Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koža i krzno XD

Mislim da je ok da se napiše realno šta prodajete. Čak i ako neko ne zna šta je u pitanju ne zameram, pošto prodavac nema nameru da prevari. Lično nemam problem da razaznam šta je koža ili pravo krzno. Meni je jedini problem sa lakovanom kožom tj lakovanom eko kožom🤐
2019 04 14
Ta fora sa paljenjem ne radi uvek, ja sam probala da palim skaj, znala sam da je skaj i nista se nije desilo (nije gorelo). 🧐🧐
2019 04 14
Moraš duže da držiš :D što neko reče, imala sam jaknu od eko kože, 7 godina je trajala, isto na dodir odrađena vrh, ali vidi se razlika, više sija veštačka koža, nije to to kako god, ali ne bežim od kupovine, ako mi se aviđa, naravno po realnoj ceni
2019 04 15
> MiciZara: > Ja znam samo da skaj ovde prodaju po ceni kože i taguju isto.. Što je van pameti... > Koža je koža i nema te veštačke koja je kvalitetna kao prava... Isto tako se taguje krzno a ono bunda od sintetike i jambolije.. > Zna se šta je koža, nerc lisica i to kvalitetom nikad ne može biti u rangu sa jambolijom... > Kožna jakna, torba, i čizma mogu trajati godinama... Zato su cene kožne galanterije visoke... I prava tj prirodna koža se ne ljušti... To će vam reći svaki prodavac iste... U potpunosti se slažem. Primećujem da često u naslovu stoji "kožna jakna", a vidi se na fotkama da je u pitanju skaj. Zbog toga sam ja pisala "prava koža" ili "prirodna koža" na svojim jaknama, ne bi li se nekako istakao kvalitet. Realno, dobra imitacija skaja može samo kao nova da se uporedi sa kožom i to isključivo u izgledu, inače ne može koži ni prići po kvalitetu. Isto važi i za krzno.
2019 04 15
1 2