Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Gledate li Game of Thrones?

Žene, jeste li spremne za sutra? Imate li omiljenog lika? :)
2019 04 14
Ja gledam.i opcinjena sam serijom nisam je gledala izpocetka.ali su ovih davali ispocetka sve serije pa sam gledala pocetak.jedva cekam sutra.omiljeni dzon snezni :* :*
2019 04 14
Jedva cekaaaaaam!!! :D Arya, obozavam je :D
2019 04 14
Nemam pojma o čemu se radi. Ne gledam tv.
2019 04 14
Ja je nikad nisam ni gledala na tv-u, videla trejler pre pocetka serije, pala na zmajeve i to je bilo to, ljubav na prvi pogled :) Sad planiram da "obnovim gradivo" tako sto cu odgledati sve prethodne sezone, pa onda ovu novu, nervira me iscekivanje, navikla na torent :) Mada, ubice me spojleri po fb-u, ne znam kako cu izdrzati :) A, da, zelja mi je da se serija zavrsi tako sto sunce izlazi na zapadu, a zalazi na istoku, i Drogo se vraca. Ko se seca vestice iz prve sezone i njene kletve, zna na sta mislim :D
2019 04 14
> MiraTinaLena2: > Nemam pojma o čemu se radi. Ne gledam tv. Ni ja.🤷‍♀️
2019 04 15
> emilyy: > > MiraTinaLena2: > > Nemam pojma o čemu se radi. Ne gledam tv. > Ni ja.🤷‍♀️ Šteta, odlična je serija! :)
2019 04 15
> VBarbarez: > Jedva cekaaaaaam!!! :D > Arya, obozavam je :D Valar morghulis :)
2019 04 15
> Cobainfan: > > VBarbarez: > > Jedva cekaaaaaam!!! :D > > Arya, obozavam je :D > Valar morghulis :) Uh, ovaj Bolton je nesto najjezivije sto sam ja ikad videla (a odgledala sam brdo filmova i serija)! Gutam knedlu svaki put kad vidim njegovu sliku :) Valar dohaeris :)
2019 04 15
Ni ja ne gledam tv. Ali se zato ubijam od gledanja serija i filmova na internetu 😂 Najjača scena, posle koje mi je Arya i postala omiljeni lik je ona čuvena scena sa tortom 😂 Morbidno je, ali mislim da to nikad neću zaboraviti 😂
2019 04 15
Kad ce biti na netu da se gleda? Jel znate na kom sajtu prvo objave epizodu
2019 04 15
> Cobainfan: > Žene, jeste li spremne za sutra? Imate li omiljenog lika? :) Dzon Snow😍
2019 04 15
@VBarbarez, zeno, ti si moje ogledalo! :D Imam raspored serija :D Doduse, s 22 ove godine spadam na 9 :'(
2019 04 15
Ja je obozaaaavam! 😍 A omiljeni lik mi je jedan jedini Tirion Lanister! 😍😍😍😍😍😍😍
2019 04 15
Izasla epizoda na vipserije 😁😁😁😁
2019 04 15
1 2