Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

18 godina, pravilo prodaje???

Naime banovana sam iz grupe na fb-u CB Flamingo, crna lista gde sam se inace informisala o saradnjama da znam sa kime se preporucuje saradnja, sa kim ne. Trazene su mi u jednom postu da tagujem saradnje, naravno tagovala sam, ne sve, ali najskorije, bavim se prodajom i na fb-u, preko instagrama i mojim krpicama ovde. Ostavila sam cak i link svog profila odavde gde imam skoro 60 pozitivnih utisaka. Pitala me je adminka da li sam punoletna, ja sam rekla da sam punoletna za par meseci (sto i jesam, 23 novembra mi je rodjendan 18, volela bih da ste svi sa krpica pozvaniii, osim prevaranata, ili da pozovem i njih pa da ih sacekamo ahahah.))) uglavnom, bavim se prodajom preko interneta od svoje 16. godine NIKO mi NIKADA nista nije rekao nista na osnovu mojih godina, cak nisam ni jedina koja je maloletna pocela, idem u skolu za trgovca i doskolavacu se dalje za menadzera, trgovina mi je u krvi, cime drugim da se bavim? Rekla je da se javim kada budem punoletna. Da li je to pravilo, mislim ni ovde mi niko nista nije rekao niti sam ista cula bilo gde. Da li to sto nisam punoletna znaci da trebam da rizikujem pri svakoj saradnji ne znajuci bukvalno nista o necijim saradnjama? Mislim da sam pogodila forum, samo zelim da cujem vasa misljenja, zar sad da prekinem do novembra, pa boze, moje punoletstvo nece promeniti moju ljubaznost prema kupcima i ostalim clanovima, korektnost pri prodaji, kupovini ili slicno ahahahaha.
2019 05 21
Sve razumem i da si trgovac i mlada i puna volježeljesnage i krpica u ormaru ali ako nisi punoletna ništa ti se zakonski i institucionalno osim škole, stipendija, rada u omladinskoj zadruzi i vozačke ako voziš sa odraslom osobom ne priznaje, što će reći na ovim našim mišancijama od kupoprodajnih sajtova i grupa ne možeš krivično da odgovaraš za eventualna zlodela i ojađivanje u e-trgovini. Jer, dok nisi punoletna, ti generalno ne odgovaraš za sebe, nego tvoji roditelji/staratelji. I P.S., ne rizikuješ ti sa nama, nego mi sa tobom ;) Ovde ima pravnika i sudskih tumača, oni će eventualno znati da ovo bolje objasne, ja sam išla čistom logikom. Nastavi gde možeš, obustavi gde ne možeš i srećno punoletstvo u novembru ti želim!
2019 05 22
Nemoj da te to brine!! Sada imam 21 godinu .Ja prodajem,razmenjujem i kupujem od svoje 15-ste!!!KP,Kupindo ,FB,Inastagram ,MK ..Na razne sajtove sam prodavala i svaka žena je bila prezadovoljna pa kad je čula da sam tako mlada pohvale su bile još veće.Nemoj da te to obeshrabri ! Na FB-u ima mnogo “nedojeba***” da izvineš 😄Nalaze zvrčke razne ..Izbacili te iz grupe ? PA ŠTA !! Napravi svoju .Budi otvorenog uma i puna ideja za postizanje svog cilja ! A ostali koji te ne odobravaju kao njima ravnim ,samo zbog tvojih godina , okreni im leđa 😊
2019 05 23
@angie'scloset u pravu sii, zapravo mi niko ne moze zabraniti hocu li ja da prodajem sa 15 ili 70 godina i slicno♡ @srebrna nemam za sta da odgovaram bila maloletna ili punoletna, jer nije mi u interesu da ja sad nekog varam i da se sa nekim proterujem nego da razmenim koju krpicu, kupim ili cak nesto prodam♡ Pre ce zajebati one vestije (ako mogu tako da se izrazim) ko zna koliko godina koje nemaju nista u zivotu drugo da rade nego da varaju ljude, kao ona Dijana ili kako god da se zove protiv koje je pokrenuta prijava
2019 05 23
> srebrna: > Sve razumem i da si trgovac i mlada i puna volježeljesnage i krpica u ormaru ali ako nisi punoletna ništa ti se zakonski i institucionalno osim škole, stipendija, rada u omladinskoj zadruzi i vozačke ako voziš sa odraslom osobom ne priznaje, što će reći na ovim našim mišancijama od kupoprodajnih sajtova i grupa ne možeš krivično da odgovaraš za eventualna zlodela i ojađivanje u e-trgovini. Jer, dok nisi punoletna, ti generalno ne odgovaraš za sebe, nego tvoji roditelji/staratelji. > I P.S., ne rizikuješ ti sa nama, nego mi sa tobom ;) > Ovde ima pravnika i sudskih tumača, oni će eventualno znati da ovo bolje objasne, ja sam išla čistom logikom. > Nastavi gde možeš, obustavi gde ne možeš i srećno punoletstvo u novembru ti želim! U potpunosti se slažem sa Srebrnom.
2019 05 24