Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

kao od majke rodjen(a) :)

Prosle godine bas u ovo doba isla sam na neku obuku u Izrael, sa troje polaznika iz jedne od nasih drzavnih institucija...jedna od njih je toliko prefinjeno bice, elegantna, kulturna, od onih pravih dama koje slusaju Cajskovskog i recituju Jesenjina... zaista divna,potpuno lepa ! :).. i tako... vode nas na Mrtvo more da se mackamo onim blatom i plutamo...izlazimo i treba da se istusiramo i presvucemo...sa nama i Jevrejka iz te firme u kojoj smo bili...napolju na tendi pise 43 stepena ... u hladu... ulazimo u svlacionicu...znoj odmah krece da curi zbog dodatne pare...a iz jedne kabine istrcava zenica, kao gazela :) a gola kao od majke rodjena... i sada, dok se meni donja vilica polako pomera nanize, shvatajuci koliko godina, kad malo razmislim skoro nikad, nisam videla uzivo golu zenu hahahah :) kaze mi tihim, mirnim glasom, nasa divna koleginica: "Sandrice, ja bas i nisam toliko slobodna"... ja se mislim, sta cemo sada... a ono nasa gazelica zaboravila peskir, i sta ce, zena, istrcala da uzme... :) da li vam se desilo nesto slicno? Ili da natrcite nekome :) a ono,
2019 06 13
a desilo mi se i da sam usla u bus kad smo bili an planinarenju da uzmem fotoaparat i slucajno videla najboljeg druga :) u stanju kao ova gore pomenuta jer je kasnio s presvlacenjem...izasla sam tiho i nista... i proslo x godina on nesto potonuo, nervira ga sve i ja da ga utesim kazem kako je predivan, duhovit, sarmantan, pametan, ima sta da ponudi u svakom smislu...i nadjemo se na klizavom, nekako ispadne da znam sta znam, otkud znam...ja slazem nesto :) providno kao npr pisalo u novinama :) a on kaze - a, a ja mislio videla si onda u busu :) :) :)
2019 06 13
Desavalo mi se cesce nego sto treba ahahahah, prosto imam osecaj da vise nista nije sramota... nisam ja bila gola, ali moji drugovi jesu, a da ne pominjem da drugarice nemaju problem uopste da se skinu ispred mene, vode se na to "zensko si, sto imam ja imas i ti" ahahah
2019 06 13
Desavalo mi se cesce nego sto treba ahahahah, prosto imam osecaj da vise nista nije sramota... nisam ja bila gola, ali moji drugovi jesu, a da ne pominjem da drugarice nemaju problem uopste da se skinu ispred mene, vode se na to "zensko si, sto imam ja imas i ti" ahahah
2019 06 13
Jao sto ja volim da procitam Vase price! :-) Cim vidim cija je tema, znam da mogu da ocekujem osmeh.. :") Meni se nije desilo da mi neko "uleti", ne bih to ni volela, ali sam pred pojedinim drugaricama potpuno slobodna da budem naga.. A sa druge strane imam I momenat velike stidljivosti kad treba pred muskim svetom u kupaci da se skinem. :")
2019 06 13
Nit se stidim, nit se oko mene stide:D mogla bih da budem nudista lagano, baš mi je to nekako normala. Imala sam razne situacije sa tim upadanjem kad samradila sezone, nas brdo u smeštajima, što žena, što muškaraca, ćivimo po par meseci zajedno, neizbežne su bile takve situacije
2019 06 13
Meni se slicno nesto desilo u Italiji na takmicenju na kom je ucestvovalo oko 20 reprezentacija iz raznih delova sveta. Sve devojke su spavale u jednoj velikoj hali, na dusecima i kupale se u jednoj prostoriji. Pomalo je ličilo na neki luksuzni logor ahahha... Devojke sa kojima sam dosla tamo su očekivale da se svi kupamo zajedno, ali u kupaćim kostimima, a ja sam nekako znala da neće biti tako. Naravno da sam bila u pravu i da su se devojke setale gole i pod tusevima i u hali u kojoj smo spavale. Iskreno, samo prvi dan nam je bilo neprijatno, posle smo navikle i pridružile im se jer su nas jaako cudno gledale sto se kupamo u kostimima. Posle toga sam nekako prihvatila da smo sve zene i da sve imamo isto.. 😄🤷🏻‍♀️
2019 06 13
:) :)
2019 06 13
Ja san nudista,kada god je to moguce.Tj kada imam plazu za to :) Meni su to sve delovi tela isto kao i ruka noga,glava....Pored mene koja imam takav pogled,moj sin je obukao kupace gace sa tri godine.Insistirao je na tome!..Kada se tako mali presvlacio na plazi morala sam da mu drzim peskir da ga niko ne vidi golog slucajno ,:) Ne podnosi da vidi golace :D A ja, nemam nikakvu reakciju na golace :D
2019 06 13
Ahahahaha ima da ponudi u svakom smislu, lepo, lepo :D Ovo za decu me podsetilo na Tasos pre 9 godina, našim kolima, bez dece, istraživanje ostrva. Nakon cela 2 dana smo se navukli na divlje plaže, mir božji i golišavost. I tako, vozikamo se i vidimo ogromnu, dugu bar 3 km pustu plažu između Limenarije i Skale i na njoj smo provodili najviše vremena i nazvali je Nudos :) Elem, nakon par dana dođemo mi na Nudos, tamo još jedan par, isto nudos. Pomerismo se na veoma pristojnu udaljenost da se ne gledamo baš i mi nudos. Popodne došli roditelji sa dvoje dece, naboše suncobran, ćale vuče ručni frižider (sve mi poznato sad), keva maže kreme, juri decu za duboko, malo izbezumljeno gledaju i nas i ove druge iako smo svi na pristojnoj razdaljini. A kad je prošlo jedno pola sata, vidiš keva skida toples. Op. Ćale skida gaće. Op op. Keva skida gaće. Deca ostaše u kupaćim :)
2019 06 13
Hahahahaha!!!! Kako si počela da opisuješ, dok nisi došla do dela sa decom, kunem ti se pomislih da je pao neki svingeraj u dubokoj vodi :D
2019 06 13
Prosle godine u Grckoj, bila sam na plazi. Posto se brodicem dolazi do te plaze, jedna devojka/tinejdzerka 16,17 godina, istrcala je sa broda potpuno gola. Ja sam iskreno bila u soku, a i divila sam joj se odakle joj hrabrosti za tako nesto, ali mi je u istu ruku bilo i neprijatno zbog starijih ljudi, dece, to je manja plaza, ali prenatrpana. Dok je njena ekipa bila u kupacim kostimima, oni nisu reagovali na nju, zezali su se normalno, iako je cela plaza blenula u nju. Nemam nista protiv, ali mi je bilo neugodno, ima tu i mladje dece i starijih ljudi, a opet ne mozes se ni ne nasmejati na neciju ludost i hrabrost. 😊
2019 06 13
Ahahahahah..Srebrna nesto slicno mi se desilo u Cg pre dve godine...Bili u Bigovu i otisli na neku divlju plazu...Medjutim ima sveta po malo na toj plazi..Ja u toplesu..Dolaze neke cetiri Crnogorke,onako ozbiljne,zgranuto me pogledase..Kupaci kostimi do vrata za svalki slucaj da im se nesto ne vidi....Gledaju one u mene i suskaju nesto...Mislim se u sebi evo casnih sestara ,:) ..Kad pogledah ja, jedna skide gornji deo,za njom onako stidljivo i druga,pa sve gleda levo desno...Na kraju dana je plaza bila puna zena u toplesu ,:)
2019 06 13
E, a ja jefne godine kupim žuti kupaći, em providan, em tanga. I kao sad ću ja na bazen, na jutarnji termin od 6 do 10, kad nema nikoga da osunčam dupe. Stižem ja tamo, a ono tona ljudi!!!mahom matorci. A oje dupe nije malo, pa da u tangama izgleda onako, normalno, več je pozamašno i trćasto poprilično. A jao, nije meni sad što sam ja u tangama, mego što Volim kaže, matorci, jbt. Međutim , preživeli su i oni i ja :D
2019 06 13
Ma da bre, opušteno sve dok je u granicama normale. Davno još u Dalmaciji, šeta po Solaris rizortu deda u tangama. Deda od jedno 80, koža visi, on mršav ali tange su tu. Sestre i ja zgranute šuškamo tipa Fuuj, bljaaaak, odvratnooo a baka naša će mrtva hladna - Šta je vama, bezobraznice jedne, možda su mu bolesni bubrezi pa ih sunča :') Sad bi me bolelo uvo da to vidim.
2019 06 13
1 2