Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Uklanjanje dlaka sa lica?!

Kako uklanjate dlake sa lica? Sto se mene tice za sada voskom, ali me zanimaju iskustva trajnijih metoda ( ako je neko probao elektrolizu), posto sam citala dosta negativnih komentara na tu temu.....
pre 6 dana, 02:04
Tracicama, uzmem one za telo pa ih seckam, lakse mi je tako. Ranije sam toplim voskom, ali se zamazem ja, lavabo, plocice i pola komsiluka :) I mene zanimaju trajnije metode, javljajte se s iskustvima, a i cenama :)
pre 6 dana, 02:42
> MinaMasa: > Tracicama, uzmem one za telo pa ih seckam, lakse mi je tako. Ranije sam toplim voskom, ali se zamazem ja, lavabo, plocice i pola komsiluka :) I mene zanimaju trajnije metode, javljajte se s iskustvima, a i cenama :) Inace, goooodinama skidam toplim voskom "brke" 😀 ali, poslednje vreme rastu jace, plus sam pre mesec dana skidala voskom " bradu" i sad mi rastu stvarno 🤦🤦🤦 nadjem klip o elektrolizi, kazu da je sto posto jedina prihvacena trajna metoda, a onda na ana.rs nadjem da su devojke masovno dobijale oziljke po licu od toga ( mada je to bilo pre 10 godina, sad su se valjda izvezbali 😁😁😁😁, a sto se cene tice, zavisi od vremena trajanja ( cak neko kaze od br.dlaka- znaci bankrot u najavi) kazu jos da boli, i da mora vise puta da se radi, ali skidaju se cak i bele dlake.....javljajte nam svoja iskustvaaaa :)
pre 6 dana, 05:28
Ja kremama za depilaciju. Npr sad koristim neku Byly Depil a probala razne druge... Samo se nanese, sačeka 8 min i skine spatulom.
pre 6 dana, 11:05
Ja sa licem nemam zasad problema ali šta god da probam, kratko traje. Meni i kosa za mesec dana raste 1,5 cm. Tako i dlake. Najduže 7 dana, pa već se vide.
pre 6 dana, 11:12
Ja bih preporucila trajnu epilaciju, ako su samo nausnice/brada onda je i cena pristupacna, samo da se izabere pravi salon...Bezbolno je, brzo, a mirni ste posle duzi niz godina.
pre 6 dana, 12:01
Veet trake za depilaciju lica koristim. Zalepim i odlepim za par sekundi, dodje mi kao najjednostavniji nacin.
pre 6 dana, 12:02
> teodorica2312: > Ja bih preporucila trajnu epilaciju, ako su samo nausnice/brada onda je i cena pristupacna, samo da se izabere pravi salon...Bezbolno je, brzo, a mirni ste posle duzi niz godina. moja drugarica je bradu morala da brije koliko je bila maljava, radila trajnu epilaciju mislim 3,4 puta godisnje , mislim 2 godine uzastopno i preazadovoljna je.Uopste joj sw vise ne primecuje iako kaze da ima poneku dlaccicu.
pre 6 dana, 14:12
> deksica: > > teodorica2312: > > Ja bih preporucila trajnu epilaciju, ako su samo nausnice/brada onda je i cena pristupacna, samo da se izabere pravi salon...Bezbolno je, brzo, a mirni ste posle duzi niz godina. > moja drugarica je bradu morala da brije koliko je bila maljava, radila trajnu epilaciju mislim 3,4 puta godisnje , mislim 2 godine uzastopno i preazadovoljna je.Uopste joj sw vise ne primecuje iako kaze da ima poneku dlaccicu. Laserom? I je l mozes da saznas u kom salonu ? 😁
pre 6 dana, 15:23
Ja sam radila noge/prepone i malo je reci da sam prezadovoljna, fenomenalno je... Koristila sam philips lumea kucni aparat, za salon ne mogu da preporucim jer nisam bila, samo da kazem da postoji IPL i laser to su dve razlicite metode, cisto da znate.
pre 6 dana, 15:54
> teodorica2312: > Ja sam radila noge/prepone i malo je reci da sam prezadovoljna, fenomenalno je... Koristila sam philips lumea kucni aparat, za salon ne mogu da preporucim jer nisam bila, samo da kazem da postoji IPL i laser to su dve razlicite metode, cisto da znate. Sve sama kući? Može malo detaljnije kako funkcioniše i koliko traje? Hvala unapred.
pre 6 dana, 15:56
https://www.google.com/search?q=philips+lumea&client=firefox-b-d&channel=crow&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiRvvu0t4LkAhWPxMQBHQVUCgcQ_AUIESgB&biw=1920&bih=954 To su ovi aparati za kucnu upotrebu, jako laki za koriscenje. Obicno imaju nekoliko nastavaka za lice,telo, bikini. Bitno je kada sa pocne aparatom da se dlake uklanjaju iskljucivo brijacem i posle brijanja se koristi aparat, svako podrucje zahvaceno se prelazi ovim aparatom, radi na principu svetlosti ili intense pulsed lights IPL, bezbolono je bar meni, oseti se samo kao malo peckanje u trenutku. Na pocetku se radi na svake dve nedelje posle 1 u mesec dana, meni su se rezultati videli posle 12 tretmana, sad sve zavisi, nismo svi isti. Ako imate dodatnma pitanja slobodno :)
pre 6 dana, 16:17
> teodorica2312: > https://www.google.com/search?q=philips+lumea&client=firefox-b-d&channel=crow&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiRvvu0t4LkAhWPxMQBHQVUCgcQ_AUIESgB&biw=1920&bih=954 > To su ovi aparati za kucnu upotrebu, jako laki za koriscenje. Obicno imaju nekoliko nastavaka za lice,telo, bikini. Bitno je kada sa pocne aparatom da se dlake uklanjaju iskljucivo brijacem i posle brijanja se koristi aparat, svako podrucje zahvaceno se prelazi ovim aparatom, radi na principu svetlosti ili intense pulsed lights IPL, bezbolono je bar meni, oseti se samo kao malo peckanje u trenutku. Na pocetku se radi na svake dve nedelje posle 1 u mesec dana, meni su se rezultati videli posle 12 tretmana, sad sve zavisi, nismo svi isti. Ako imate dodatnma pitanja slobodno :) I da zaboravih, ovaj aparat je dosta slabiji od aparata koji se koriste u salonima, zato u salonu ce mozda biti potrebno 6 tretmana, s ovim 12 i tako to :')
pre 6 dana, 16:18
Imam ja kucni aparat, ali problem je taj sto sam neodgovorna, ne mogu da se nakanim da odradim sebi. Trebalo je na dve nedelje,ja sam svake prestupne godine 🤦 i proredile su mi se na nogama, ali za lice nisam probala, cula sam da rastu brze i gusce ako se koristi na licu 🙄
pre 6 dana, 16:23
> BabyPink: > Imam ja kucni aparat, ali problem je taj sto sam neodgovorna, ne mogu da se nakanim da odradim sebi. Trebalo je na dve nedelje,ja sam svake prestupne godine 🤦 i proredile su mi se na nogama, ali za lice nisam probala, cula sam da rastu brze i gusce ako se koristi na licu 🙄 E da, za to treba stvarno disciplina, jer kad uporedim moj rezultat sa sestrom velika razlika, zasto, jer ona je onako radila kad moze nije bila uporna s tim tako da su i rezultati omanuli malo...Mami sad radim nausnice i za sada smo uradile samo 3 tretmana, dlake ne nestaju ali jako jako sporo rastu za sada, ne rastu gusce. Mada ako imas svetlije dlake na licu i nisu ti neki bas bas problem onda mozda i nema potrebe za aparatom, citala sam u phlips lumea uputstvu da moze cak da se kombinuje sa depilacijom, tipa danas skines nausnice toplim voskom posle 24h se odradi aparat navodno, e sad jos uvek to nisam testirala :') :') :')
pre 6 dana, 16:33
1 2 Sledeći