Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Umišljene kraljice

"Tražim isključivo original, da bude po mogućnosti novo ali do 1.000 din." Pa i baba bi da bude devojka ali ne može! Te iste kraljice, koje tako izričito traže novo do 1.000 din svoje iznošeno, a često i oštećeno cene iznad 1.000 din. Pitam se da li stvarno misle da su sa druge strane monitora sve sami debili bez grama mozga, njihovi podanici? Da li vam je smešan ili iritantan takav sve učestaliji stav pojedinih članica?
2019 04 02
Od tih sto traze nemoguce su mi ipak gore one koje traze nesto jednostavno tipa farmerke ili torbu a NISTA od ponudjenih 20 stvari koje im devojke slikaju i stavljaju na temu, zaboga, ne odgovara. Ne kazu ni hvala E da, i one sto pitaju za dodatne fotografije predmeta a ne kazu hvala nego samo ispare
2019 04 02
To što se ne zahvale je stvar kulture, tj. nekulture. Na žalost, masovna je pojava. Više sam mislila na to, da svoje stvari precenjuju, a kada nešto traže, onda izmišljaju toplu vodu (jer one nose samo markirano i novo) ali da bude jeftino.
2019 04 02
@Mimi75, apsolutno se slažem. Juče sam videla temu u kojoj je devojka tražila markiranu, čini mi se, torbu...do 2000 rsd. Pazi da ne nađeš :') Fenomen su mi članice koje traže za razmenu samo moderno i iz najnovijih kolekcija, a na njihovim profilima ništa slično, što bi bilo ekvivalentno onome što traže.
2019 04 02
> mmikalacki: > @Mimi75, apsolutno se slažem. Juče sam videla temu u kojoj je devojka tražila markiranu, čini mi se, torbu...do 2000 rsd. Pazi da ne nađeš :') > Fenomen su mi članice koje traže za razmenu samo moderno i iz najnovijih kolekcija, a na njihovim profilima ništa slično, što bi bilo ekvivalentno onome što traže. Samo me kultura sprečila da ne kažem prvo da ukuca naziv torbe u pretraživač i izbaciće ko prodaje, a kao drugo, nema šanse da to neko proda za 2000. Moj isti, u besprekornom stanju, platila 35 evra na popustu pre 3 godine. Čak i da ima manu, ne bi je dala za taj novac. Hvala mmikalacki, sad sam izlila dušu. ;););)
2019 04 02
Neverovatno! Čim vidim tekst slične sadržine, odmah izgubim volju da ostanem na sajtu, smuči mi se. Zapravo je strašno koliko tako umišljenih ljudi ima. To sve češće primećujem u svakodnevici, doduše daleko je izraženije kod mlađih osoba ali ima i starijih žena tog tipa. Ne znam da li da se smejem ili da se zgrozim. Dobijem želju da nekome lupim šamar ( inače nisam agresivna). Izluđuju me te razmažene, umišljene, a praznoglave žene! :")
2019 04 03
Caos devojke,može li konsultacija:) Da li je u redu da cena artikla u razmeni bude do 30%visa od prodajne? Malo me je taj odnos zbunio od strane jedne clanice,gde sam u njenom opisu robe procitala da se cena u slučaju razmene uvećava. Ja takodje radim razmene ali svoje cene ne uvecavam,ili bi trebala😯 Ne znam da li to rade samo neke devojke-zene,ili je to pravilo??? Srdacan pozdrav i hvala...
2019 04 05
> svastarica_ica: > Caos devojke,može li konsultacija:) Da li je u redu da cena artikla u razmeni bude do 30%visa od prodajne? Malo me je taj odnos zbunio od strane jedne clanice,gde sam u njenom opisu robe procitala da se cena u slučaju razmene uvećava. Ja takodje radim razmene ali svoje cene ne uvecavam,ili bi trebala😯 > Ne znam da li to rade samo neke devojke-zene,ili je to pravilo??? > Srdacan pozdrav i hvala... Prodajne cene su mi niske, jer su mi stvari višak i želim da ih što pre prodam. Njihova cena nije nikako odraz njihovog kvaliteta, svesno sam išla dole sa cenama. Ako se već odlučim na razmenu, onda ne gledam striktno cenu, već odprilike da bude realna vrednost predmeta slična. Ako sam ja npr. stavila za sako cenu 1.000 din, a ti za sako 200 din, a pri tom su sakoi slični i isto očuvani, ja bih se bez problema menjala, bez obzira na razliku u ceni od 800 din. Smatram da je tako ispravno ali vidim da mnoge članice gledaju striktno cenu, što nije ok, jer mnoge nalupetaju cifre, pa posle očekuju da ću im dati svoje 4 stvari za njihovu jednu, mada je realna vrednost moje jedne kao njihove jedne. Malo sam se zapetljala, sigurno si razumela šta sam htela da kažem. ;)
2019 04 05
> Mimi75: > > svastarica_ica: > > Caos devojke,može li konsultacija:) Da li je u redu da cena artikla u razmeni bude do 30%visa od prodajne? Malo me je taj odnos zbunio od strane jedne clanice,gde sam u njenom opisu robe procitala da se cena u slučaju razmene uvećava. Ja takodje radim razmene ali svoje cene ne uvecavam,ili bi trebala😯 > > Ne znam da li to rade samo neke devojke-zene,ili je to pravilo??? > > Srdacan pozdrav i hvala... > Prodajne cene su mi niske, jer su mi stvari višak i želim da ih što pre prodam. Njihova cena nije nikako odraz njihovog kvaliteta, svesno sam išla dole sa cenama. Ako se već odlučim na razmenu, onda ne gledam striktno cenu, već odprilike da bude realna vrednost predmeta slična. > Ako sam ja npr. stavila za sako cenu 1.000 din, a ti za sako 200 din, a pri tom su sakoi slični i isto očuvani, ja bih se bez problema menjala, bez obzira na razliku u ceni od 800 din. > Smatram da je tako ispravno ali vidim da mnoge članice gledaju striktno cenu, što nije ok, jer mnoge nalupetaju cifre, pa posle očekuju da ću im dati svoje 4 stvari za njihovu jednu, mada je realna vrednost moje jedne kao njihove jedne. > Malo sam se zapetljala, sigurno si razumela šta sam htela da kažem. ;) Hvala draga Mimi na srdacnom odgovoru,i osetila i shvatila 🤗😘 Slazem se apsolutno sa tobom. Kao i u skoli što ocena nije merilo znanja tako ni u ovom sl.cena nije merilo kvaliteta☺👍 Svako dobro od ❣
2019 04 05
Meni je još gore kad napišu za decu: ISKLJUČIVO MARKIRANO, a ono bebi obuče dva puta i omali :D bitno da je pamučno, da li na njemu piše Jungle ili YSL, potpuno nebitno :D
2019 04 05