Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Friteza na vazduh

Pošto kao i svi, tako i mi volimo pomfrit i pohovano, već neko vreme planiram da uzmem ovu fritezu, kako bih izbegla velike količine ulja. Zanima me ima li je neko, da mi prenese iskustva, da ne bacam pare bezveze, ako ne valja
2019 04 09
Lazes da to postoji! 😁
2019 04 09
Pa, ja našla :D sad da li i kako radi,ne znam, zato i pitam :D ovo dete bi živelo na krompirićima, pa mi treva alternativa za pripremu :D
2019 04 09
Moji roditelji je imaju, onu iz Lupo Marsala, kvalitetna je. Mama u njoj sprema meso i povrce stalno, ali pomfrit nikada, samo smo probali. Mozes da stavis 2-3 krompira srednje velicine, sve preko ne moze da se ispece. Prvo se krompir izrezan potapa u vodu, pa mesa sa kasikom ulja i pece. Proces traje pola sata, krompir stalno mesas. Posto radi na principu toplote i pare, pomfrit nije def. za to, bar meni. Za meso, povrce, itd. je vrh!
2019 04 09
A jel probala sa smrznutim pomfritom? Ja ugl kupujem smrznuti pomfrit, pa bih njega i pržila. E, pa duper i ako služi za meso i povrće, nije loše. Hvala puno!
2019 04 09
Vrlo sam zainteresovana za rernu koja radi na principu vrele pare-vazduha i nju planiram uskoro da kupim. Za fritezu nikad čula ali i mene zanima kako funkcioniše i kakav je ukus takvih krompirića.... : ps U međuvremenu evo i odgovora koji sam i slutila. Dakle, taj pomfrit moji neće jesti .. :( Šteta..
2019 04 09
Kako li bi mesala krofne 😁 Meni je to prva asocijacija na fritezu 😍😁 Debela a sto joj ne ubacis krompire u rernu iseckane, dodas mrvu zacina i prezle (mi tako obozavamo uvaljano), malo podmazes samo, sipas malko vode i cao, nema ulja a budu super. Ja sve sto mogu trpam u rernu da skratim sebi muke, i zbog vremena i zbog ulja. Nasla sam i recept za krofne koje se peku u rerni ali nikako da isprobam.
2019 04 09
> Debela_devojka: > A jel probala sa smrznutim pomfritom? Ja ugl kupujem smrznuti pomfrit, pa bih njega i pržila. E, pa duper i ako služi za meso i povrće, nije loše. Hvala puno! Zamrznuti nije, ona je gledala u onom katalogu kao upustvo, sto se dobije uz njega..
2019 04 09
> TinaKris: > Kako li bi mesala krofne 😁 > Meni je to prva asocijacija na fritezu 😍😁 > Debela a sto joj ne ubacis krompire u rernu iseckane, dodas mrvu zacina i prezle (mi tako obozavamo uvaljano), malo podmazes samo, sipas malko vode i cao, nema ulja a budu super. > Ja sve sto mogu trpam u rernu da skratim sebi muke, i zbog vremena i zbog ulja. Nasla sam i recept za krofne koje se peku u rerni ali nikako da isprobam. Ne smem da pečem svakodnevno po skupoj struji, na istom sam satu sa tetkom, pa plaćamo 7, 8000 struju svaki mesec, a zimi 10 000 ( po domaćinstvu, ne zajedno), a rerna me kolje :D :D iskreno da ti kažem, pečem ,recimo, jednom u par dana, mašinu palim samo noću, sijalice gasim non stop :D samo.mi je bojler stalno ukčjućen
2019 04 09
Tako da i krompire prečem u rerni na 3, 4dana, a pošto dete štrajkuje glađu, a krompir hoće , za večeru joj obično ispržim.šačicu, čisto da ne legne gladna, kad već neće ništa drugo.
2019 04 09
Da da mali necojed, secam se 😊 Kapiram, imas mozda jeftiniju varijantu da uzmes kao pica pekac, ja sam uzela od divne Keikoo, u njemu pecem sve osim pice i testa (pica bude kao tortilja), samo ako nadjes manji, meni ovaj zauzme ceo radni element i mogu da strpam unutra celo pile i kilo krompira 😁 Celo proslo leto sam to koristila za sve redom, ne pregreje kucu kao rerna a bude i brze gotovo.
2019 04 09
E, to bi mi možda dobro došlo! Sigurno je manji potrošač, nego ovaj moj šporet. Da, jpš je nećojed :D doduše, ovih dana po malo od svega proba, pa valjda istražuje šta joj odgovara, ali nije još to kompletan obrok, ali dobro, makar nešto
2019 04 09
> Debela_devojka: > A jel probala sa smrznutim pomfritom? Ja ugl kupujem smrznuti pomfrit, pa bih njega i pržila. E, pa duper i ako služi za meso i povrće, nije loše. Hvala puno! Ja te krompiriće samo rastresem po plehu sa pek papirom i ubacim u rernu. Budu mi odlični, samo moraš paziti da se ne prepeku. :)
2019 04 09
Pogledaj po netu marke i cene, oko 3000 su bili kad sam ja gledala, a manje vise su ti svi isti, tj po istom principu, grejac samo sa donje strane, stakleni poklopac gore. Meni je stvarno prekorisna stvar, jedino obrati paznju da nadjes sto manji, veruj mi, moj ima jedno pola metra u precniku pa ume da bude nezgodno za koriscenje. I stvarno sve ispadne jako ukusno, ne susi kao rerna. Da, ona je kao moj klinac, mogu da ga smaram za nesto ali dok njemu samom ne dodje, dzabe sve.🙄 Proci ce.
2019 04 09
> Debela_devojka: > Pošto kao i svi, tako i mi volimo pomfrit i pohovano, već neko vreme planiram da uzmem ovu fritezu, kako bih izbegla velike količine ulja. Zanima me ima li je neko, da mi prenese iskustva, da ne bacam pare bezveze, ako ne valja Pomfrit przim bez kapi ulja u rerni, prvo u tepsiju stavim pek papir, pa smrznuti pomfrit (kupovni) i bude extra.
2019 04 09
1 2