Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nikako da spuste cene

D_d verovatno je nekima cilj da predmet samo privuce paznju na profil. Pitaj bez da nudis svoju cenu. Ili kao na kp pitaj koja je zadnja cena? Naravno pitaj kad se odmoris od prethodnog smaranja 8-) Meni se par puta desilo da me pitaju za nizu cenu, ja kazem nema problema i desi se veliko nista :') Retko pitam za popust, ali treba, pa ko je voljan ok i obrnuto.
2019 08 22
E doduse, desilo mi se nedavno , da sam pitala za tel da bude niza cena i prodavac je pristao. Tek onda sam videla da je iz Nisa i da nema sanse da cu uskoro u Nis, i da ne mogu da pogledam i uzmem i onda sam to i objasnila i izvinila se. Ali ne pitam za nize ako necu da kupim. Al eto, desilo se da sam se zeznula. Mada razmene su mi zamorne, i to ne mogu da radim.
2019 08 22
Ja ne vidim razlog zasto ne pitati za popust. Kad god sam pitala za popust, dobila sam ga. I posle nema da se nerviram ako stigne, a nesto nisam zadovoljna jer sam platila onoliko koliko mogu da prezalim ako ne bude okej. Naravno, postoji vrv cena ispod koje neki prodavci nmg nize, ali svakako i da odbiju da spuste cenu, kakve veze ima...ovo je ipak samo sajt za kupoprodaju, obicna trgovina... Razlog zasto predmete drzite sto god.u omiljenima, a ne snizavaju se. Pa vrv su ih i prodavci zaboravili i smara ih da obnavljaju oglase sa poslednje strane. Ja bar takve svoje predmete toliko namrzim da ih na kraju i obrisem, kad su vec toliko ruzni da ih niko nece, ajd' zdravo... 😁
2019 08 22
Sad kad krenu da mi pljuste ponude u sanduce, "moze za 100din...moze za 200din." 😂 Da se manem bolje ovog promovisanja cenkanja na krpicama.
2019 08 23
Besmisleno mi je neobnavljanje oglasa, isto koliko fiksna cena 🤔. Dobijam cesto takva pitanja i nikada nisu potcenjivanje vrednosti robe nego sitni ustupci u vidu korekcije 10-20%, sto uvek moze. Pitaj 🌷, ko nije uljudan ni ne treba ti za saradnju 🌷.
2019 08 23
Ja sam za to da treba pitati, jer se trudim da uvek izadjem u susret, i kada se uzme vise stvari sama ponudim popust. Ali me nervira uletanje u poruke bez Cao, zdravo, da li bi mogla itd vec samo DACU TI 300, a oznacila sam cenu kao 1000. Ne zivimo mi od ovoga, nijedna nece propasti za 500 600 dinara, tako da se na sredini uvek mozemo naci. A i malo vise kulture na sajtu generalno ne bi bilo na odmet. :)
2019 08 23
1 2