Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Sta treba da uradim??

Da bih prodala nesto na ovom sajtu? Nudila sam stvari i po 500 dinara i da predloze cenu, ali se niko ne javlja? Cini mi se i da dzabe dajem ne bi se niko javio..😕😕 Kako vama ide prodaja? I kako uspevate da prodate nesto?
2019 06 11
Meni ide okej, stalno ostvarujem saradnje i tako, blizim se 100tini utisaka, jednostavno nekad krene,nekad stane. Nista ne mozes povodom toga.
2019 06 11
A i sad sam videla, novi si profil sa 2 utiska, ljudi su ovde veoma skepticni i oko starijih clanova... mozda zato
2019 06 11
Članica nije nova, nego je ovaj profil drugi koji ima i on je relativno nov. Iz kog razloga imate dva profila?
2019 06 11
Profil Vam je ocajan ,imate materijala za blok i te kako ..Sto nedozvoljeno postavljeni oglasi sto to ,sto imate dva profila ..Svakako bicete prijavljeni
2019 06 12
Mozda da prodajete svoju odecu , a ne najgore smece iz second handova .
2019 06 12
Mozda da stavis realne cene za stvari koje prodajes...
2019 06 12
Sve stvari su moje, a ne iz second handova.. To sto su slike lose je do kamere. Ne znam kako mozete da kazete da su necije stvari smece. Stvarno nije u redu. A pogledala sam i vas profil i nije nista bolji od mog. Ako cemo iskreno.
2019 06 12
> Spotter: > Profil Vam je ocajan ,imate materijala za blok i te kako ..Sto nedozvoljeno postavljeni oglasi sto to ,sto imate dva profila ..Svakako bicete prijavljeni Pakete sam obrisala, nisam znala da nije dozvoljeno da se stavi, videla sam da su neke clanice stavljale pa sam i ja. Drugi profil sam otvorila, zato sto na onom drugom nisam mogla da pisem na forumu, ne znam zbog cega, jednom sam se i vama obratila zbog toga. Sta jos to ne dozvoljeno i ocajno imam na svom profilu?
2019 06 12
To '' Videla sam da su neke clanice stavljale pa sam I JA '' ,cujem svaki dan . Ovde postoje pravila a pravila nisu clanice koje ih namecu vec pravila samog sajta . Na prvom profilu niste mogli pisati po forumu jer ste verovatno bili blokirani iz nekog razloga i to ste trebali videti sa adminom ,takodje isto sa adminom porazgovarati u vezi otvaranja drugog profila jer je samo dozvoljeno ako on odobri ,svi ostali profili napravljeni na ''sopstvenu ruku ''se brisu tj blokiraju . Ne secam se od desetina raznoraznih poruka da ste mi pisale ,mozda i jeste ali svakako ja ne mogu resiti situaciju niti problem , ako je tehnicke prirode . Sve sam rekla sta sam imala Spotter
2019 06 12
Samo mi recite kom adminu da se obratim? Nisam blokirana na forumu, odjednom je prestalo i vise nisam mogla da pisem. Postoje pravila koja vecina clanica ovog sajta ne postuju sto se i vidi na forumu svaki dan skoro. Hvala vama u svakom slucaju na objasnjenjima.
2019 06 12
Ako neko ne postuje pravila, ne znaci da moras i ti, takvi clanovi i jesu ti koji raspadaju ovaj sajt.
2019 06 12
Nije na odmet i nece te ubiti da procitas pravila.
2019 06 12
> MeriliaGrej: i vi na profilu imate maske za telefon, sto ocigledno nije odeca. Tako da bez napada na devojku, bespotrebno je. Ovaj sajt nije bas najfunkcionalniji, da bi paket garderobe devojke bio goruci problem. Pozdrav.
2019 06 12
> Zvezdica⭐: > Sve stvari su moje, a ne iz second handova.. To sto su slike lose je do kamere. > Ne znam kako mozete da kazete da su necije stvari smece. Stvarno nije u redu. > A pogledala sam i vas profil i nije nista bolji od mog. Ako cemo iskreno. Ne nerviraj se. Nismo svi sa garderobom kao iz butika nažalost...
2019 06 13
1 2