Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Misterija ostavljanja utiska

Na forumu sam od 2014.godine, tada sam imala svoje prve kupovine ovde, ubrzo i razmene. Nemam neka specijalna loša iskustva, osim jedne nebuloze kada je devojka u razmeni rekla da platim dostavu za predmet koji joj šaljem, a tako će i ona meni. Nije to uradila, ali nisam joj ostavila negativnu ocenu, njoj na čast. Nešto drugo mi je veoma čudno za sve ove godine, bilo je perioda da me nema po pola godine, ali kada sam tu uvek ,,ista pesma" Uvek, ali uvek se čeka da ostavim prva utisak, kako bi utisak bio uzvraćen. Tj možda mi se to nije desilo 2 puta. Kapiram to je ok ako ja kupujem od nekoga, ako ja pošaljem ponudu za razmenu, da prva i ostavim utisak. Onda vidim da i kada odradim razmenu sa nekim ko je tražio od mene, takvi članovi isto čekaju utisak da prva ostavim. Kakve su Vam to fore? Neću nikoga da imenujem, nema potrebe ni razloga, samo bih da mi pojasnite(ako pripadate ,,tom žanru članova") šta za Vas to predstavlja? Neku siguricu?
2019 03 22
Meni svejedno ko če prvi da ostavi :D ali da, dešava se da dobijem utisak, tek kad ja ispišem svoj.
2019 03 22
Ma koliko samo utisaka nisam uopste ni dobila za ostvarene saradnje, sta cemo s tim..a ispostujem sve u roku,sve po dogovoru..
2019 03 22
> PINAKOLADA: > Ma koliko samo utisaka nisam uopste ni dobila za ostvarene saradnje, sta cemo s tim..a ispostujem sve u roku,sve po dogovoru.. ja sam uvek dobila, ali prvo da ostavim, pa onda da dobijem :))))))))))))))))
2019 03 22
> Debela_devojka: > Meni svejedno ko če prvi da ostavi :D ali da, dešava se da dobijem utisak, tek kad ja ispišem svoj. u principu i meni je svejedno, ali me zanima čemu takav stav: prvo ti meni, pa ću ja tebi. To ne pitam osobe koje tako ne postupaju, nego eto neko iz sopstvene vizure da me prosvetli.
2019 03 22
Ja uvek ostavljam bez obzira o kakvoj saradnji se radi. Desilo se da mi nisu uzvratili. Baš je bezveze ko će prvi, ako sam ja zadovoljna što da ne, nije teško. Ali tako i na KP. Daleko više saradnji nego utisaka. Jednom sam se usudili da budem bezobrazna. Kupila telefon od čoveka, izkesirala za mene pozamašnu svotu (170e) i jedino me pitao jel moze utisak, ne da li je sve ok, ne, utisak. Naravno dala u momentu utisak jer je telefon bio nov sve original pakovanje. Čekala 2 meseca da se seti da mi uzvrati ali ništa. Kažem sebi pa valjda i ja zasluzujem utisak za taj novac i pustila mu poruku. Odmah mi je uzvratio, pa zaboravio, reče. Jako mi je bilo glupo da tražim, i dugo sam se dvoumila ali za taj novac.....
2019 03 22
> AppleRed: > Ja uvek ostavljam bez obzira o kakvoj saradnji se radi. Desilo se da mi nisu uzvratili. Baš je bezveze ko će prvi, ako sam ja zadovoljna što da ne, nije teško. Ali tako i na KP. Daleko više saradnji nego utisaka. > Jednom sam se usudili da budem bezobrazna. Kupila telefon od čoveka, izkesirala za mene pozamašnu svotu (170e) i jedino me pitao jel moze utisak, ne da li je sve ok, ne, utisak. Naravno dala u momentu utisak jer je telefon bio nov sve original pakovanje. Čekala 2 meseca da se seti da mi uzvrati ali ništa. Kažem sebi pa valjda i ja zasluzujem utisak za taj novac i pustila mu poruku. Odmah mi je uzvratio, pa zaboravio, reče. > Jako mi je bilo glupo da tražim, i dugo sam se dvoumila ali za taj novac..... ma to verujem da se lik profesionalno bavi prodajom, pa ima mnogo kontakata, verovatno zaboravi, ali eto ispeglao je stvar. Nego ovde, gde bi trebalo da prodajemo, kupujemo, menjamo odeću iz sopstvenog garderobera, postoji taj neki uvrnuti kodeks ophođenja, koji mi je i čudan i smešan.
2019 03 22
Ne znam zasto je to bitno,niti je sigurnost u pitanju... U svakom momentu se moze izbrisati utisak
2019 03 22
> BettyBoopStore: > Ne znam zasto je to bitno,niti je sigurnost u pitanju... > U svakom momentu se moze izbrisati utisak Ništa, ostadoh uskraćena za saznanje zašto je to nepisano pravilo :D
2019 03 22
Zaista ne znam, ali ako budemo saradjivale nekad, ja cu vam ostaviti prva :) :) Bez sale, ja skoro uvek prva napisem utisak kad kupujem, a nekad i obrnuto, sem ako me ne preduhitri clanica kada joj stigne paketic...a kada prodajem, clanice ocene skoro odmah po dobijanju paketa... Jednom mi je, i to bas na pocetku kupovine, clanica prilikom nase prve saradnje ostavila utisak. Bila sam iznenadjena, ali je rekla - "vi ste vasu obavezu kao kupca ispunili..."...obicno ostave tek kad potvrdim da je sve u redu :) Realno, pitanje je mozda kako ko dozivljava sta se sve ocenjuje, mozda ceka da potvrdis, da ne bude da se kapriciras pa joj das negativan ... ne mislim da je utisak obavezno simetrican, pa shodno tome ne bi trebalo da ima pravila ko ce prvi...
2019 03 22
I ja uvek šaljem čim okoncamo stvar i dobijem povratnu informaciju.
2019 03 22
neostavljanje utisaka na sajtu ,gde se na osnovu necijih utisaka ,prosudjuje o potencijalnim rizicima za upustanje ili se ostvaruje saradnja,je po meni cist bezobrazluk...a potpuno si u pravu astro.u 90% slucajeva na moj utisak se uzvrati...nevezano za to u kom smeru je saradnja tekla..meni to izgleda kao sa ljudima koji ne znaju da li da se prvi jave na ulici iz neke licne nesigurnosti..ili se pribojavaju sta ces ti napisati, pa daleko bilo da ne ostanu duzni ili te "prehvale")))
2019 03 22
Mene isto nervira iskreno kad neko ne ostavi utisak. Brate mili sta ti je tesko da napises bilo sta.... ja ostavim uvek utisak,mada jedno deset puta mi uopste nije bio ni uzvracen..al ajde,glupo je i ne kapiram sto je to tako tesko da se napise...
2019 03 22
Ja utisak ostavljam tek kad se zavrsi saradnja, ako je razmena, kad oba paketa stignu, ako je kupovina/prodaja, kad stigne paket kod kupca. Ne znam sto Vam je nebuloza da svako placa ptt paketa koji salje u razmeni, ja to uvek radim tako i na taj nacin se osiguram da bar ne placam duplu ptt.
2019 03 22
Mislim da su veci problem osvetnicki negativni utisci ...
2019 03 22
1 2