Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Opet da smaram mame :D

Ma, meni je sve to super, iako sam imala problematicne trudnoce.. prodje i muchnina i gorushica i nespavanje, rana zaraste.. Pojede Vas chopor dece, ali prezivite, nikad Vam vise nije dosadno 😂
2019 04 23
I kad su svi odrasli zauzeti, uvek imaš sa kim da bazaš po gradu :D
2019 04 23
E, pa, ovako, da znaju buduće trudnice i mame : hrana super! Ležim na odeljenju Humane reprodukcije, sve je novo, čisto, zaista prelepo, 3 obroka dnevno, doručak je najbezvezniji, ugl margarin i džem, ali recimo juče ručak boranija(ukusna stvarno), supica, pileći batak, salata od cvekle i sokić u tetrapaku. Večera kačamak sa sirom i jogurt. Eto, ko se ne Daj Bože nađe u situaciji da mora ovde više dana da provede, to su info iz prve ruke :D sestre vrlo ljubazne, doktor jpš nije bio :D
2019 04 26
Hej uzivaj i odmaraj!!!! Poljubac:)
2019 04 26
Bas gledam po forumu, hoces li se oglasiti, ne toliko zbog informacije o hrani (ja sam zavrsila sa slicnim odeljenjima), koliko zbog informacija o porodjaju 😂
2019 04 26
Heheheh, nema ništa do utorka, praznici su:D čekam konzilijum da zakažu, pa da me olakšaju :D
2019 04 26
Ja sam u drugoj trudnoci samo cekala da udjem u 9. pa da odmah idem da se poradjam, a onda usla u 10. 😂
2019 04 27
Bilo lepo detetu u stomaku :D
2019 04 27
1 2 3 4