Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je ok odustati od prodaje?

Hahahhahahahahahahahahaaahhahahaha angieen gell zanima ga i haljina i onaj ko je prodaje ahahahh
2019 06 09
> jovana997: > Po meni je to sasvim u redu. Kada komunikacija nije ok, ni saradnja nece biti u 99% slucajeva, zato bolje odustati na vreme. I takodje mislim da kupac nema pravo ni na koju vrstu "burne" reakcije. Naravno da nema pravo. Ali ako je komunikacija vec na pocetku otezana, zamislite kako takakv kupac moze reagovati kad mu prodavac saopsti da ne zeli saradnju uopste. Znaci "biti spreman (na svakakav haos) -to je sve" ;)
2019 06 09
> lokibg: > Angieengell nemojte pogrešno da me shvatite, ali sa ovakvima je najbolje ne komunicirati dalje čim vidite prvu poruku ovog tipa. A kamoli da im ostavljate adresu. > Milion bolesnika ima na netu, Vi ne možete ni pojmiti šta takvom može da kvrcne u glavi pa da dođe na Vašu adresu. Apsolutno se slazem (zato nisam ostavila ni ime, ni racun, ni tacno adresu). ❤️
2019 06 09
> MeriliaGrej: > Hahahhahahahahahahahahaaahhahahaha angieen gell zanima ga i haljina i onaj ko je prodaje ahahahh Za sad sam odustala od kupujem-prodajem sajta 😅 Tamo stavim štikle na prodaju i stavim sliku kako stoje, dobijem poruku da imam lepa stopala 😅
2019 06 09
> Angieengell: > > MeriliaGrej: > > Hahahhahahahahahahahahaaahhahahaha angieen gell zanima ga i haljina i onaj ko je prodaje ahahahh > Za sad sam odustala od kupujem-prodajem sajta 😅 > Tamo stavim štikle na prodaju i stavim sliku kako stoje, dobijem poruku da imam lepa stopala 😅 Da, tamo je to cesta pojava. Desilo se i meni - al' sva sreca postoji opcija ^BLOCK^ o:)
2019 06 09
Angieengell, hahaha, baš sam se lepo nasmejala "haljina nije UDATA..."... :') :') :') Super ste mu odgovorili.. Meni je bzv da odustanem od prodaje, ne zbog novca već ne bih da neko pomisli loše, da sam nadmena, podcenjujem... ali kad god sam imala loš predosećaj , to se i ostvarilo , na moju štetu .
2019 06 09
1 2