacije" ako smem da uvrstim u ovu kategoriju i prvo cupanje obrva 😂. > I cupanje i sisanje i skracivanje obrva :'( :'( :'( Obrvee 😂😂 5 razres uzimam debele one makaze velike da skratim obrve i pogodite Ostane mi rupa kao da sam obrijala deo obrve
2019 03 20
1 2