Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ko vas šiša (haircut) :)

Mi smo porodica "uradi sam". Znači, u životu nam majstor nije ušao u kuću, mm zna sve živo da popravi , napravi , nepopravljivo bacamo , sami krečimo, farbamo, rušimo zidove , šijemo, preoblikujemo , baštovanimo ... pa se sami i šišamo... o:) o:) o:) Od kad smo počeli da se zabavljamo a to je pre milion godina, a šišala sam i drugarice, tatu, brata .. Zovite me "Maculi makazarka".. hihihi... Do sad nije bilo ubogaljenih , bar ne vidljivo.. nas tri duge kose , prirodno frćkave, samo krajevi se skraćuju ,a mm šiša sad mlađa kćer (geni, geni..) koja mi je btw rekla da će da upiše i akademiju Panjković, zlu ne trebalo , ako joj nekad dosadi posao farmaceuta .. ;) Starija se malo pokondirila i sad ima nekog frizera koji joj stilizuje kosu a nas troje i dalje kretivno makazamo. :) Ali imamo i kućnu prijateljicu koja inače profi šiša , pa uleti kad baš neko hoće da drastično promeni frizuru ili za neki važniji izlazak. Evo sad mi je za vikend ispeglala kosu , imali smo događaj ..Bože moj , ne ličim na sebe , nisam to ja s ravnom kosom.. a svima se sviđa. Već nekoliko puta me tako peglali , ubedili .. a ja odmah operem kosu čim se završi žurka. Šiške sečemo žmurećki ... Hihihi.. I s povezom preko očiju . 8-) 8-) :')
2019 03 20
Vi ste bas hrabre, ja nikada ne bih smela sama da radim sebi o glavi. :D Dok sam bila mala majka mi je skracivala siske. I sad... fino je to ona radila, posmatram nju i mislim kako nije tesko. Ode ona na posao, ja uzmem lutku koju sam par dana pre dobila na poklon, skratim joj siske skroz i skoro celu kosu. Dolazi sa posla i zena samo sto se nije frapirala, poce da vice "Sta si to radila?!" " Osisala sam je, kao sto ti mene sisas. Nista ne brini mama, njoj ce kosa da poraste" :')
2019 03 20
@Pčelica034, hvala! Jesmo, hrabri i ludi..MM i ja tu genetiku preneli i na decu. Ne volimo kalupe i standarde i po cenu da se unakazimo .. :') Srećom, kosa naraste, sve se da popraviti , ostaje iskustvo .. :") Šteta za lutku . Ali ostaje priča o tome i sećanje, a to je neprocenjivo. :") <3 Uvek dozirana hrabrost donosi raznovrsnost života i oboji dan. :) Ali sve je stvar izbora , tako da ne mora značiti da je moj stil ispravan. :")
2019 03 21
1 2