Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kopije i istekli rokovi trajanja

> MlleSanja: > Elem, čitala sam temu, koju ću sad pronaći i podići u pdf-u Nega tela. Nakon toga sam otišla na Najlon pijacu, buvlju pijacu u NS. Videla sam pune kutije polovne kozmetike, od silvane do nirvane, znači od balee do clarinsa, prasnjavo, ulepljeno. Mogu svake nedelje da idem, pokupujem šta procenim da je dobro, u gumenim rukavicama razume se, operem i oglancam kući spolja i okačim ovde ili na Limundu, kao što se i radi. Da ne imenujem članove ni ovde ni tamo, ne znam odakle to dolazi. Decidno ne s moje strane. > Sad ću pronaći temu, pa ko nije čitao neka čita ako želi. Sanja, zato se kozmetika kupuje u drogerijii ili u apoteci. Ponekad kupim nešto od šminke od neke proverene članice, eventualno neku avon, oriflame kupkicu uzmem kad radum zamenu, od devojaka koje rade sa tim, to uvek dobro dođe i nipta više od toga
2019 08 20
I ja sam konkretno mislila na to, ali nisam videla teme, tek od relativno skoro pratim forum...i vidim sada da su misljenja podeljena, na moju srecu poznajem lot kodove proizvodjaca ciju sminku uglavnom kupujem, i lot postoji i na pakovanju i na kutiji nezavisno od deklaracije koja postoji samo na kutiji...obicno je to kombinacija od 6 brojeva i slova i razliciti su prema dobavljacima (tipa kod loreala, maybellina i nyx-a su isti)... ja kupujem u drpgerijama ili na zvanicnim stranicama prodavnica, u velikim kolicinama, a neretko mi se desava da na obukama dobijem duplikate proizvoda koje imam ili mi jednostavno ne trebaju, i to je poreklo proizvoda na sajtu, nikakvi buvljaci i pijace ne dolaze u obzir, sto sama ne bih koristila to ne bih ni prodala nikad, tj najcesce razmenila, i to znaju sve clanice koje su saradjivale sa mnom...
2019 08 20
Mene je Andrijana ispalila kad je bilo licno preuzimanje, tako da ne bih znala. A Lelu preporucujem svima, i zbog komunikacije, i zbog predmeta, poklona a i cena, neke su i duplo manje nego u drogerijama, stvarno se isplati kupovati od nje. To za HE se potpuno slazem.
2019 08 20
P.S. Citam one tri stare teme i muka mi je.
2019 08 20
@MinaMasa, žao mi je što ste imali takvo iskustvo sa Andrijanom. Ako se dobro sećam, to je ona situacija kada je bila sa detetom u bolnici? Ja sa njom sarađujem, bukvalno, od kada sam na ovom sajtu...a tome ima sigurno 6 godina. Za to vreme sam kupila od nje tonu šminke, jer i svaka moja porudžbina je poprilično obimna. Još jednom sve pohvale za Lelu, zaista je članica divna i pouzdana kao prodavac šminke i kozmetike <3
2019 08 20
Ne, nije, to je neka druga clanica, citala sam o tome, ja sam cekala na dogovorenom mestu, zvala, slala poruke, dobila iskljucen telefon i nikakvo opravdanje. No, nebitno, novac bacila nisam; za novu sminku je tu Lela, za novu garderobu LuneLu, za razmene/kupovine polovnih stvari vise njih na celu sa divnom marijana24 i to je to :)
2019 08 20
mene jedna koja se vec dve godine bavi prodajom originalne sminke iz italije ,:) ubedjuje da je mac highlighter koji se iz aviona vidi da je fake original ali ga mozda nema kod nas na trzistu ,:) nije joj dovoljno ni sto sam joj rekla da se 15 godina bavim sminkanjem i sto sam joj poslala kog proizvoda je to kopija, ne vredi, ona se drzi svoje price
2019 08 20
1 2 3