Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Misterija ostavljanja utiska

Nisam ni obratila paznju na to, nakon saradnje ostavim utisak i ne brisem isti ukoliko mi se ne uzvrati.
2019 03 22
Kao prodavac,sacekam da mi clanica javi da je stiglo i da je sve ok i onda ostavljam utisak.Kao kupac,sacekam da mi stigne i onda ostavljam utisak.Ne gledam da li je ona prvo meni ili ja njoj..U svakom slucaju dajem ocenu,bilo da je meni data ili ne..Jednom ili dva puta nisam ostavila utisak,posto nisam imala od kupca nikakvu povratnu informaciju,u smislu da li je zadovoljna ili nije...
2019 03 22
> jelena2606: >Jednom ili dva puta nisam ostavila utisak,posto nisam imala od kupca nikakvu povratnu informaciju,u smislu da li je zadovoljna ili nije... Meni ni ovo nije jasno a dešavalo mi se, i to kod saradnji sa iskusnim članicama. Teško da napišu da je sve ok a nije teško da postave x pitanja pre saradnje. Što se ne ostavljanja utisaka tiče, neću ni da komentarišem 🤭
2019 03 22
NinaKg...Jos sam i pitala da li je sve ok,naravno pitam samo jednom,nekoliko dana po preuzimanju,medutim nista..Tako da sam te saradnje ostavila kao "otvorene"
2019 03 22
Mene to bas nervira iskreno... Treba ostaviti utisak kakav god da je u pitanju. Ja jedva cekam da nekog nahvalim na taj nacin 😊 Takodje, utisci su bitni zbog buducih saradnji i dosta govore o clanu (mada u poslednje vreme nema pravila)... Ali desavalo mi se da buuukvalno moram da '' molim'' za utisak, sto je stvarno bezveze 😔
2019 03 22
Ja napišem tom nekome ostavicu vam pozitivan utisak nadam se da ćete i vi meni i ostavim pa posle i taj neko meni ostavi :)
2019 03 22
Mislim da je pristojno dati povratnu info nakon kupovine, što je između ostalog i utisak. Uvek zamolim kupce da mi jave kada stigne paket, da li su zadovoljni. Najčešće i jave i ostave utisak, što je normalno. U suštini mi je logičnije da kupac ostavi prvi svoj utisak, ali ne marim za to ko je šta prvi uradio. Naravno, postoje izuzetci za koje ni ne pokušavam da razumem šta ih nagna da se oduševe kupovinom i ignorišu molbu da ostave utisak ukoliko je sve ok. Takođe i one "ostavim -izbrišem" igrače ne razumem, ali ljudska ćud je čudna rabota tako da se sve ne mora ni razumeti. Najvažnije je da je većina ljudi predivna i istinsko je zadoboljstvo imati takve saradnje👌👍
2019 03 23
> jelena2606: > Kao prodavac,sacekam da mi clanica javi da je stiglo i da je sve ok i onda ostavljam utisak.Kao kupac,sacekam da mi stigne i onda ostavljam utisak.Ne gledam da li je ona prvo meni ili ja njoj..U svakom slucaju dajem ocenu,bilo da je meni data ili ne..Jednom ili dva puta nisam ostavila utisak,posto nisam imala od kupca nikakvu povratnu informaciju,u smislu da li je zadovoljna ili nije... Isto tako i ja.. Čak sam dobila negativnu od novog člana sa kojim i nisam imala saradnju... Naravno i njemu je prvi utisak na profilu od mene... Negativan naravno... I to od nekog dečkića😎 Pitam se, pa zar ovakvoj cici negativnu da daje??? Ahahh😎😉
2019 03 23
Mici, izgleda da je imun na tvoj sarm ]:) ,:) ,:)
2019 03 23
> jelena2606: > Mici, izgleda da je imun na tvoj sarm ]:) ,:) ,:) Ah.. Da daaa😎
2019 03 23
> MiciZara: > > jelena2606: > > Mici, izgleda da je imun na tvoj sarm ]:) ,:) ,:) > Ah.. Da daaa😎 Pa hteo silno da miriše na taj parfem i da kupi baš od tebe, lično, da te vidi, možda i selfi da napravite a ti prodala drugom. Sramota.;)
2019 03 23
1 2