Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta mislite o ovakvoj prodaji i kupovini?

Devojke sta mislite o prodaji i kupovini ovakvih proizvoda? Recimo pola kreme za ruke,pola sampona za kosu,pola mirisa za telo,puder za lice koji je vise od pola potrosen,koristena maskara,koristen karmin... Koristene cetke za kosu,ostecene rajfove 3 za 100dinara i ostalo koje po meni nije za prodaju i kupovinu. Znam da svaka roba ima svog kupca ali zbog cega se ovakvi proizvodi prodaju,zar je doslo do toga da prodajemo sve sto imamo u kuci,ok polu potroseni skupoceni parfem koji mnogi ne mogu sebi da priuste ali prodavati pola kreme za ruke?!
2019 07 10
Ima smisla za neke proizvode kozmeticke koji su skupi.Npr neko kupio pa mu ne odgovara.U tom slucaju kupac prodje povoljno,a npr dobro dodje i da se istestira neki proizvod pre nego sto bi se platio negde po punoj ceni.Sto se tice kozmetike koja je inace povoljna ni meni nije jasno.
2019 07 10
Moguce ako neko zeli da proba (pod uslovom da je u roku) i ako je inace skuplji proizvod
2019 07 10
Složila bih se sa Jelenom,Ali za neke stvari imaju testeri pa se na osnovu toga može zaključiti Da li vam nešto odgovara ili ne. Takođe je užasno kad vidim da neko pošto poto želi da proda neki proizvod nošene gaće po nerealnoj ceni I ostalo. Na šta se sve svodi ovaj sajt ili su prodavci stvarno ubeđeni da ovde sve prolazi.
2019 07 10
Takvi predmeti su više za poklon nego za prodaju. Parfemi apsolutno u redu da se tako prodaju a od dekorative skupi brendovi i stvari koje se mogu dezinfikovati, tipa olovka za oči, senke itd. ali i da to bude tipa samo probano ili malo korišćeno a ne na pola ili skroz potrošeno u pohabanoj ambalaži. Nešto što je stvar osnovne higijene ne razumem, onda tom logikom možemo prodavati i korišćen omekšivač i prašak za veš kada bi bilo dozvoljeno. Poklanjala sam šampone, regeneratore, kupke, mleka... lakove za nokte i sve što mi nije odgovaralo, drugaricama i ovde na sajtu.
2019 07 10
> srebrna: > Takvi predmeti su više za poklon nego za prodaju. > Parfemi apsolutno u redu da se tako prodaju a od dekorative skupi brendovi i stvari koje se mogu dezinfikovati, tipa olovka za oči, senke itd. ali i da to bude tipa samo probano ili malo korišćeno a ne na pola ili skroz potrošeno u pohabanoj ambalaži. > Nešto što je stvar osnovne higijene ne razumem, onda tom logikom možemo prodavati i korišćen omekšivač i prašak za veš kada bi bilo dozvoljeno. > Poklanjala sam šampone, regeneratore, kupke, mleka... lakove za nokte i sve što mi nije odgovaralo, drugaricama i ovde na sajtu. Slažem se...
2019 07 10
Slažem se sa Srebrnom. Inače, ima zgodna tema u pdf Nega tela ja mislim koju svako treba da pročita o polovnoj kozmetici koja se prodaje na veliko, tj. kad članice imaju tonu te kozmetike i šminke.
2019 07 10
Ma dajte, zaradila sam bila bradavicu na kapku kod profesionalne šminkerke jer očigledno nije dezinfikovala šta je trebalo da dezinfikuje...
2019 07 10
Ja iskreno nista od toga ne kupujem, pre bih kupila jeftinu kozmetiku u drogerijama nego nesto polovno.....
2019 07 10
,:) I ja Marijana...Nego ovo je u slucaju da imate nekoga proverenog na sajtu ili tako nesto...Ja sam nasledila od rodjake masku za kosu koju je platila 60 e i iskoristila je dva puta,nije joj odgovarala...E tako nesto mi je ok da se kupi po nekoj zesce niskoj ceni...Ali opet isto pitanje od koga kupiti.Strah me je porekla,nacinja cuvanja kozmetike i da li je unutra to sto treba da bude..Karmini,stik dezodoransi,senke..sve sto ide direkt na lice ili telo,nema sanse...
2019 07 10
Evo jedne smesne situacije sa Kupinda...Posaljem upit za Woterpik aparat...Postavim pitanje da li su nastavci koji idu u usta korisceni ili ne.Posto su inace dosta skupi i to mi odredjuje da li je aparat povoljan ili ne...Inace u ovom konkretno ima deset nastavaka...Prodavac mi odgovara da su korisceni ALI KRATKO ,:) ..I da apsolutno mogu da se koriste posto ih malo ocistim sa 3 posto hidrogena :o :') Sitnica... :')
2019 07 10
Apsolutno ne!
2019 07 11
Iskreno, ne kupujem a i ne prodajem polovnu kozmetiku. Desilo mi se x puta da mi nešto ne odgovara i uvek poklonim nekom.
2019 07 11
Odvratno, osim parfema. Kad sam bila klinka, menjali smo torbe, a iz kozmetike samo ogledalca. Nekada se prsnemo drugacijim parfemom. To mi je i sad normalno, sve ostalo ne. Kao devojka sam dozivela da sam devojci pozajmila da se nasminka pred izlazak mojom sminkom, sama je trazila a ja pristala nerazmisljajuci. Posle sam dugo vukla neku infekciju i iritaciju ociju.
2019 07 11
Ne kupujem i ne bih tako prodavala. Za parfeme ok, sminku ne, zbog moguce iritacije, infekcije i sl.
2019 07 12