Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Cista na slezini

Devojke da li je neko imao ovaj problem...ili znate nekoga koje imao? Naime,nasli su mi cistu na slezini,ne u slezini vec na slezini i velika je,gustog sadrzaja hemoralgicne forme i nagnjecuje zeludac.... Nemam nikakve tegobe,osim ponekad da me zaboli ispod rebra sa te starne gde je cista. Takodje skener je primetio uvecan cerviks i degenerativne promene na kostanim strukturama....dakle da se razumemo,moram kod hirurga a ja sam jedna velika kukavica,koja pada u nesvest i kad vadi krv...tako da ako neko ima neku informaciju u vezi ovoga ili iskustvo,znacilo bi mi da podeli to sa mnom. :)
2019 05 14
:* Nemam slicna iskustva i ne poznajem nekog sa slicnim problemom, ali poceti resavanje je vec velika hrabrost. Znam da slezina ume da zaboli kod napora, npr trcanja, cak i kod potpuno zdravih osoba. Ako se ponekad desi da zaboli, onda ste taman na vreme krenuli u resavanje! Drzim palceve i to sve ce biti dobro.
2019 05 15
> sandokanka: > :* > Nemam slicna iskustva i ne poznajem nekog sa slicnim problemom, ali poceti resavanje je vec velika hrabrost. > Znam da slezina ume da zaboli kod napora, npr trcanja, cak i kod potpuno zdravih osoba. > Ako se ponekad desi da zaboli, onda ste taman na vreme krenuli u resavanje! > Drzim palceve i to sve ce biti dobro. Hvala ,i ja se nadam. x-)
2019 05 15
Meni su pronašli cistu u vilici,zakazana operacija u junu,ne razmišljam o tome uopšte.
2019 05 15
> Ceca25: > Meni su pronašli cistu u vilici,zakazana operacija u junu,ne razmišljam o tome uopšte. Pa ja tek treba da stignem do tog dela da bude zakazana operacija,samo da se konkretizuje pa cu i ja da budem mirna. x-)
2019 05 15
Stići ćeš,samo opušteno bez straha i panike,biće sve to kako treba o:)
2019 05 16
Hajde kreni da koristis svakodnevno cuvarkucu, da pojedes svaki dan po nekoliko listova zive- to bi bilo najbolje, a mozes i da napravis melem, koliko gr. mlevene cuvarkuce, toliko gr meda, ostavis u staklenu teglicu u frizider i uzimas po kasicicu pre jela tri puta dnevno. Znam da topi razne ciste, pa sto ne bi i na slezini?! Inace je jako zdrava, prirodni je antibiotik. Za oporavak slezine i jetre se koriste caj zalfije (vri tri minuta caj) i surutka. Caj od zalfije cisti kompletno organizam, dve solje dnevno uz pomenutu cuvarkucu, sigurna sam da bi se cista smanjila kroz neko vreme
2019 05 17
> jacaikaja: > Hajde kreni da koristis svakodnevno cuvarkucu, da pojedes svaki dan po nekoliko listova zive- to bi bilo najbolje, a mozes i da napravis melem, koliko gr. mlevene cuvarkuce, toliko gr meda, ostavis u staklenu teglicu u frizider i uzimas po kasicicu pre jela tri puta dnevno. Znam da topi razne ciste, pa sto ne bi i na slezini?! Inace je jako zdrava, prirodni je antibiotik. Za oporavak slezine i jetre se koriste caj zalfije (vri tri minuta caj) i surutka. Caj od zalfije cisti kompletno organizam, dve solje dnevno uz pomenutu cuvarkucu, sigurna sam da bi se cista smanjila kroz neko vreme Hvala ti,bas cu da probam. :)
2019 05 17
Nema na cemu, pricala mi je jedna starija zena da su joj cvorici sa stitne zlezde nestali, ali je dugo koristila cuvarkucu svezu iz saksije. Drugima je pomogla za ciste na reproduktivnim organima, ali ne moze posle par dana da nestane. Najbolje je koristiti duze, pa proveriti na UZ
2019 05 17
> jacaikaja: > Nema na cemu, pricala mi je jedna starija zena da su joj cvorici sa stitne zlezde nestali, ali je dugo koristila cuvarkucu svezu iz saksije. Drugima je pomogla za ciste na reproduktivnim organima, ali ne moze posle par dana da nestane. Najbolje je koristiti duze, pa proveriti na UZ Znam da se ti prirodni lekovi moraju koristiti duze da bi imali efekta,ali videcu sta ce reci hirurg.
2019 05 17
Koren biljke sjeruše, 10 dana stoji natopljen u rakiji, a onda kreneš da piješ čašicu svako jutro naštinu. Malo je grozno, ali je odlično za sve vrste cista u organozmu. Srećno!
2019 05 17
> LjiljanaLjika: > Koren biljke sjeruše, 10 dana stoji natopljen u rakiji, a onda kreneš da piješ čašicu svako jutro naštinu. Malo je grozno, ali je odlično za sve vrste cista u organozmu. Srećno! Hvala. Taj koren mogu da kupim u zdravoj hrani ili?
2019 05 17