Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Letovanje sa bebom, da ili ne?

Ima, ima, mislim za 3-6 kg, pa onda vece...krema za decu regularna, faktor 50, mada ima I neka Chicco na kojoj pise od 0 meseci, mi smo koristili Avene I la roche-posay
2019 07 10
I ja planiram da idem na more sa bebacom i sa devojcicom,imace tad 3 i po meseca..pa cemo.videti..mene vise strah za devojcicu,ona ce ds trckara,ne moz mirna nikako ali jedva cekam da odem..i meni svi pricaju kao kako ces ovo ono..zbog puta najvise..ali ja jedva cekam ds odem, i nadam se da ce sve proci kako treba :D a malena ne trpi put inace i povraca svaki cas po nekoliko puta kad putujemo negde..da li neko ima takav problem? Sta mi preporucujete? Da li tablete one protiv povracanja?
2019 07 10
Dramamine, ako je starija od 2 godine.
2019 07 10
> Lila9292: > I ja planiram da idem na more sa bebacom i sa devojcicom,imace tad 3 i po meseca..pa cemo.videti..mene vise strah za devojcicu,ona ce ds trckara,ne moz mirna nikako ali jedva cekam da odem..i meni svi pricaju kao kako ces ovo ono..zbog puta najvise..ali ja jedva cekam ds odem, i nadam se da ce sve proci kako treba :D a malena ne trpi put inace i povraca svaki cas po nekoliko puta kad putujemo negde..da li neko ima takav problem? Sta mi preporucujete? Da li tablete one protiv povracanja? Sada u apotekama ima da se kupi baš za decu lizalica protiv mučnine i odlična je!
2019 07 10
> lokibg: > > Lila9292: > > I ja planiram da idem na more sa bebacom i sa devojcicom,imace tad 3 i po meseca..pa cemo.videti..mene vise strah za devojcicu,ona ce ds trckara,ne moz mirna nikako ali jedva cekam da odem..i meni svi pricaju kao kako ces ovo ono..zbog puta najvise..ali ja jedva cekam ds odem, i nadam se da ce sve proci kako treba :D a malena ne trpi put inace i povraca svaki cas po nekoliko puta kad putujemo negde..da li neko ima takav problem? Sta mi preporucujete? Da li tablete one protiv povracanja? > Sada u apotekama ima da se kupi baš za decu lizalica protiv mučnine i odlična je! Lizalica? Stvarno????uf to je odlicno? Maleckoj ce se to svideti ona voli lize, hvala ti ! :)
2019 07 10
Lizalice protiv mučnine imaju đumbir, tablete (Dramamine i njegove "zamene") imaju antihistaminik. Lizalice mogu iznad treće godine. Mišljenja sam da ukoliko je dete jako podložno mučnini od veće pomoći će biti antihistaminik a svakako je najbolje da se konsultuješ sa pedijatrom pošto je dug put.
2019 07 10
Ja sam pre par dana dosla s mora. Toliko malih bebica sam videla i bas uzivaju. S jednom devojcicom od 5 meseci sam se izigrala slatko, smejala se na sav glas. Videla sam i mame koje na sred plaze doje svoje bebe, divan prizor. Slobodno idite ako ste u mogucnosti :")
2019 07 12
Naravno da DA, uzivajte :) Pedijatar je vec objasnio :)
2019 07 12
1 2 3 4