Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Svilene trepavice - iskustva?

Dugo se razmišljam da odem u neki salon da stavim, jer bi mi odgovarala ušteda vremena oko šminkanja, a i lepo izgledaju 😊 Ako neko ima iskustva sa istim ili preporuku za salon, značilo bi mi.
2019 07 04
Radila sam i svilene 1:1 dugo i zatim ruski volumen, i ruski je po mom mišljenju zakon. Sad zavisi ko šta voli. Svakako skraćuje vreme šminkanja i olakšava ali ja sam odustala jer me smaraju korekcije.
2019 07 04
Nemaš ih više? Kakve su sad tvoje, iste kao pre ili..? Na koliko si morala da radiš korekcije?
2019 07 04
> Ivanamand: > Nemaš ih više? Kakve su sad tvoje, iste kao pre ili..? Na koliko si morala da radiš korekcije? Skidaš ih isto u salonu rimuverom.. Budeš li ih skidala u kućnoj radinosti oštetićeš ih.. A oporavak istih traje bar mesec dana..
2019 07 04
Hvala draga, najviše se razmišljam zbog te eventualne alergije na lepak, ali kako ću znati dok ne probam? 😊 A tako mi primamljivo izgledaju... i uvek su mi najlepše kod devojaka na licu trepavice, pre nego bilo šta drugo.
2019 07 04
Radila sam trepavice " 1 na 1" par puta ali sam imala alergijsku reakciju na lepak pa ne radim više. Sam tretman mi je trajao oko sat i po vremena i 24 sata nakon nadogradnje nisam smela da ih kvasim. Pri umivanju treba biti nežniji a što se tiče skidanja šminke ne smeš koristiti skidače na bazi ulja, jer ulje rastvara taj lepak. Nisam tada koristila ni ajlajner, maskaru ( mada ti svakako ne treba), ni kremaste senke za oči. I dobila sam češljić sa kojim sam češljala trepavice 😊. Lepo izgleda, stvarno, ali eto, smeta mi lepak.
2019 07 04
> Ivanamand: > Hvala draga, najviše se razmišljam zbog te eventualne alergije na lepak, ali kako ću znati dok ne probam? 😊 > A tako mi primamljivo izgledaju... i uvek su mi najlepše kod devojaka na licu trepavice, pre nego bilo šta drugo. Lepkovi su uglavnom antialergiski.. Neki od njih imaju isparavanja koja mogu stvoriti alergiju.. Pogotovo na okama koje su sklone takozvanim čmičkovima.. A i mnoge devojaka usled želje da im trepke duže traju se ne umivaju pravilno.. Probaj nemaš šta da izgubiš.. Uz pravilno održavanje rizik od alergije je minimalan.. O održavanju i češljanju istih dobiješ upustvo u salonu..
2019 07 04
> Ivanamand: > Nemaš ih više? Kakve su sad tvoje, iste kao pre ili..? Na koliko si morala da radiš korekcije? Nemam ih više iz razloga jer mi je dosadila korekcija (baš zato sto su se meni na 2/3 nedelje baš raspadale). Ali sam ih dugo nosila. I bile su mi spas. Ako ih ne počupaš sama neće da se oštete tvoje. Na kraju krajeva, svakako posle nekog vremena od kako sam skunula su iste kao i pre nadogradnje.
2019 07 04
E odlično, baš vam hvala-trebali su mi saveti iz prve ruke👀 Stavljam uskoro pa javljam🤗
2019 07 04
Ženskić, mislim da si moje i videla uživo :D Prvo sam radila kod gorepomenute Ljilje, devojka je IZUZETAN majstor svog zanata, precizna, pedantna, temeljna, ne preskoči jednu jedinu dlaku, izvuče uvek maksimum iz svakih trepavica. Meni lično nije odgovaralo vreme izrade jer stalno nešto jurcam i prosto mi nije bilo komforno da nekoliko sati dnevno odvojim za to, svaki put kad odem na korekciju (koja je inače na 3 nedelje). Takođe, ona ne radi volumen preko 6D. Ili bar tada nije radila. Onda sam prešla kod takođe pomenute Tace (ona mi je uradila prvi put a od tada na korekcije idem kod Đoleta koji radi u njenom salonu). Trepavicama sam prezadovoljna, radim volumen 10D, korekciju mi odradi za max sat vremena. Idem na dve i po - tri nedelje, kako kad. Moje trepavice NEOŠTEĆENE, rastu normalno, otpadnu onoliko koliko bi otpadale i da nemam ekstenzije. Sve u svemu, već evo drugu ili treću godinu konstantno imam nadogradnju i ne planiram da ikada batalim :')
2019 07 05
Tvoje su predivne! Ali sam zaboravila šta si mi rekla, tj. koji salon😕 Hvala što si se oglasila, moram da probam pa makar se smorila
2019 07 05
Eto, najiskrenije - ako ne želiš preveliki volumen i spremna si da 4-5 sati ležiš dok ti radi + Novi Beograd, onda Lila. Ako želiš bilo koji volumen, izradu za 2 sata a korekciju za sat vremena + Dorćol, onda Taca :D Cena se čak i ne razlikuje toliko. Možda prvo stavljanje samo da ali korekcije su čini mi se i povoljnije kod Tace/Đoleta.
2019 07 05
Srećno! :D I da za leto su svakako spas, probudiš se kao našminkana i ne razmišljaš da li će se maskara razmazati, istopiti... Ja sam ih imala i na moru i na bazenu, ma odlična su stvar :) <3
2019 07 05
👍👍👍😊❤️
2019 07 05
> pufnastapufnica: > Eto, najiskrenije - ako ne želiš preveliki volumen i spremna si da 4-5 sati ležiš dok ti radi + Novi Beograd, onda Lila. > Ako želiš bilo koji volumen, izradu za 2 sata a korekciju za sat vremena + Dorćol, onda Taca :D > Cena se čak i ne razlikuje toliko. Možda prvo stavljanje samo da ali korekcije su čini mi se i povoljnije kod Tace/Đoleta. Lila je divna... Kod nje na prirodne.. A kod Tace kad hoćeš efekat veptačkih...
2019 07 05
1 2