Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ja prosto moram da pitam

Često primećujem da se mnogi žale da prodaja ne ide, pa moram da ih putam da li kupuju?? Većina bi da proda što više i još da ne potroši dinar iz džepa, več za sve što im je potrebno da se c razmeni. I ja menjam, nije frka, ali jako često i kupujem. Ako svi samo menjaju i prodaju, ne postoji novac koji se obrće. Da bih nešto prodala, potrebno je da neko drugi ima pare da to kupi, a da bi imao viška novca, taj neko mora iszo tako nešto da proda. Moramo da kupujemo, da bismo prodavale
2019 06 06
Slazem se. Ja sam od 2013 na ovom sajtu, vise sam nakupovala nego prodala i razmenila zajedno.
2019 06 06
Ja kupujem non-stop 😁. To mi ovde najbolje ide 🤣
2019 06 06
Da bre, nego sta nego kupujem :D Sminku i garderobu najcesce
2019 06 06
Slažem se, ja prva kupujem na sajtu, ali mislim da je sada svima stalo malo..
2019 06 06
Debela slazem se,..Dosta puta vidim naslov "Hitno trazim"..U nastavku iskljucivo razmena,a hitno..Desavalo mi se da taj predmet imam za 200 din i naravno ne ponudim,posto je clanica bila veoma jasna... Jos jednu stvar sam primetila,da se dosta puta trazi u razmenu nesto sto u radnji novo kosta od 100-300 din.Da me niko ne shvati pogresno,ne zalazim u tudji dzep.Ali otkud onda lova za postarinu i za internet? Dosta ima nekako nelogicnosti ovde.Mada sto ljudi sto cudi.
2019 06 06
Ja kupujem kad ne mogu da se zamenim, najčešće knjige kupim i haljine. Bože me sakloni, imam preko 100 haljina i uvek mi treba još baš ta jedna :D Baš sam danas kupila jednu haljinu, a ove nedelje mi je stiglo desetak knjiga. :D
2019 06 06
I ja kupujem non-stop 😂 Sada u maju nisam imala niti jednu jedinu prodaju, ali sam zato bila veoma aktivna kada se radi o kupovini. 😂🤷‍♀️😁
2019 06 07
Slazem se apsolutno. I svi se samo zale, svima su potrebne pare, svi su dosli da se OTARASE svojih stvari (e pa mogu da ih se otarase tako sto ce odneti u svratiste, a ne prodavati po naduvanim cenama) A mene nerviraju ovi sa 2 ocene kojima pise RAZMENE NE RADIM NE PITAJTE ME TO NECU DA ODGOVARAM, STVARI SU KO NOVE, OVDE SAM DA SE OTARASIM VISKA, STOP ZAMENEA. Njima zelim da im ocene ostanu na tom broju. Nije jasno kako neko sa 0 ocena ocekuje da mu krene prodaja, tj. da kupci veruju ako ne kupi nesto sam/ne razmeni nesto. U poslednje vreme se pridruzilo brdo profila novih ali ocigledno misle da ce svi potrcati kod njih da kupe nesto. Ja sam u pocetku prvo samo kupovala, posle menjala i tek tad mi je krenula prodaja. Sad opet kupujem pa u krug.
2019 06 07
Kod mene vazi nepisano pravilo: cim nesto kupim, odmah usledi i prodaja. Eto vam motivacije za kupovinu! :D
2019 06 07
Ja se nikada ne žalim. :) :) Radim sve: prodajem, kupujem, menjam i poklanjam. Nema mesta za žaljenje, niti bilo kakvu kuknjavu. ;) :)
2019 06 07
> LadyBlye: > Ja se nikada ne žalim. :) :) > Radim sve: prodajem, kupujem, menjam i poklanjam. Nema mesta za žaljenje, niti bilo kakvu kuknjavu. ;) :) Da Lady, isto i ja. U poslednje vreme poklonila sam lot stvari, više od 5 po jednoj članici, evo bas danas treba 4 članice da mi jave jel su dobile postu.
2019 06 07
Ja kupujem kad sam u mogućnosti. Gledam da prodam nešto da bih kupila, da me muž ne istera iz kuće. Ali sam daleko više stvari kupila nego prodala. Prodaja trenutno bolje ide na drugim sajtovima. Dosta stvari mi se dopadaju a trenutno nisam u mogućnosti da kupim. Čim prodam nešto biće 😍😍😍
2019 06 07
Apple, upravo tako, svi ovde rado kupujemo, kad nešto prodamo. Mora i da se kupuje, da bi se prodavali, a uglavnom većina ide na razmenu, čak i kada im je nešto neophodno. Meni kad nešto treba, kupim, kad mi nije hitno, jurim razmenu. I još jedna interesanta stvar je sa većini u principu smeta komerc prodaja, a većinski se u pdf—u Tražim traže nove stvari sa etiketama. To mi baš ne ide u glavu. Svi pljuju devojke koje prodaju nove krpe, a sa druge strane, vrlo rado kupuju od istih
2019 06 07
Više kupujem nego što prodajem... Kupujem i kad love nemam... Nije mi samo jasno u razmeni traženje novih stvari sa etiketom.. Ili robe iz najnovije kolekcije a pritom na profilu vikleri, depilator i adapter za vc šolju... Juče mi se desilo da pitam prvi put u životu članicu za poklon koji nudi kaže već je sve poklonila.. U poklonu neka kozmetika koja me ne zanima i dva lepka za svilene... Pritom joj ponudim bilo šta od mene isto na poklon... Kaže poklonila je celu gomilu članici.. Baš sam se razočarala... Nikad više neću pitati... Nema veze sa temom al jbg...
2019 06 07
1 2 3