Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Neodgovaranje na poruke u vezi sa aktivnim predmetom...

Znam da ovakvih tema ima milion. Ali me eto zanima,šta Vi radite kada pitate za nešto što Vam se dopada a odgovora nigde pritom "gospodja clanica" je tu ali ništa. Mene živo zanima šta se dešava sa predmetom,jel aktivan ili prodat ili ga drži zbog posete (preglednosti) na profilu. I da Vam kažem ne radi se o jednoj članicu već dosta njih. Jer ja uvek kupujem nešto novo,obozavam nesto novo( iako ce da mi ormar pukne) 😂ljubazno kada nema veličine,mera..itd upitam šta i kako ali odgovora nigde. Ovo je došla neka čudna vrsta... Jer sam ja od samog otvaranja sajta tu i ovog nije bilo. Uvek sam sve lepo dobijala a sad,užas...😏
2019 04 01
Vrlo česta pojava u poslednje vreme. Jedan odgovor čekam od januara, doduše našla već predmet na drugom mestu a drugi, koji je prodat bio odgovor, još i dan danas nakon 3 meseca stoji na profilu.
2019 04 01
@Applered meni je ovo top,od januara 😂 stvarno strašno. Mada sad se setih jednog ispada od neke članice. Dakle pitala sam je za neku košulju i sve ok,dogovorile se,ja ostavila podatke,nje nigde. Da bih se javila nakon to je bilo u martu a na sa javila u julu,avgustu kao da li sam još zainteresovana. Bila sam šokirana zaista...🙄 Da je nije sramota da me pita tako nešto. Zaista odgovaram na sve moguće,osim na razmene. Ne radim ih i neodgovaram na takve poruke. Par puta jesam ali su članice baš bezobrazne da moraš tako. Znam da se ovo dešava svaki dan jer sam aktivna,kao kupac a sad ponovo i kao prodavac. Ali mi je nejasno skroz što je taj predmet tu ako neće da ga proda... Ja čim prodam, brisem,nema šta da mi traži tu.😉
2019 04 01
Mene je drugarica pre neki dan pitala kad se uključila na sajt:"Koja je fora da nekome hoću da dam pare, a da mi ne odgovara?" Izgleda da ljudi više ne vole ni te pare. 😂😂
2019 04 01
Ja npr imam obrnuti problem, jave mi se clanice, pitaju za cenu, ja spustim kako su i trazile, i one samo ispare... Jedna me cak pitala za razmenu, ja pristanem da se menjam za neke farke, i od nje vise ni traga ni glasa... Udjem na profil, tih farki vise ni nema... Ajde da sam je ja pitala, vec me ona pita i onda ona nestane... Boze sacuvaj, nekultura samo takva. Ne znam sta bih vam rekla, ocigledno ima bezobraznih i nekulturnih i prodavaca i kupaca.
2019 04 01
> VBarbarez: > Ja npr imam obrnuti problem, jave mi se clanice, pitaju za cenu, ja spustim kako su i trazile, i one samo ispare... Jedna me cak pitala za razmenu, ja pristanem da se menjam za neke farke, i od nje vise ni traga ni glasa... Udjem na profil, tih farki vise ni nema... Ajde da sam je ja pitala, vec me ona pita i onda ona nestane... Boze sacuvaj, nekultura samo takva. > Ne znam sta bih vam rekla, ocigledno ima bezobraznih i nekulturnih i prodavaca i kupaca. Baš tako, kako već i ranije rekla, dogovorimo se, dam podatke za uplatu i ispare.
2019 04 01
Nisam bila aktivna na sajtu duze vreme tako da nisam ni mogla da odgovaram na poruke i bas mi je krivo zbog toga...Ranije je bilo slucajeva da vam se ne odgovori na poruku,ili dogovor,ali ne kao sada...Sada je to ucestalije i mnogo nervira,pogotovo kada nesto zelim da kupim,sto mi je verovatno potrebno,a ne dobijem odgovor,ili jos gore dobijem da je prodato,a ono i dalje stoji kao aktivno..
2019 04 01
> AppleRed: > Vrlo česta pojava u poslednje vreme. Jedan odgovor čekam od januara, doduše našla već predmet na drugom mestu a drugi, koji je prodat bio odgovor, još i dan danas nakon 3 meseca stoji na profilu. To je tek top kad pitaju npr. da li moze za toliko i toliko, ja kazem moze, i nema ih vise. :D
2019 04 01
> LindaBg: > > AppleRed: > > Vrlo česta pojava u poslednje vreme. Jedan odgovor čekam od januara, doduše našla već predmet na drugom mestu a drugi, koji je prodat bio odgovor, još i dan danas nakon 3 meseca stoji na profilu. > To je tek top kad pitaju npr. da li moze za toliko i toliko, ja kazem moze, i nema ih vise. :D I uplata sutra, šaljite. A uplata nigde. A ni članica.
2019 04 01
> kris_ra: > Mene je drugarica pre neki dan pitala kad se uključila na sajt:"Koja je fora da nekome hoću da dam pare, a da mi ne odgovara?" Izgleda da ljudi više ne vole ni te pare. 😂😂 Upravo to,a onda kukaju iste te da nema prodaje...Ja evo ne znam 😏
2019 04 01
> VBarbarez: > Ja npr imam obrnuti problem, jave mi se clanice, pitaju za cenu, ja spustim kako su i trazile, i one samo ispare... Jedna me cak pitala za razmenu, ja pristanem da se menjam za neke farke, i od nje vise ni traga ni glasa... Udjem na profil, tih farki vise ni nema... Ajde da sam je ja pitala, vec me ona pita i onda ona nestane... Boze sacuvaj, nekultura samo takva. > Ne znam sta bih vam rekla, ocigledno ima bezobraznih i nekulturnih i prodavaca i kupaca. Baš je jako nekulturno. Imala sam i takve isto. Želim da kupim predmet ostavim podatke i tražim da uplatim ...I nema,tajac...🙄
2019 04 01
> anadunja: > Nisam bila aktivna na sajtu duze vreme tako da nisam ni mogla da odgovaram na poruke i bas mi je krivo zbog toga...Ranije je bilo slucajeva da vam se ne odgovori na poruku,ili dogovor,ali ne kao sada...Sada je to ucestalije i mnogo nervira,pogotovo kada nesto zelim da kupim,sto mi je verovatno potrebno,a ne dobijem odgovor,ili jos gore dobijem da je prodato,a ono i dalje stoji kao aktivno.. I mene izluđuje. Da li je to toliko teško nekome bilo šta reći,šta god...😆 Pa da stoji tu ali nista,odgovara kad joj dune. Za god dana😂
2019 04 01
> LindaBg: > > AppleRed: > > Vrlo česta pojava u poslednje vreme. Jedan odgovor čekam od januara, doduše našla već predmet na drugom mestu a drugi, koji je prodat bio odgovor, još i dan danas nakon 3 meseca stoji na profilu. > To je tek top kad pitaju npr. da li moze za toliko i toliko, ja kazem moze, i nema ih vise. :D I meni je to bezveze..Nepostovati tudje vreme😏
2019 04 01
> AppleRed: > > LindaBg: > > > AppleRed: > > > Vrlo česta pojava u poslednje vreme. Jedan odgovor čekam od januara, doduše našla već predmet na drugom mestu a drugi, koji je prodat bio odgovor, još i dan danas nakon 3 meseca stoji na profilu. > > To je tek top kad pitaju npr. da li moze za toliko i toliko, ja kazem moze, i nema ih vise. :D > I uplata sutra, šaljite. A uplata nigde. A ni članica. 😂😂😂 meni obično kasne moje uplate dva dana ,tri iako sam uplatila ...
2019 04 01
Od tih što ne odgovaraju mi se diže kosa na glavi. Što neko reče, nudiš im pare a one neće. A tek od ovih što kupuju, al malo sutra ... Trenutno su mi tri takve na lageru 😂😂😂.
2019 04 01
1 2 3