Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li su cene realne?

U istoj sam dilemi danima. :) Meni bi moglo da se prigovori da su mi za neke stvari "jače" cene, ali to su potpuno nove stvari sa etiketom koje sam vremenom snižavala toliko da sada ne tražim ni trećinu od plaćene cene. Koliko mi treba da snizimo cene ne bismo li poboljšale prodaju, a koliko, sa druge strane, prodaja dobro ide članicama sa paprenom robom. Valjda oni koji kupuju TE marke imaju, pa imaju para, a mi koji kupujemo svima pristupačne komade ipak moramo da kalkulišemo i da isplatimo letovanja, školski pribor, zimnicu itd. :(
2019 08 13
> TatCat: > Valerina , hvala Ti , upravo se setih da imam jednu novu H&M haljinu i odmah postavih . A cene ... ne razmisljam koliko sam platila , ako sam sigurna da necu nositi nikad onda se oslobadjam budzasto . Voditi se logikom koliko je placeno nije bas uputno , narocito ne ako je nesto kupljeno pre godinu-dve . Smesno mi kad neko insistira na markiranim stvarima , a te stvari od pre deset sezona :') Bitno je da je Gucci :-P Ma da, zaista vidim nabudzene cene stvari koje su bile aktuelne pre nekoliko godina ....pritom niko ne razmislja sta se dogadja sa tkaninom koja godinama stoji u magacinima a posle se prodaju po raznim outlet radnjama...A skidam kapu za zaista aktuelne...recimo, ja sam u aprilu ove godine u Modiani u TC Merkator kupila Sisley pantalone, platila sam ih 9000. Jednom obukla, sad mi se ne svidja boja, eto tako mi doslo 😁...ali kada sam shvatila da ne mogu postaviti na sajtu odgovarajucu cenu za njih, odustala sam od prodaje. Nosicu ih sa sve bojom koja mi se ne svidja 😎😁
2019 08 13
@Smesno mi kad neko insistira na markiranim stvarima , a te stvari od pre deset sezona 😂 Bitno je da je Gucci 😛 Procitala sam nedavno da ce ove sezone glavni modni KRIK biti istaknuto ime brenda na svemu mogucem ,:) Ima d'izginemo i to ne samo od Gucci :') Ma neka svako nosi sta voli, nazdravlje ;) !
2019 08 13
Maglo , jednom sam gledala reportazu o nocnom zivotu na Jamajci . Izlaze sa etiketom na odeci , sa kartonskim tagom na kome je cena , ne mislim na unutrasnju , prisivenu etiketu ... A meni jos gadniji ti pokretni bilbordi , ovo jamajcansko mi nekako manje gadno . Imam druga koji ne moze da prevali da mu se nesto svidja na nekom dok "diskretno " ne poviri marku na ledjima , da ne bi , ne daj Boze , pohvalio nekom Zaru , H & M ili jos gore nesto "divlje " :') Kad me zagrli i tapka po ramenima , znam da mu se nesto svidja , ali proverava sta je :')
2019 08 13
Cene su ok, slike ok, ima zanimljivih stvarcica. Ne znam gde skripi ,:) Mozda vecina misli da niske cene podrazumevaju krs predmet i obrnuto. Cinjenica je da ima gomila sajtova gde se prodaje odeca, tesko je biti primecen. Stekla sam utisak da na ovom sajtu brze idu bas moderne stvarcice. Vintage ima svoje kupce, ali verovatno treba da se i za to poklope kockice. Letnji period je vecini slabiji, bice bolje kada prodju odmori i zahladi. Nadam se da hoce :)
2019 08 13
Da, da. I meni se cini da brze ovde odu te bas moderne stvari, mada najbolje mi je isla prodaja gothic stvarcica dok ih je bilo :-) To se skoro sve rasprodalo odmah :-)
2019 08 13
Avgust je. Ni tamo ni ovamo. Zadrzite trend niskih cena i dobrih slika i krenuce na jesen. Srecno 🍺.
2019 08 13
Hvala! :-)
2019 08 13
Puno je faktora, uz dobre fotke, opise što se podrazumeva ako nemate trenutno aktuelne i povoljne nove krpice odnosno niste preprodavac za relativno konstantnu prodaju primetila sam da je potrebno redovno postavljati nove artikle ili osvežavati stare (nanovo postaviti stari a zatim ga obrisati), tako povećavate vidljivost na sajtu pa se uz novo, proda i ono što stoji već neko vreme. Ne mora svakog dana ali 2-5 novih i/ili obnovljenih predmeta nedeljno biće sasvim dovoljno. Ovo važi za sva godišnja doba. I sniženja su, baš su sniženja... Pre neki dan sam sasvim slučajno kupila divne letnje pantalone u H&M-u, snižene sa 2800 na 800 pa plus vaučer za reciklažu, gotovo me bilo sramota na kasi (potajno sam urlikala od sreće :) )a posle se sama sa sobom razračunavam da oni i dalje imaju zaradu na njima, pa u Waikikiju farmerice za 900, papuče u Shoestaru sa 10999 za 3600, zimsku pidžamu u WS za 999...
2019 08 13
Super sto naleteh na ovu temu, treba mi predlog koju cenu da stavim za jedan kaput? Kupila sam ga u stradivariusu u decembru, 5000din. Nisam ga obukla ni jednom jer su mi rukavi kratki (naravno to uvek primetim kada dodjem kuci) I osta on nov sa etiketom. Znam da to vise nije novo novo ali greota je da ga dam za 1000dun na pr. I nije od pre sto godina, od decembra je. Bas ne znam koja cena bi bila realna? Ako ga ne uvalim sestri trebace mi Vasa pomoc da odprilike procenim koja cena je ok. ☺️
2019 08 13
Čekaj oktobar, novembar i prodaćeš ga bez problema.
2019 08 13
Sajt je potpuno zamro zbog popusta u radnjama i second hendova.Ne znam za vase gradove ali u Nisu ih ima na svakom koraku i zaista moze da se pronadje vrlo kvalitetna ocuvana garderova,,a cene smesne.Budu dani sve po 50 dinara,sve po 100 dinara.Tesko ce se ovde gaderoba prodavayo.Obuca,kozmetika i sl ok
2019 08 13
Nisu okej cene ali ne kod Vas. Naisla sam malo pre na Pupa paletu senki za 700 din, devet nijansi ali Koriscene. Prvo ne volim koriscenu sminku, osim mozda ako je probana. A drugo, mislim da je to puno para za tako iskoriscenu paletu senki. Sta znam, mozda se nekome svidja tako...
2019 08 14
Shy , ima ovde gomila preprodavaca koja prodaje sminku sa smetlista . Jednom sam pokrenula temu kad sam videla Guerlain ruz koji se ne proizvodi vise od dvadeset godina , 800 dinara ... Ona je izbrisala artikal , a u temi mi se par njih cak suprotstavilo . Tada sam shvatila da mnogo iskompleksiranih treba kupuje te bajate kremice ne zato jer ne zna da su bajate , vec da bi u njih napakovali drugu kremu i stavili u kupatilo da im zavidi neko takav kao one :') Sad se drzim neutralnijih tema ;)
2019 08 14
> DanijelaSavev: > Sajt je potpuno zamro zbog popusta u radnjama i second hendova.Ne znam za vase gradove ali u Nisu ih ima na svakom koraku i zaista moze da se pronadje vrlo kvalitetna ocuvana garderova,,a cene smesne.Budu dani sve po 50 dinara,sve po 100 dinara.Tesko ce se ovde gaderoba prodavayo.Obuca,kozmetika i sl ok I to stoji. Jedino što za te pare 50, 100 sigurno bude probrano...
2019 08 14