Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ja prosto moram da pitam

Ja sam delila poklone i psr puta pitala, ali sam ponudila plaćanje ili razmenu, jer mi se desilo da to nešto pto se poklanja baš može dobro da mi dođe, recimo sad neki dan, sandale Nike za ćerku. Taman sam se spremala slične da poručim i to za ne malo novca, kad vidim članica poklanja, ja se zaljubila u njih, što da ne pitam. Divne su, već ih nosimo , iako su veće maljice :) jeste i to, potraga za novim stvarima za menjažu, a na profilu nijedna stvar nema etiketu. Ali mora se verovati NA REČ da nije nošeni :D ili je JEDNOM obučeno i to ti dođe isto kao novo
2019 06 07
Priznajem da sam vise prodavala nego kupovala ali ni kupovina mi nije strana i cim mi nesto zatreba razgledam najpre na krpicama pa ako nadjem da mi odgovara zasto da ne.
2019 06 07
Ubih se kupujuci 😂, moja ekonomija je ovakva dopadne mi se nesto kupim, onda kazem sebi e sad moras nesto i da stavis na prodaju, jer nemas gde da okacis novu stvar. Sve bi bilo ok da ja nemam nepisano pravilo "novac sa krpica prosledjujem za drugu krpicu", tako da sam uvek u plusu ne za jednu, nego za minimum dve stvari 😂. Poklanjam, ali ne umem da prihvatim poklon, bas skoro mi se dogodilo da kontaktiram clanicu sa kojom sam vec saradjivala za neke all star baletanke, kaze ona poklanjam ti ih 😲. Uh, ja ne mogu tako, pa kupim neku kosuljicu od nje i dobijem na poklon starkice 😀. Razmisljam o ovome sto je rekla Apple, mozda zbog tog "najurivanja" i imamo cesto "rasprodaje zbog selidbe" 😁.
2019 06 07
“.....a pritom na profilu vikleri, depilator i adapter za WC šolju....”(MiciZara) Plačem❗️😂🤣
2019 06 07
> MiciZara: > Više kupujem nego što prodajem... Kupujem i kad love nemam... > Nije mi samo jasno u razmeni traženje novih stvari sa etiketom.. > Ili robe iz najnovije kolekcije a pritom na profilu vikleri, depilator i adapter za vc šolju... Upravo mi se tako nešto pre izvesnog vremena dogodilo. Vidim da devojka traži za razmenu isključivo novo sa etiketom. Pošto imam par takvih stvari, a nešto mi je trebalo, odem na profil da vidim da li devojka to ima u ponudi. Naravno, svo vreme očekujem da ima nove stvari sa etiketom, jer takve traži za razmenu. Kad ono.... par slika sa razvučenim i iznošenim stvarima. Nisam mogla da verujem!
2019 06 07
Neko reče da prodaja sve slabije ide ...iz tog razloga zelim da podelim svoje iskustvo ... na MK sam kupila 7-8 stvarcica u 5-6 kupovina me je neko nesto slagao da li ima elastina -nema elastina , da li je osteceno -nije ,da li je noseno-nije ,merenje 5cm + - ...poslednje dve kupovine su definitivno bile presudne da vise ne kupujem ovde ...trenutno mišljenje 😊nikad se nezna 🥰😄
2019 06 07
Ja dosta kupujem ovde ne znam kako je tako slaba prodaja ako vec sve zapravo kupujemo cesto na ovom sajtu 😅
2019 06 07
Ja kupujem i nisam imala neka loša iskustva, ugl sam zadovoljna. Ali ne reošim puno i ne očekujem puno, jer kupujem polovnl. Kada mi treba novo, odem u rdnju i kupim, to je moja logika. I menl nije jasnno odakle nekome stvari sa etiketom ako misu preprodavci. Šta god u živptu da sam kupila, skimem etiketu čim dođem kući. Razumem i kad je poklon, ali i sa poklona skinem etiketu ugl, jer otvaram pred osobom koja mi je isti kupila.
2019 06 07
Mimi, gornji post se ne odnosi na tebe, jer si rekla da imaš krpice sa etiketama, već kažem generalno za većinu na sajtu
2019 06 07
> Debela_devojka: > Mimi, gornji post se ne odnosi na tebe, jer si rekla da imaš krpice sa etiketama, već kažem generalno za većinu na sajtu Ma ja imam samo par stvari sa etiketom, koje sam ishitreno kupila za nešto, posle kad sam kući probala, predomislila se i ostavila. 😎 A postoji i ona varijanta kad novo kupiš preko neta, pa ti ne odgovara veličina. Uglavnom, hoću reći da ne mora uvek onaj ko ima nekoliko novih stvari biti preprodavac. 😉 A zapravo, kad bolje razmislim ja i jesam preprodavac, samo glup što idem u minus, jer nudim jeftinije nego što sam platila. 🙄
2019 06 07
Jao ja sam svasta kupovala...najskuplja stvar koju sam kupila na krpicama je 900e...i brate mili bas sam nasla strava stvari...i svasta sam prodavala :) i recimo ja ne zivim u Srb ali uredno porucujem pakete 😂 i saljem ih...par puta sam bila razocarana...jer jedva cekam da mi nsto stigne a ono dodje neki krs...ali sam isto tako nalazila i vrh stvari :)
2019 06 07
Više prodajem, nego što kupujem, ali jesam i kupovala i poklanjala i menjala - vidi se to lako po utiscima ;) Kad mi se duže niko ne javi makar i sa pitanjem - ja onda kupim nešto, nađem nešto što mi se sviđa ili mi "kao treba" :) Ili nešto ponudim na poklon. I, uglavnom sam zadovoljna. Stvari koje prodajem su većinom po par stotina dinara, ima nekoliko (kostim, odelo) da su do 2-3 hiljade dinara. U tom rangu i tražim kada kupujem. Iskreno ne razumem one koji na krpicama kupuju stvari po 10 i više hiljada dinara, ali to je već moj problem :) :P 8-) 8-)
2019 06 07
Takodje vise prodajem nego sto kupujem ovde, ali npr u poslednje vreme vise sam na instagramu od nekih devojaka kupila stvarcice sve su stvarno ocuvane i super kvalitetne, tako sam i dosla na ideju da i ja napravim tamo nalog za prodaju Meni su sada na profilu ostale sve stvari koje su da kazem jacih cena, ali sam ja uvek spremna na dogovor, samo nesto nema kupaca, mozda su ruzne stvari 😂
2019 06 07
Ali najjace su devojke HITNOOOOO SA ETIKETOM TO I TO... (za razmenu). Bukvalno da pomislis WTF.
2019 06 08
Slazem se. Ja sam uskreno malo rezervisana od kupovibe, i to ne samo na sajtu, nego inace. Stedim parice za druge stvari i jos pokusavam i neki dinarcic i ovde da sakupim. Ali prodaja bas, bas slabo ide. Imala sam 2 saradnje u poslednjih mesec i nesto dana. 😯😄
2019 06 09