Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Stalo sve il ja nemam sta da ponudim

Ja bas malopre objasnjavam drugarici kako funkcionise sajt i kazem: znas kakve sam stvari kupila, sve do 500din. Ona odusevljena. Pita po kojoj ceni prodajem svoje stvari. Rekoh ne prodajem 😂 Stvarno dajem sve od sebe ali nece pa nece.
2019 05 16
I ja se pitam vec par meseci sta je u pitanju. Prodaja bas slabo ide, cak me niko nista i ne pita. Interesantno mi je da je samo na krpicama drasticno opala prodaja, dok na drugim sajtovima sve je kao i pre.
2019 05 16
Stalo i nikako da krene :( :")
2019 05 16
Isto, bas zatisje, mislim da sam poslednju stvar prodala ima mesec dana. Takodje mislim da cene ne igraju neku ulogu jer mi je vecina stvari do i ispod 500 a nema interesovanja.
2019 05 17
Isto i kod mene, niko nista :(
2019 05 17
Iz pozicije kupca, ono što mi se svidja je skupo. U pdf Trazim sam nasla samo sako. Haljine koje su mi bile ponudjene su bile preskupe, na Limundu sam kupila dve. Pamucna majica ponuda 400 dinara polovna, u H&m-u nova je 399 dinara. Eto toliko.
2019 05 17
Ja ne mogu ni da poklonim esto a kamoli prodam 😂🤣😂🤣 Elem, Cak sam postavila i temu poklanjam maturantkinjama stikel Ali nista.Hajd' ako znate neku devojcicu koja ima maturu a ne moze da prisusti nove stikle -ima kod mene dvoje (Jedan par je evo jutros trazila jedna devojcica)
2019 05 17
Možda se i ne usudjuju zbog silnih prevara... Niko više nije siguran ni u sebe nažalost. I ako bismo nešto kupili od nekog ko je nov i bez utisaka, mi ne smemo.
2019 05 17
Za prevare si u pravu..triput razmislis pre nego sto ces da kupis a i kad prodajes nije ti svejedno
2019 05 17
I kod mene zatišje za prodaju, a ni ponude za razmene više nema nešto 🤷‍♀️
2019 05 17
I ja mislim da su ove prevare doprinele tome da svi razmisle po 3 puta pre nego sto nesto kupe ili da odustanu Ja snizavam cene vise ne znam ni koliko da stavim, mislim da su za neke stvari cene i vise nego pristupacne al eto Ostaje nam da se nadamo da ce sunce uskoro da nas ogreje (i bukvalno i metaforicki 😂)
2019 05 17
Ma kakve prevare?Imala sam osamdeset i kusur odlicnih saradnji...Evo i od Vas ovde po forumu ko je prevarant?Prevaranata nije puno...Ovde se iz aviona vidi sumnjiv profil.Nego se lepe za te profile..Evo sve pricate da prodaja ide lose,a prodajete krpe izmedju 100 i 600 din.Pa kako onada prevaranti uspevaju ama svaki put da prevare nekoga za od 6000 pa nadalje,ako se clanice plase prevaranata pa nece da kupuju?
2019 05 17
1 2 3