Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Friteza na vazduh

Nikada nisam pokušala to sa smrznutim u rerni, ali hoću def i to već sutra :D
2019 04 09
> TinaKris: > Da da mali necojed, secam se 😊 > Kapiram, imas mozda jeftiniju varijantu da uzmes kao pica pekac, ja sam uzela od divne Keikoo, u njemu pecem sve osim pice i testa (pica bude kao tortilja), samo ako nadjes manji, meni ovaj zauzme ceo radni element i mogu da strpam unutra celo pile i kilo krompira 😁 > Celo proslo leto sam to koristila za sve redom, ne pregreje kucu kao rerna a bude i brze gotovo. Sta peces? Ja sam to cudo dobila na poklon, jos stoji u kutiji.
2019 04 09
MileSanja meso SVO u svim oblicima (jagnjetina npr bude boli glava, ko voli, pokrili folijom pa poklopac)sa povrcem, rizota, grilovano povrce, mislim da smo nesto cak i kuvali u tome, jednom sam i palacinke pravila na moru. Medjutim- ne moze da bude kao rerna pa da se pece npr hleb jer ima grejac samo sa donje strane, pa nece da naraste nista, a ako se stavi poklopac onda se skuva testo bukvalno 😁 Zagreje se mnogo brze od rerne, i kazem, ne greje kucu leti, i moze da se nosi na put ako nemate rernu kao sto mi nismo imali u smestaju, jako prakticna stvar 😊
2019 04 09
Sve mislim da ne pricamo o istoj stvari 😲. Slikacu pa cu ti poslati poruku.
2019 04 09
1 2