Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Svilene trepavice - iskustva?

Slažem se. Mada je Lila davala sve od sebe da mi sa tih 6D maksimalnu gustinu stvori od mojih realno nikakvih prirodnih i na tome sam joj večno zahvalna i uvek ću preporučiti al pošto sam ipak jedna ljankase u duši koja voli da se to vidi iz aviona, 10D mi je sada prava merica :')
2019 07 05
Xaxaxaxaxaxaxa 😂 Ja ću za početak 1:1 ili neki cat eye, pa lagano nadogradjivanje...
2019 07 05
E, još jedno pitanjce-da li mogu ajlajneri za posebne prilike i kako to ide oko skidanja i da li stavljate masne kreme za predeo oko očiju?
2019 07 05
Preporučuje se da se ne šminka uopšte predeo oko očiju, jer ne može da se lepo očisti oko trepavica a niko ne želi da one budu leglo prljavštine i bakterija. Maskara nikako a verujem da i ajlajner treba izbegavati... :/ Što se kreme tiče ne znam, masnu ne mažem oko očiju ni kad nemam trepavice ali je činjenica (bar koliko sam ja u toku) da mast/ulje razgradjuje taj lepak, odnosno brže spadaju (zato npr. pre svake korekcije se detaljno peru trepavice, da se ukloni višak masti eventualne i da se lepak što bolje uhvati)...
2019 07 05
Pod "predeo oko očiju" mislim na gornji kapak, neposredno uz trepavice. Ispod naravno da stavljam puder, korektor na podočnjake i sve ostalo :')
2019 07 05
E super, ovo je otprilike sve što me interesovalo😄
2019 07 05
> pufnastapufnica: > Eto, najiskrenije - ako ne želiš preveliki volumen i spremna si da 4-5 sati ležiš dok ti radi + Novi Beograd, onda Lila. > Ako želiš bilo koji volumen, izradu za 2 sata a korekciju za sat vremena + Dorćol, onda Taca :D > Cena se čak i ne razlikuje toliko. Možda prvo stavljanje samo da ali korekcije su čini mi se i povoljnije kod Tace/Đoleta. Ljiljana je moja Dorćolka.. I toliko je devojka divna da nemam reči za nju lošu da kažem.. Išle smo kod iste osobe na obuku.. Sa tim da se ona kasnije usavršavala kod najpoznatije Ruskinje majstora za Ruski volumen. Toliko je usavršila Ruski volumen da i pojedine edukatorke dolaze kod nje...
2019 07 06
> pufnastapufnica: > Slažem se. Mada je Lila davala sve od sebe da mi sa tih 6D maksimalnu gustinu stvori od mojih realno nikakvih prirodnih i na tome sam joj večno zahvalna i uvek ću preporučiti al pošto sam ipak jedna ljankase u duši koja voli da se to vidi iz aviona, 10D mi je sada prava merica :') Nisi ljankase i ja volim trepke za sve pare ahahah😉😂
2019 07 06
1 2