Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Stalo sve il ja nemam sta da ponudim

> Keikoo: > Kod mene apsolutna tišina već duže vreme :| Dođem ovde malo da prelistam forum i na tome se završi. Ja sam iz tog razloga i obrisala sve oglase na krpicama . Uopšte niko nije ni pitao , ponešto dodaju u omiljeno i tako se vuče mesecima . Probajte na limundu , po meni , to je najbolji sajt za prodaju .
2019 05 16
Prociceee, kod mene isto tako, krene, krene pa odjednom stane NIKO NISTA.... :D
2019 05 16
Sredina meseca, potrosile se pare od 1. :))
2019 05 16
> MajaR38: > > Keikoo: > > Kod mene apsolutna tišina već duže vreme :| Dođem ovde malo da prelistam forum i na tome se završi. > Ja sam iz tog razloga i obrisala sve oglase na krpicama . > Uopšte niko nije ni pitao , ponešto dodaju u omiljeno i tako se vuče mesecima . > Probajte na limundu , po meni , to je najbolji sajt za prodaju . Kako funkcionise taj sajt? To su neke aukcije ili?
2019 05 16
Kod mene je uvek zatisje prolece i leto, kontala sam uvek lepo vreme ljudi setaju, nisu toliko na internetu... Dok jesen i zima su 👌 :)
2019 05 16
> BabyPink: > > MajaR38: > > > Keikoo: > > > Kod mene apsolutna tišina već duže vreme :| Dođem ovde malo da prelistam forum i na tome se završi. > > Ja sam iz tog razloga i obrisala sve oglase na krpicama . > > Uopšte niko nije ni pitao , ponešto dodaju u omiljeno i tako se vuče mesecima . > > Probajte na limundu , po meni , to je najbolji sajt za prodaju . > Kako funkcionise taj sajt? To su neke aukcije ili? Da , aukcije su , birate početnu cenu i broj dana koliko traje aukcija ( 1 , 3 , 5 , 7 ili 10 dana ) . Mada su sada uveli i mogućnost postavljanja fiksne cene i predmet stoji dok se ne proda ( iskreno - ja to nisam probala , tako već funkcioniše kupindo ) . Naplaćuje se naravno provizija ali su zato zaštićeni i kupci i prodavci jer limundo tim uvek reaguje .
2019 05 16
Bila sam jos davno otvorila nalog na Limundo ali iskreno sajt kao sajt krpice mi s3 vise svidjaju, dal sto sam navikla il... Znam da je tamo koliko-toliko sigurnija saradnja al opet... Ne bih menjala krpice , doduse od kako imam bebana sve sam manje ovde
2019 05 16
Ili traže razmene ili ništa. A mislim da su mi cene zaista pristupačne.
2019 05 16
Mnogi traze razmene.Mislim da nesto mora i da se kupi da bi se prodalo.Da postoji neki obrt love.Ono sto sam isto primetila je da cene ne igraju neku preteranu ulogu.Ovde se najvise traze stvari koje su trenutno moderne i odredjenih firmi.Brendovi koji su anonimus za nase trziste imaju jedva sansu.Jedino ako ih pronadje onih 10%,koji zele da izgledaju drugacije ili imaju siru sliku. Iz pozicije kupca,vecina stvari na ovom sajtu je precenjena. Za obicnu anonimus majicu ili helanke ne bih dala vise od 200 din,a mozda ni toliko. Iz pozicije prodavca,ide pristojno,ali moglo bi i bolje :D
2019 05 16
Nije toliko lose..Ali uvek moze bolje. U sustini,zadovoljna sam :")
2019 05 16
Stalo je sve, samo za razmenu se javljaju, a ja ne radim posto i ovako imam previse stvari😓
2019 05 16
Mnogo izađe poštarina ,kad je dodaš za te pare možeš da kupiš i novo
2019 05 16
> dana23: > Mnogo izađe poštarina ,kad je dodaš za te pare možeš da kupiš i novo Pa da. Ali opet žele razmenu... Nek se nešto radii
2019 05 16
Ja sam posle dugo, dugo prodala NIKE torbu i jednu PS FASHION suknju, ali sam evo vec 10tak dana i jedna poruka samo, na koju sam odgovorila da moze i proba, ali se clanica vise ne javlja. Bas tisina 😦😯
2019 05 16
I kod mene zatisje🙄
2019 05 16