Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Treba mi pomoc,ako imate vremena posetite temu...

Sa deckom sam godinu i sedam meseci tj, bice nam u cetvrtak... Imala sam puno poklona za njega i nema sta sve nisam radila da ga iznenadim ali sada mi nista ne pada na pamet... Da li imate neku ideju sta da radim? [:osmeh]
2013 08 20
ja sam svom kupila onu kutiju sa porukicama na ovom sajtu...od jedne devojek sto prodaje...obradovao se bas... [:smejuljiti] [:lepota]
2013 08 20
Striptizeta iz torte? [:smejati] [:smejuljiti] [:jezik]
2013 08 20
uuu da da neki ves sa halterima...vole oni to.... [:smejati]
2013 08 20
Tikvice, ja sam kupila tu kutijicu i za svaki dan napisala neku porukicu ili stih... Bilo je oko 274 papirica ruka mi je odpala ali isplatilo se [:lepota]
2013 08 20
Ne striptiz [:smejuljiti] Nesto drugo?
2013 08 20
uf to je ljubav veca kada sama to uradis...a ja to kupim...i onda kazem ljubav...joj kakva sam ja devojka... [:vrtoglav] [:smejuljiti]
2013 08 20
Nema to veze mozda ti nije palo na pamet ili nisi imala vremena,.. Koliko ste zaj? [:smejuljiti]
2013 08 20
Dok je lepo vreme(a javljaju toplo u cetvrtak),zasto ga ne odvedes na plazu nocu,tj kazes mu gde i kada da dodje,ti lepo napravis mini piknik sa sve minjon svecama,toplom kafom u termosu ili hladnim vincetom + nesto da prezalogajite,i lepo mu poklonis neku sitnicu koja ce ga uvek podsecati na tu noc [:lepota] Noc pod zvezdama,gde ces lepsi poklon [:osmeh] Ako budete raspolozeni mozete i na nocno kupanje [:jezik]
2013 08 20
Odlicna ideja, hvala [:osmeh] Planirali smo neki izlet mozda ali nzm kakvo ce vreme biti [:tuzan]
2013 08 20
onda napravi izlet u tvojoj sobi [:jezik]
2013 08 20