Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

admin?????

Devojke, pomoc, nikada se nisam previse uvlacila u ove krpice, ni ti pratila forum ko koga pljuje i ako ima uzasnih osoba, sto vidim da su mnoge devojke dozivele. Ko je uopste admin na sajtu koji moze da nam pomogne? Meni se desilo da mi devojka trazi popust, ja joj kazem nema problema, ovo su moji podaci za uplatu, ona kaze da joj stvar rezervisem i da se javlja kad uplati. Nakon toga, nje nema. Saljem jednu poruku, drugu, trecu, da vidim da li je odustala ili uplacje, da ne drzim krpicu rezervisanu. Ona me ignorse. Prvo izasla sam u susret da dam popust, drugo da joj rezervisem, trece dala sam svoje podatke. Normalno je da neko uljudno posle napise ako odustaje a ne da me ignorise. Nakon svega ja dobijem od nje dve negativne, i kao kupac i kao prodavac! Na koji nacin i kome mogu da se zalim?
2019 08 23
Po pravilu se ne daje ocena bez saradnje. A vidim vi ste njoj prvi ostavili negativnu, tako da me ne čudi što vam je uzvraćena.
2019 08 23
Mhm, nisam znala za pravlo. Ocenjujemo se ovde kao kupci i prodavci. I na krpicama mozes ostaviti nekom utisak i ako nisi saradjivala, sto recimo na limundu ne mozes. Ja sam je ocenila negativno kao kupca, jer niko od nas ne bi voleo da ga neko pita za popust, pita da joj nesto rezervise, trazi podatke za uplatu... i nakon toga ignorise svaku uljudno poslatu poruku. To je argument za moju negativnu, a argument za njenu je vracanje istom merom, sto je uzasno, zar ne?
2019 08 23
> LanaDelRey: > Mhm, nisam znala za pravlo. Ocenjujemo se ovde kao kupci i prodavci. I na krpicama mozes ostaviti nekom utisak i ako nisi saradjivala, sto recimo na limundu ne mozes. > Ja sam je ocenila negativno kao kupca, jer niko od nas ne bi voleo da ga neko pita za popust, pita da joj nesto rezervise, trazi podatke za uplatu... i nakon toga ignorise svaku uljudno poslatu poruku. > To je argument za moju negativnu, a argument za njenu je vracanje istom merom, sto je uzasno, zar ne? Nemojte misliti da je branim. Ali ne možete ostaviti utisak bez saradnje. Tj.,možete, ali nije po pravilu. To što je ona uradila, dešava se svakodnevno na sajtu. Više se ne opterećujem kad mi neko traži podatke da uplati novac, niti očekujem nešto, shvatim to ozbiljno tek kada mi stigne poruka da je novac uplaćen. Niti ocenjujem te članice bilo kako, ako nestanu. A i možda je devojka zaista bila sprečena. Znam za slučaj kad je devojka ostavila utisak bez saradnje, ova je prijavila, i adminka ih obe blokirala, doduše to je bilo pre 2 godine, ali eto..
2019 08 23
Pa razumem vas, i toga ima ovde stalno, ali koliko znam takva su pravila na ovom sajtu.
2019 08 23
Ženo ti konstantno daješ negativne ako te neko pita za predmet pa odustane.. To se vidi po tvojim utiscima.. Ubuduće ne rezervišu nikome ništa i nećeš imati problema.. Pre toga pročitaj pravilnik sajta, jel bojim se admin će te banovati ako se neka članica od tri kojima si dala negativnu požalila njemu.. A garant jeste.. Negativne su vam neosnovane.. A možete ih dati za predmet koji ne odgovara opisu, ili prevaru.. Za to što neko rezervišem pa nema love se ne daju negativne.. I kao što rekoh ne rezervišite nikome ništa I nema brige..
2019 08 23
Za početak pojedine članice da prestanu da otvaraju teme tražeći za pomoć a prve ne poštuju pravila, i admin treba da blokira sve koje krše pravila, kao što delite negativne bez saradnje i bukvalno silite nekog na saradnju, čemu to? Ako je rekla da želi da rezerviše sačuvajte par dana ako se ne javlja više lepo prodate predmet drugoj zainteresovanoj članici i bez nerviranja. Razumem da nije prijatno ostaviti nekom svoje podatke i više Vam se ne javi ali opet niste prevareni ili oštećeni do saradnje nije došlo, nema udaranja sa negativnim ocenama,očajnički nekom da napakostite jer nije kupio predmet od Vas, imate sreće što admin nije ažuran inače biste odavno bili blokirani nakon prve neosnovane negativne ocene koju ste dali nekoj članici jer nije došlo do saradnje.
2019 08 23
Ja ipak mislim da je zena u pravu za negativne. Jer ova nije imala vremena da bude kulturna i da je ne zavlaci i trosi joj vreme, al cim je dobila meg, odmah je poskocila ko skakavac i raspalila po bezobrazluku. Mislim da je seljanka najvise kategorije, po nacinu na koji je odg na negativnu i po nacinu na koji je napisala negativni. Nije ona sprecena, nego bezobrazna i nevaspitana.
2019 08 23
Mislim da bi svi ovde prvo trebali da se upoznaju sa pravilima sajta, a ona kazu da se utisci daju za saradnju a ne za namaru, bezobrazluk ili sta god. To sto se pravila ne postuju od strane nekih, pa i samog administratora, ne znači da svako od nas ima pravo da ih ne postuje. Iz ovoga primera je jasno da kraja nema ukoliko se krene tim putem. Čemu?
2019 08 23
Meni ne smeta odustajanje, ali ne volim da ostavljam podatke bez veze. Ne ljutim se ni kada neko odustane, nije ništa strašno, ali lepo ni bilo javiti nekome, to je pet minuta. S druge strane, skoro sam zažalila što sam se javila jednoj članici, cena nije bila istaknuta i kada mi je odgovorila koliko košta ja sam zaključila da mi je povoljnije da kupim na pijaci i ona je krenula da se nastavlja kako njen artikal nije sa pijace (u pitanju je glade sveća).
2019 08 23
> Petissa: > Mislim da bi svi ovde prvo trebali da se upoznaju sa pravilima sajta, a ona kazu da se utisci daju za saradnju a ne za namaru, bezobrazluk ili sta god. To sto se pravila ne postuju od strane nekih, pa i samog administratora, ne znači da svako od nas ima pravo da ih ne postuje. > Iz ovoga primera je jasno da kraja nema ukoliko se krene tim putem. Čemu?
2019 08 23
> MiciZara: > Ženo ti konstantno daješ negativne ako te neko pita za predmet pa odustane.. > To se vidi po tvojim utiscima.. > Ubuduće ne rezervišu nikome ništa i nećeš imati problema.. Pre toga pročitaj pravilnik sajta, jel bojim se admin će te banovati ako se neka članica od tri kojima si dala negativnu požalila njemu.. > A garant jeste.. > Negativne su vam neosnovane.. > A možete ih dati za predmet koji ne odgovara opisu, ili prevaru.. Za to što neko rezervišem pa nema love se ne daju negativne.. I kao što rekoh ne rezervišite nikome ništa I nema brige.. Ne znam odakle ti to, imam dve negativne od nje :)
2019 08 23
Ma bre zene, taman posla da se na nekog naljutim ako odustane, otkaze kupovinu iz nekog razloga, mada svakkao nije nikada leo da se ppredmet zadrzava, alis am dugo na sajtu a nikada nisam na ovakav bezobrazluk naisla i na ignorisanje nakon dogovora sto je zaista bilo za negativnu. Nisam znala za to pravilo foruma, smatrala sam da se ocenjujemo kada zaista ima razloga. Samo da smo korektne jedna prema drugoj i kulturne, sve drugo je ok. Prag tolerancije mi je visok verujte, samo eto neko ga predje.
2019 08 23
> LanaDelRey: > > MiciZara: > > Ženo ti konstantno daješ negativne ako te neko pita za predmet pa odustane.. > > To se vidi po tvojim utiscima.. > > Ubuduće ne rezervišu nikome ništa i nećeš imati problema.. Pre toga pročitaj pravilnik sajta, jel bojim se admin će te banovati ako se neka članica od tri kojima si dala negativnu požalila njemu.. > > A garant jeste.. > > Negativne su vam neosnovane.. > > A možete ih dati za predmet koji ne odgovara opisu, ili prevaru.. Za to što neko rezervišem pa nema love se ne daju negativne.. I kao što rekoh ne rezervišite nikome ništa I nema brige.. > Ne znam odakle ti to, imam dve negativne od nje :) Izvini ako sam pogrešila.. Ubuduće ne rezerviši I nemaš brige...
2019 08 23
Ali hocu sto posto, to je moj problem, poverujem haha.... Hvala na odgovorima, pisala sam adminki i rekla slobodno ako sam ja pogresila neka obrise i moju negativnu ocenu datu njoj.... A ja se nadam da ce me takve osobe zaobilaziti na dalje. :")
2019 08 23
1 2