Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Ajde,objasnite mi

@Smizla, ili nepoznavanje istog ;) A to za sorts/sorc...Mucenje :) Sta da radimo sa transkribovanjem iz stranih jezika kad svoj ne znamo :'( Kad Srebrna pomenu TH...Cik probajte da nadjete sve bandage modele Herve Leger haljine na sajtu :D
2019 05 06
> MinaMasa: > @Smizla, ili nepoznavanje istog ;) A to za sorts/sorc...Mucenje :) Sta da radimo sa transkribovanjem iz stranih jezika kad svoj ne znamo :'( Kad Srebrna pomenu TH...Cik probajte da nadjete sve bandage modele Herve Leger haljine na sajtu :D :') :')
2019 05 06
Zato ja moj sorts nikako da prodam! ,:) Hvalaaa devojke
2019 05 06
> MinaMasa: > > MlleSanja: > > Nemam odgovor. > > Svaka čast za pravilnu upotrebu vokativa. > Hahaha, ulepsano mi je vece :) A razmak iza zapeta? :) Salim se, naravno. Ja tu vidim drugi problem: bluza kao elegantnija bluza od npr. poliestera i bluza (mi smo to nekad zvali bluzica) kao pamucna majica dugih rukava. I jedno i drugo je bluza, a opet nije isto :) Slican problem: majica i majca. Trazim, recimo, majicu takvu i takvu, moram da kucam i majica i majca (znam da je majca nepravilno). Vise kategorija je potrebno, rekla bih. Jeste, ali dva zareza upotrebljena sa imenicom u vokativu su kao sibirski tigar.
2019 05 07
A meni neka neko objasni šta je tačno i šta podrazumevate pod BLUZA? Po meni, najpribližnije bih je opisala kao košulju bez dugmića, ali svakako neki tako "svečaniji" komad koji mi nije baš obična majica a nije ni klasična košulja. Od svilenkastog materijala ili poliestera... A sve drugo mi je majica, pa kakvih god da je rukava. Tako da molim da me neko prosvetli šta su vam BLUZE ako nije ovo što sam napisala, stvarno me zanima, nije nikakav sarkazam u pitanju :)
2019 05 07
Pufnastapufnica...Ni ja bas ne znam sta je tacno bluza..Ja zamisljam da je bluza nesto bezdugmica,napr od svile,bilo sa dugim ili kratkim rukavima i nesto sto nije usko..Tako Perica zamislja bluzu ,:)
2019 05 07
Hhahhaha e pa i ja isto tako, kao svečana majica, u svakom slučaju bez dugmića :') Ali obična majica dugih rukava mi nekako nije bluza, već majica dugih rukava :D ne želi mozak da mi prihvati drugačije hahhaa :')
2019 05 07
Swarovski isto... jer tesko je izguglati kako se pravilno pise. A kad je nesto sto se menja po padezima, tu tek zaboli glava. Platforme, platformu, platformom, platforma... Predlagala sam na forumu pre nekoliko godina da treba izmeniti pretragu, da moze da se pretrazuje i pocetak reci. Ukucas lepo "platform" i izbaci sve padeze. Misleci, valjda im je stalo da bude vise prodaja. Ali apsolutno se niko ne bavi sajtom.
2019 05 07
Otprilike sam i mislila da je tako nesto bluza,s tim sto mi je npr ona sa masnom,njihova bluza,meni ..kosulja sa masnom,kada bi kacila tako nesto ne bih je svrstala u bluzu :)
2019 05 07
Po meni je link apsolutno ok,bas to i ja smatram bluzama...
2019 05 08
> Smizla1988: > Da,da,na naslov predmeta mislim. Bas me to nervira I otezava mi trazenje. :s > Onda I ja u pretrazivac kucam majice dugih rukava I pitam se: " zasto,Boze,zasto?" haha #Smizla1988, u pravu siii,strasno :|
2019 05 10
1 2