Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

admin?????

> LanaDelRey: > Ma bre zene, taman posla da se na nekog naljutim ako odustane, otkaze kupovinu iz nekog razloga, mada svakkao nije nikada leo da se ppredmet zadrzava, alis am dugo na sajtu a nikada nisam na ovakav bezobrazluk naisla i na ignorisanje nakon dogovora sto je zaista bilo za negativnu. > Nisam znala za to pravilo foruma, smatrala sam da se ocenjujemo kada zaista ima razloga. > Samo da smo korektne jedna prema drugoj i kulturne, sve drugo je ok. Prag tolerancije mi je visok verujte, samo eto neko ga predje. Sto ste se naljutili na mene?Nisam rezervisala predmet.Nisam se javljala tih dana jer sam imala nekih problema.I napisala sam vam pre par dana da sam se javila i pitala da li moze predmet po dogovoreoj ceni?Nista mi niste odgovorili.Ja razumem ljude koje jednostavno nema uvek postoji neki razlog.Pitala sam za cenu i nije me bilo,nije ok ali ako niste prodali predmet pitala sam da li moze.Nije do predmeta.Nemojte da se ljutite ljudi smo.Mislim naravno na ta nejavljanja.
2019 08 24
Dragana, nisam uopste mislila na tebe u celoj ovoj prici, vec na jednu drugu zaista nekorektnu i nevaspitanu clanicu. :) Ja sam ti odmah odgovorila za cenu po kojoj bih ti snizila predmet. Nakon par dana si ti meni ponovo pisala, i ako si zainteresovana dogovaramo se i dalje naravno :") Ponovo pisem, to sto neko ne odgovora par dana, nikakav problem, pa ne vismo svi non stop ovde. Ali neke granice ipak postoje kada neko namerno ignorise, a ulazi na sajt. Ljudski je da se nakon dogovora javi, pa makar bilo radi odustajanja.
2019 08 25
1 2