Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Mameeee, fleke, upomoc!

Opet ja ☺️ Bebac je poceo sa kasicama. Ves perem kapsulama arijel ali breskva i sargarepa su i dalje na bodicima. Sta koristite za fleke? Jeste da ce to brzo prerasti ali ne bih bas da bacam garderobu. Stvarno sam tuzna sto mi ovo ne ide od ruke 😔
2019 08 18
Vanish slobodno, utrljaj i nek odstoji nekoliko sati pa operi u mašini.
2019 08 18
Ako je svetliji ves i ako se odmah opere moze sa venisem. Sipa se direktno na fleku ili u ves masinu. Starije fleke od breskvei sargarepe tesko da ce se ikad oprati, bar iz mog iskustva... Venis bledi i boju vesa tako da imate i to u vidu.
2019 08 18
Bas mi je krivo, mora da postoji nesto sto se nanese na fleku pa onda u masinu. Taman posla da bacam garderobu tek tako 😏
2019 08 19
Probajte sapun iz dm-a, mada je meni pomogao dr. Beckerman (ako nisam sad pogrešila), sredstvo za fleke sa cetkom za nanosenje. U principu sam šargarepu najteže skidala, nekoliko pranja.
2019 08 19
Pa ono kad pljune, po njemu, meni, stolici, namestaju okolo, tacno da sednem i placem 😩 o portiklama necu ni da pricam, to cu lako da zamenim, a garderobu bih ipak pokusala da sacuvam, ionako planiramo bebicu uskoro 😊 cula sam za taj sapun ali nesto mi se cini da ga jedno vreme nije bilo u dm-u, nisu valjda ludi da ga izbace.
2019 08 19
FAIRY deterdzent za sudove-zuti sa limonom.To mi je spas za sve fleke. Uz to,isprobano radi posao kod opekotina.Odmah nanesite na mesto gde ste se opekli,boli ali nije strasno...isperite dobro pa opet nanesite. Nema plihova,nema ostecenja,oziljaka...vec sutradan bude totalno nepoznato mesto "pecenja".
2019 08 19
Meni svekrva kaze da kada prodje vreme tog voca/povrca , da ce i fleka nestati 😁😁😁 Cekam da prodje vreme breskvi da vidim jel zna nesto ona 😁😁😁
2019 08 19
> svejezauzeto3: > Meni svekrva kaze da kada prodje vreme tog voca/povrca , da ce i fleka nestati 😁😁😁 Cekam da prodje vreme breskvi da vidim jel zna nesto ona 😁😁😁 Ahahhahaahhahahahahahahahaha!!!!! Svašta 😂 E, ja to samo iste sekunde potopim, pa onda u mašinu i nikad nema fleke. Samo nemoj čekati da se suši fleka, dok je još vlažno, ručno istrljaš, pa mašina i nema ničega
2019 08 19
Vanish ne bledi boju veša ja ga koristim za sve boje. Potopim nekoliko sati i odstoji i samo operem. Sve moguće fleke skida, probaj. Provereno.
2019 08 19
U Aksi sam jeftino kupovala sapun Clean&Fresh, u pakovanju su 4 kom., super je što istovremeno može i za ruke i za fleke, pa mi je bilo praktično da protrljam, ostavim da odstoji i posle perem. Skida sve fleke, čak i od flomastera.
2019 08 19
Na zalost, meni je vanish izbledeo pantalone i majicu, tacno se napravio beli krug na mestu gde je bio vanish.. ja ga, za svaki slucaj, preporucujem samo kod belih stvari Mozda je moja greska sto sam ga stavljala direktno na fleku, ali mi nikad nije skinuo ako je stvar stajala potopljena..
2019 08 19
Nisam mama, ali da pokusam pomoci. Ranije sam koristio sprej ROMAR, cuda je cinio sa masnim flekama - mozda skida i ove voćne. Kostao je nesto smesno.
2019 08 19
Kod svake svekrve je sve uvek pod konac 😂😂😂 srećom moja je 700 km daleko ahahahahhaha
2019 08 19
> Debela_devojka: > Kod svake svekrve je sve uvek pod konac 😂😂😂 srećom moja je 700 km daleko ahahahahhaha Zavidim ti 😂😂😂
2019 08 19
1 2