Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Stalo sve il ja nemam sta da ponudim

Sta se desava sa prodajom pitam se... kako vama ide? Pomislim stvari mi staromodne ili mozda cene nisu ok ... 🙄 Nudim aukcije, akcije, gratis ptt a niko nista 😳
2019 05 16
Takodje,uglavnom se javljaju za razmenu...
2019 05 16
> Zlatana: > Takodje,uglavnom se javljaju za razmenu... Ma meni ni to... ranije po 3-4 por dnevno a sada jedna sve u 10 dana ...
2019 05 16
> 11Ivana11: > > Zlatana: > > Takodje,uglavnom se javljaju za razmenu... > Ma meni ni to... ranije po 3-4 por dnevno a sada jedna sve u 10 dana ... ,:( Bice bolje o:)
2019 05 16
Kod mene apsolutna tišina već duže vreme :| Dođem ovde malo da prelistam forum i na tome se završi.
2019 05 16
Ni ja nemam neke bas markirane stvari ali mi ide razmena....vise nego prodaja...ali dobro :")
2019 05 16
> Keikoo: > Kod mene apsolutna tišina već duže vreme :| Dođem ovde malo da prelistam forum i na tome se završi. Ja sam jos juce i danas ubacivala dosta stvari po simbolicnim cenama ali niko... a ranije je znalo cim nesto ubacim da se par njih javlja 😑
2019 05 16
Ja sam prodala nesto na aukciji pre par dana, verovali vi ili ne :D A zatisje jeste, to stoji...
2019 05 16
> Zlatana: > Ni ja nemam neke bas markirane stvari ali mi ide razmena....vise nego prodaja...ali dobro :") Nekad pomislim a da nije februar 🤔 znam da je februar najkriticniji finansijski 😁
2019 05 16
> MinaMasa: > Ja sam prodala nesto na aukciji pre par dana, verovali vi ili ne :D A zatisje jeste, to stoji... Videla saaam , bravo... i to je kupila meni jako jakoooo draga Sandokanka 🤗💕 Ja od kako postavljam na aukciju mislim da sam samo jednom prodala nesto i to je to .
2019 05 16
> 11Ivana11: > > Zlatana: > > Ni ja nemam neke bas markirane stvari ali mi ide razmena....vise nego prodaja...ali dobro :") > > Nekad pomislim a da nije februar 🤔 znam da je februar najkriticniji finansijski 😁 Haha daa
2019 05 16
Kako je krenulo, svaki mesec je kritican :D Sandokanka, da, svima draga :) Razbila sam maler Aukcija zahvaljujuci njoj, mozda nam svima krene sad :)
2019 05 16
Joj ni kod mene nema nista vec duze vreme. Bas sam postavila ovih dana farmerke, haljine, svasta nesto a jos uvek niko nista ne pita za njih, cak ni za razmenu x-) Samo trosim pare a nikako da zaradim neki dinar :')
2019 05 16
Teska vremena prijatelju moj 🙈😁
2019 05 16
Istoo Ja ne znam da li je do cena ili modela Stoje mi pune kese stvari, cak sam stavljala akciju pola profila za 2800 (21 stvar) i niko se nij javljao :/
2019 05 16
1 2 3