Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Izigrana sam od ove clanice,vodite racuna!

Evo upravo je dobila negativnu ali sad ce se svetiti pa ce i ona meni dati al nema veze,necu propasti .
2019 08 22
Odvratno , narocito ovo kao radi u sudu .Ma , hajde ... Avonka ima vokabular lazova .
2019 08 22
> Aleksandrarara: > > Debela_devojka: > > > Aleksandrarara: > > > Hahaha, na njenom papiru se vidi da je x sama udarila 😂😂😂 > > Pa, ja sama stavljam svaki iksić, jer aama popunjavam, a ne radnica, kakve veze ima > Pa ne znam koliko vidiš, ali ovo je popunjavano u pošti.. Štampani su podaci, kao i x kod 'vrsta usluge'. Kada sama popunjavaš, onda sve popunjavaš sama, zar ne? A ne samo jedan deo.. Ne vidim ništa 😂😂😂😂😂
2019 08 22
Zato treba dobro procitati crnu listu.Ovo mi jako liči na višestrukog prevaranta povratnika Vesnu Stanisavljević iz Obreža.Imala je sto profila ovde i opet se vraća.Još i komentariše na forumu na temu prevaranata...Totalno bolesno
2019 08 22
Članica već ima jednu negativnu ,a priča je slična.
2019 08 22
Na papiricu i pise Stanisavljević ime ne vidim ,Obrež,dobro poznato prezime na krpicama
2019 08 22
> Stormy2: > Zato treba dobro procitati crnu listu.Ovo mi jako liči na višestrukog prevaranta povratnika Vesnu Stanisavljević iz Obreža.Imala je sto profila ovde i opet se vraća.Još i komentariše na forumu na temu prevaranata...Totalno bolesno Izgleda koristi muževo ime za slanje ali prezime i mesto se poklapaju. Vidi se Obrež.
2019 08 22
Ma to sam i htela reći,čak sam sigurna da je ona... Pisem sa multija ,jer je na sajtu potpuno rasulo,ne zelim negativne na pravom profilu koje admin nece obrisati, od bolesnih osoba kao sto je Vesna Stanisavljević... Srebro,Avon,razmene i lažno brendiranje robe su joj specijalnost,a i prevare...
2019 08 22
I tata postar.
2019 08 22
Dotična Avonka je obrisala sve Avon proizvode s profila,one sumnjive sto je očigledno lažno markirala i većinu srebra...Zena čita forum i kao nije ona ta😊 I ide na odmor do 15 .9. a u podforumu -Tražim,traži zamenu od pre 6h Sanjica987 pišite adminu da je blokira i pozovite se na ovu temu...
2019 08 22
> Stormy2: > Dotična Avonka je obrisala sve Avon proizvode s profila,one sumnjive sto je očigledno lažno markirala i većinu srebra...Zena čita forum i kao nije ona ta😊 > I ide na odmor do 15 .9. a u podforumu -Tražim,traži zamenu od pre 6h > Sanjica987 pišite adminu da je blokira i pozovite se na ovu temu... Jes' dzaba, Admin se ne javlja 😑😑😑
2019 08 22
A kako da dosjem do admina?
2019 08 23
1 2