Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Treba mi pomoc, u nedoumici sam.

Zdravstveno sam sve proverila, ali mi lice i dalje nije kako treba, imam bubuljice i zapusene pore uprkos svim kremama i tretmanima. Sve u svemu, uskoro se udajem. Ono sto sam citala da je mnogima pomoglo je maska koja sadrzi limun. E sad... posto moram da pocrnim malo za svadbu, ne znam da li smem da se suncam, ukoliko ga koristim. Neki kazu da limun ne moze da izazove fleke u kontaktu sa suncem, neki kazu da moze. Svakako, ja necu ici na sunce sa maskom na faci... ono sto mene zanima je, da li ukoliko uvece stavim tu masku npr i isperem, ne moze da mi steti kozi kada suuutra dan izadjem na sunce ili u solarijum, ukoliko mi znaci limun nije u tom momentu na faci ili koza lica pamti? Mozda je glupo pitanje, ali ne razumem se i stvarno sam vise ocajna. :(
2019 05 04
Ja koliko znam dok se koriste tretmani voćnim kiselinama ne sme se izlagati koža suncu. Tako da nisam sigurna da li pred tako bitan dogadjaj da rizikujete :)
2019 05 04
Pa da, to i mene muci... a ne znam vise ni sta da probam da bih sredila lice, ali bolje da se ne cackam ipak, pa napravim jos veci belaj. 😆 Hvalaaa... 🤗
2019 05 04
> djolinja: > Pa da, to i mene muci... a ne znam vise ni sta da probam da bih sredila lice, ali bolje da se ne cackam ipak, pa napravim jos veci belaj. 😆 Hvalaaa... 🤗 Nema na čemu, ali svakom koža drugačije reaguje pa ne bih preporučila igrati se s tim nikako :)
2019 05 04
Pa jesi u pravu i sve ja to otprilike znam, ali ipak sam htela da mi neko potvrdi. 😁
2019 05 04
Ukoliko imate problem obratite se dermatologu, to Vam je jedini ispravan savet Ukoliko Vam treba preporuka, javite se u inbox. Sto se limuna tice, nista Vam to nece pomoci osim sto ce malo osveziti kozu. I naravno ne izlazite se Suncu sa maskom na bazi citrusa. Pozdrav.
2019 05 10