Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Uspesna saradnja bez ocena

Sta radite u ovakvom slucaju? Bukv za neke jeftine predmete, stavim haljinu za 150 dinara, 3 skupa pudera nova za 1300, traze mi slike islikam, salji hitno pouzecem istog dana ja trcim, nema preuzimanja, prodje vikend i jedva se udostoji paket da uzme. Posle samo izvinjenje viberom i kaze sve je super. Sta raditi sa takvim clanicama? Nezahvalnost do beskraja, maksimalno se potrudis da bude kako one kazu, ko hoce preporuceno pa upakujes sve to, ispises na posiljci juris istog dana... Ipak mi na osnovu tih ocena gradimo reputaciju.
2019 07 09
Meni se to desilo tačno već 5 puta, a nova sam na sajtu (od kraja ferbruara), zapravo od tih 5 jedna je ostavila neutralan utisak. Takođe sve merim, šaljem odmah, svako ko me je pitao snizila sam i cenu, čak se potrudim i da pošaljem isti dan. Takođe sam slala poruke kad vidim da se članice ne javljaju, da bih proverila da li je sve ok i da li su zadovoljne, odgovor naravno nikada nisam dobila, a redovno se loguju. Čak sam i dve devojke kontaktirala preko vibera, oba puta su mi članice poslale ko zna čiji br mobilnog, tako da više ni to ne praktikujem. Ne znam u čemu je fazon, ali iskreno u šoku sam koliko nevaspitanih ljudi ima.
2019 07 09
Pa dešavalo se i meni često ranije ali uvek sada napomenem da ostavljam ocenu i da uzvrate ukoliko su zadovoljni, čak i ponovim nekad 😅
2019 07 09
Jedno pitanje.. Šta znači kada ti neko da neutralnu ocenu?
2019 07 10
> Ejndzi: > Jedno pitanje.. Šta znači kada ti neko da neutralnu ocenu? Neutralna je uglavnom kad je saradnja ponovljena, ja imam neutralne od clanica sa kojima sam vise puta saradjivala.
2019 07 10
.....ili kad prodavac/kupac nisu baš 💯% bili zadovoljni ostvarenom saradnjom. 😉
2019 07 10
Imam i ja isti problem, pogotovo u poslednje vreme. Neke clanice se ne udostoje ni da jave da su podigle paket i da je sve ok, a kamoli utisak da ostave. Posto sam nova, znaci mi svaki utisak.
2019 07 10
Ma sto je najgore meni se jave na viberu "sve je super ". Pa zaboga sta te kosta da to napises i u komentaru. Msm kad se cimam da pakujem haljine za 150 din i cekam red u posti. Skroz bezveze. Napisem ja, kulturno i fino da se ocenimo i sl, seenuje i nista. Ja kad kupim bilo sta bilo gde, odmah ocenim. Sad sam dobila ideju da ostavljam neutralan utisak, da je izvrsena kupoprodaja ali da clanica nije voljna da ostavi utisak i okacim screenshot sa vibera gde pise da je sve super/izvinjenja i sl. Ali i hit su mi sa "hitno mi je, posalji danas molim te" i onda cekam 7 dana da preuzme (jer uhvati i vikend) i da dobijem novac. Vise nista ne saljem pouzecem.
2019 07 10
> Neutralna je uglavnom kad je saradnja ponovljena, ja imam neutralne od clanica sa kojima sam vise puta saradjivala. Ja imam neutralnu od devojke sa kojom sam prvi put sarađivala, pritom u komentaru piše "Sandale su odlične. Hvala Vam" . Koliko sam razumela mi ovde ocenjujemo predmet, dakle ako ste dobili stvar kao sa slike , čistu i opeglanu, nema potrebe za neutralnom ili za ne javljanjem. Ako se nekome ne sviđa kako mu stoji to je skroz legitimno, ali može se to nekome i u poruci napisati bar da zna. Seenovanje poruka je klasično nevaspitanje. Mada mi se čini da se članice malo bahatije ponašaju kad vide da je neko nov.
2019 07 10
Sve stoji sto si napisala. Ja npr nisam bas nova ali nemam puno ocena pa mi znaci e sad ispada za clanice za koje sam se najvise cimala, stvari takoreci poklonila, islikala i sve sto imam a ne stignem da okacim, nemam ocenu. Za nesto skuplje dobijem ocenu za sta i ne traze slike i ne iscimavaju me. Ne razumem koja je fora javiti se na viberu a ne ovde, a ovde znaci, tamo ne.
2019 07 10
Desava mi se da se clanica javi , zahvali , sve ishvali i ne ostavi utisak ( obzirom da imam relativno dosta utisaka , ne tangira me to ) . Ali mi tesko pada kad nesto divno posaljem sa sve pokloncicem i ocekujujem poruku punu odusevljenje i ne dobijem nikakav odgovor ... Sto se tice vas kojima je bitan svaki utisak jer ih nemate mnogo , insistirajte na utisku . Kraj krajeva , to je ne samo lepo vaspitanje nego i pravilo sajta !
2019 07 10
U potpunosti se slazem sa vama! I ja sam ostala bez nekoliko utisaka, iako je saradnja prošla besprekorno. Bitno, dala sam pozitivne utiske, a to sto nisu uzvratili - njihov blam!
2019 07 10
Blam, ali bez posledica. Ne kazem da treba da imaju bilo kakve posledice, ali da makar postoji neko dugmence na profilu koje mozemo da cekiramo da se clanica javila na viberu ali ne i ovde. Meni se javila pre neki dan da "ne ulazi na viber i nije videla i da ce mi odmah ostaviti ocenu i izvinila se". Naravno nije ocenila, i to sto ne ulazi na viber, a vidi poruku u roku od 10 minuta od trenutka slanja. No kakve se stvari desavaju clanicama, ovo nije ni nesto. Strasno zaista.
2019 07 20