Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta kada ne stigne poručeno?

Pozdrav. Poručila sam torbu od članice koja ima preko 90 pozitivnih ocena, uplatila joj pare na račun a ona je trebalo da mi pošalje torbu u prošli ponedeljak. Torba još ne stiže, a članica ne odgovara ni na ovom sajtu ni na društvenim mrežama. Šta raditi u takvoj situaciji?
2019 08 19
Imate li broj pošiljke?
2019 08 19
> MiraTinaLena2: > Imate li broj pošiljke? Nažalost nemam njen broj. A članica je neaktivna od dana kada smo se poslednji put čule, kada sam joj dala svoju adresu.
2019 08 19
> MiraTinaLena2: > Imate li broj pošiljke? Kao sto je clanica pitala imate li broj posiljke?? Ne broj te devojke nego posiljke.. Post Exprees broj PE sa uputnice?? Po tome mozete proveriti dokle je stigla posiljka i da li je uopste poslala devojka.. Svakako kada razmenjujete podatke, trazite i broj telefona i dajte svoj broj.. Jer ce svakako pisati i na PE uputnici i na paketu telefon,nije to skrivena informacija, a mozete da komunicurate ako se neko ne uloguje npr ovde ili iskrsne problem..
2019 08 19
Nemam broj pošiljke jer se devojka nije javljala od momenta kada sam joj prosledila adresu, nije mi javila da li je uopšte poslala. Ona moj broj telefona ima. Nova sam na sajtu, ovo mi je prva porudžbina, zanima me da li postoji neko kome mogu da se obratim, admin? Znam da mogu da ostavim negativan utisak, ali bih volela da znam da li mogu da se nadam povraćaju novca ukoliko roba ne stigne, ili sve ostaje na nivou dve članice koje vrše kupo-prodaju? Hvala.
2019 08 19
Postoji mogucnost da povucete novac koji ste uplatili, ako nije proslo previse vremena. Druga opcija je da je krivicno gonite, posto imate podatke vlasnika bankovnog racuna, sto je dovoljno da se identifikuje. Ne znam kakvu vlast admin ovde ima u tim slucajevima, posto vidim da ovakvih slucajeva ima, a realno moze bilo ko da se registruje ovde bez mnogo muke. Kad bi se devojke skupile, pa ako ih je ista osoba prevarila, da potegnu pravnu pomoc, jer svako ima pravo fer trgovine, onda se ne bi bas tako lako i za sicu prodavali cast i obraz. Nadam se da ce vam odgovoriti, ali bih vam preporucila da kontaktirate nekog za pravni savet (ima ih besplatnih na netu) i da vas upute sta vam je ciniti. Pozdrav i srecno! p.s. Ja nisam pravnik, ali sam nedavno saznala za moja prava u vezi nekog drugog slucaja, tako da sam i zato odgovorila na temu.
2019 08 19
> Icamicamica: > Postoji mogucnost da povucete novac koji ste uplatili, ako nije proslo previse vremena. > Druga opcija je da je krivicno gonite, posto imate podatke vlasnika bankovnog racuna, sto je dovoljno da se identifikuje. > Ne znam kakvu vlast admin ovde ima u tim slucajevima, posto vidim da ovakvih slucajeva ima, a realno moze bilo ko da se registruje ovde bez mnogo muke. > Kad bi se devojke skupile, pa ako ih je ista osoba prevarila, da potegnu pravnu pomoc, jer svako ima pravo fer trgovine, onda se ne bi bas tako lako i za sicu prodavali cast i obraz. > Nadam se da ce vam odgovoriti, ali bih vam preporucila da kontaktirate nekog za pravni savet (ima ih besplatnih na netu) i da vas upute sta vam je ciniti. > Pozdrav i srecno! > p.s. Ja nisam pravnik, ali sam nedavno saznala za moja prava u vezi nekog drugog slucaja, tako da sam i zato odgovorila na temu. Hvala Vam puno na savetu :) Raspitaću se kakve su mi mogućnosti i da li mogu nešto uraditi.
2019 08 19
Mozete ovde objaviti ko je clanica... Mozda neko nesto zna ili je isto prosao. Posaljite link profila...
2019 08 19
Kao prvo, ako ste joj uplatili novac a predmet niste dobili možete da joj date ocenu sa obrazloženjem. Do saradnje je došlo u momentu kad je novac uplaćen.
2019 08 19
Hvala svima na pomoći. Ukoliko sutra ne dobijem odgovor, postaviću link profila, da i drugi budu na oprezu. Shvatam da možda devojka ima nekih svojih problema i obaveza, ali ja samo želim da se dogovor ispoštuje.
2019 08 19
> MilicaKoprivica: > Pozdrav. Poručila sam torbu od članice koja ima preko 90 pozitivnih ocena, uplatila joj pare na račun a ona je trebalo da mi pošalje torbu u prošli ponedeljak. Torba još ne stiže, a članica ne odgovara ni na ovom sajtu ni na društvenim mrežama. Šta raditi u takvoj situaciji? Meni se desila slična situacija gde sam na dan dogovora uplatila novac i za robu i za poštarinu, i od tog momenta se članica nije javljala narednih 15 dana. Ja sam već počela da se jako nerviram pisala joj ali bezuspešno, onda se javila da kaže da ima neke probleme i da će sutra poslati, pa narednih 10 dana ni od toga ništa nije bilo. Još sam se natezala sa njom neko vreme (ukupno mesec dana) da bih na kraju dobila tu prokletu robu. Ne znam šta da kažem, to je jako ružno i neodgovorno. Ali na žalost ne može se mnogo u takvim situacijama jedino na probate da dodjetw do broja telefona preko clanica koje su ostavljale utiske. Bas mi je žao što vidim da još neko prolazi tu muku... srećno. 😕
2019 08 21
> TetaSandra: > > MilicaKoprivica: > > Pozdrav. Poručila sam torbu od članice koja ima preko 90 pozitivnih ocena, uplatila joj pare na račun a ona je trebalo da mi pošalje torbu u prošli ponedeljak. Torba još ne stiže, a članica ne odgovara ni na ovom sajtu ni na društvenim mrežama. Šta raditi u takvoj situaciji? > Meni se desila slična situacija gde sam na dan dogovora uplatila novac i za robu i za poštarinu, i od tog momenta se članica nije javljala narednih 15 dana. Ja sam već počela da se jako nerviram pisala joj ali bezuspešno, onda se javila da kaže da ima neke probleme i da će sutra poslati, pa narednih 10 dana ni od toga ništa nije bilo. Još sam se natezala sa njom neko vreme (ukupno mesec dana) da bih na kraju dobila tu prokletu robu. Ne znam šta da kažem, to je jako ružno i neodgovorno. Ali na žalost ne može se mnogo u takvim situacijama jedino na probate da dodjetw do broja telefona preko clanica koje su ostavljale utiske. Bas mi je žao što vidim da još neko prolazi tu muku... srećno. 😕 Drago mi je da ste na kraju uspeli da se izborite i dobije svoju robu. Zaista je jako ružno i nepošteno igrati se nečijim poverenjem i vremenom. Videćemo kako će se ovo završiti, hvala na savetu. :)
2019 08 21
> MilicaKoprivica: > > TetaSandra: > > > MilicaKoprivica: > > > Pozdrav. Poručila sam torbu od članice koja ima preko 90 pozitivnih ocena, uplatila joj pare na račun a ona je trebalo da mi pošalje torbu u prošli ponedeljak. Torba još ne stiže, a članica ne odgovara ni na ovom sajtu ni na društvenim mrežama. Šta raditi u takvoj situaciji? > > Meni se desila slična situacija gde sam na dan dogovora uplatila novac i za robu i za poštarinu, i od tog momenta se članica nije javljala narednih 15 dana. Ja sam već počela da se jako nerviram pisala joj ali bezuspešno, onda se javila da kaže da ima neke probleme i da će sutra poslati, pa narednih 10 dana ni od toga ništa nije bilo. Još sam se natezala sa njom neko vreme (ukupno mesec dana) da bih na kraju dobila tu prokletu robu. Ne znam šta da kažem, to je jako ružno i neodgovorno. Ali na žalost ne može se mnogo u takvim situacijama jedino na probate da dodjetw do broja telefona preko clanica koje su ostavljale utiske. Bas mi je žao što vidim da još neko prolazi tu muku... srećno. 😕 > Drago mi je da ste na kraju uspeli da se izborite i dobije svoju robu. Zaista je jako ružno i nepošteno igrati se nečijim poverenjem i vremenom. Videćemo kako će se ovo završiti, hvala na savetu. :) Nekako sam uspela, verovatno je videla da sam pisala na forumu o tome i savetovala se sa ostalim članicama šta da radim jer isto tako kao Vi nisam htela da prozivam nekoga a da ispadne da je stvarno bio u lošoj situaciji. No, već kad je mesec dana prošlo sam se osećala jako ružno i prevareno pa sam je preko telefona nekako dobila. Isto Vam se dešava kao i meni kako vidim i baš mi je krivo 😕 Pokušajte kako sam napisala, to su mi ovde druge članice savetovale pa je uspelo. 🌸
2019 08 21
> Nekako sam uspela, verovatno je videla da sam pisala na forumu o tome i savetovala se sa ostalim članicama šta da radim jer isto tako kao Vi nisam htela da prozivam nekoga a da ispadne da je stvarno bio u lošoj situaciji. No, već kad je mesec dana prošlo sam se osećala jako ružno i prevareno pa sam je preko telefona nekako dobila. Isto Vam se dešava kao i meni kako vidim i baš mi je krivo 😕 Pokušajte kako sam napisala, to su mi ovde druge članice savetovale pa je uspelo. 🌸 Pokušaću da dodjem do broja, da saznam šta se dešava. Kao što kažete, nije mi problem i da neko kasni sa slanjem zbog privatnih problema, ali je korektno da se obavesti o tome, i da znamo kada možemo očekivati robu. Hvala Vama o:)
2019 08 21
Jako strašno. Ne mogu da verujem da je sve stvar sreće, da li si naleteo na poštenog ili nisi.
2019 08 21
1 2